Отговори
# 435
Добро утро,

ние вчера също паднахме от спалнята ... оставих го за секунди. И аз както някой беше писал по-напред имах предчувствие,че може да падне  и го оградих и уж за малко до другата стая и чувам едно туп и после писък... отивам поглеждам на спалнята - няма бебе. Гледам на земята милия безпомощно се дере... лошо ми стана. Хем се радвам, че реве, че нали ако не реве тогава е страшното, но така се оплаших и аз един рев с него. Той милия се стресна и спря да реве... после го оглеждах , нищо му няма, нито синьо, нито цицина, всичко си движеше без да плаче и без да го боли... незнам как е паднал, може и с краката да се е свлякал ама... много съм зле значи. Оня ден махмах и килима пред спалнята и милия директно на паркета се изтресал ... А уж ги знам как стават тия неща и много внимавам, ама е на ...

Жозефа   Hug аз също ти завидях за концерта. Може и със смс-и да е бил предимно, но нали на живо си чула някое и друго парче ...  дано имаш по-често възможност да ходиш. Нашият тати не си пада по такива работи, така че аз отдавна не съм ходила, но като чуя, че някой е ходил на хубав концерт и ми става драго, едно време много бръмчах Simple Smile

За климатика в колата ,задължително го пускам, на най-слабо и да духа в предното стъкло, но го пускам, иначе не се живее.
А в къщи не е жега, а и  нямаме климатик, но и не ни трябва. Вчера в най- голямата жега беше 23градуса, а нощно време пада към 22. Дори спи повечето време с лятна олекотена Simple Smile

Калинче и аз съм давала на баткото калциев глюконат при ангина и болно гърло Simple Smile Спокойно давай  Hug Да не би да е плакала нещо много и затова да е такъв пресипнал гласа й ? Веднъж Алекс се инати много и се дра и аз на инат пък не го взимах и после имаше по- странен глас Simple Smile

Айде лек ден, че се опитвам да излезем на разходка по-рано, но баткото се мотка здраво и вече откачам ... 2 часа може да закусва ако не му пъхам в устата, ей това злоядото дете е опасна работа, дано малкия да не е като него  Hug

# 436
Здравейте майчетааа... днес моето слънце става на 7 месеца  newsm67  cook Tada Tada Tada да ми е жив и здрав! честито и на другите пораснали вече бебчовции  Hug

да ви похваля сега ми звъннаха от списание 9 месеца да си кажа адреса да си полъча нахрадата.. защотоооо  Stop Grinning моят Георги го имало в списанието  Peace Simple Smile Simple Smile много съм щаслива.... сестрами му пратила снимка без да знам и сега като ми казаха много се зарадвах  Party

да попитам какво стана със колажа който щяхме да правим? аз понеже имам време сега в тия жеги си стоя във нас... мога да го направя само ако ми кажете с коя програма обаче.... че не съм много наясно  хаха... Crazy Laughing

# 437
Николета , честита ви месечинка и честита ви първа медийна изява Simple Smile

Иве завиждам ви за хладния дом Simple Smile)) При нас е адската жега....в спалнята следобед става 30 градуса .. Още не сме сложили климатик (ще сложим , но в хола ,а не в спалнята , че ни е нужно само охлаждане , зимата сме на локално парно) Засега положението е зле...

# 438
Здравейте момичета:)

Спи и аз да почета през тел че пак се е проснала върху мен:)

Благодаря Добра,Роси за отговорите за климатик в колите.Уж и ние така направихме онзи ден,ама не е свикнала...нали никъде не сме я водили досега,все на страх от ревовете до скоро:)Само до Бистрица но не са били такива жеги чак.Само отваряхме отпред един прозорец и така...

Иве,мерси че си споделила за калция:)Като сте давали ми стана по спокойно.Дано да е нещо дребно!Не е плакала дълго,аз нали и две мин не я оставям:)

Хайде че се събудихме и ще се яде скоро:)

# 439
влизам да ви се похваля  Grinning имаме си зъбче и ний вече  Laughing  smile3533

# 440
  • София
здравейте, мацки Simple Smile

аз малко късно се включвам, но и аз давах на Гоги калциев глюконат по същата схема като при Калина - два пъти на ден по половин ампула, както и витамин Ц една ампула, но то беше при съмнение за червено гърло.

Климатика и аз го пускам в колата на около 25 градуса иначе ще изпукаме вътре.

Аз да ви питам нещо относно захранването - аз въведох доста зеленчуци, но така и не сме стигнали до едно бурканче на хранене .Максимума е половин бурканче. Възможно ли е да греша някъде? Започнах да давам следобед плодово пюренце между храненията и там от раз стигаме до 1/2 бурканче при положение, че преди това се е насукал стабилно.

Днес свалихме нивото на креватчето и вече е на първото, защото вчера го хванах да се изправя и надвесва над преградата отново. Ще ми побелеят съвсем косите.

# 441
Здравейте момичета:)

Николета,честита месечинка на патеричка...и зъбче:)Как е съвпаднало само;)

Цвети,мерси и на теб за отговора за калция:)Може неото да се съмнява за зачервено гърло и затова...Сега ще звъня да видя дали да не я заведем да я погледне все пак...няма никакви симптоми ама това гласче още не е нормалното.

А ти първо даваш кърма ли на Гоги?Или пюрето?За да яде повече пюре май трябва то да е първо.Аз давах колкото иска докато не се дразни много,и тогава преценявам колко АМ.

Пак не смогнах да излезем рано рано ама поне седяхме 1 час на балкона преди да задреме сега.Не мога да се оправя толкова бързо и то сама с нея.А наобед за спането сигурно пак е е адска жега и няма да посмея да я свалям долу.

Хайде лек ден засега;)

# 442
Ниkoлета, честито  ви зъбче Simple Smile

Някой  беше питал за лепенките  против комари Simple Smile  При нас  действат! До сега не  го е хапал, а мен  ме  изяждат  в  морската. 

За Климатика: Ние  си ползваме, но  умерено. Във Варна сме   последен етаж и  не се живее от  жега.  В колата  пак  ползваме.

# 443
моя Гого пак отказа да яде... Shocked педито каза че е от жегата но той нищо не яде..... сутрин 6:30 яде АМ 90-100мл после към 10ч изяжда 2-3 лъжички попара само... и чак към 5 яде малко мляко с бисквитки,,,, около 100мл... и 21:00 АМ....... незнам колко е от жегата...вече се повърквам по цял ден само хвърлям млека пюрета..каши... какво ли не го пробвах вече нищооо! ooooh! ooooh! ooooh! дори и вода не пие  Sad

# 444
Николета и ние сме така в тия жеги, вчера даже не се сдържах, една лъжица не благоволи да изяде, стиска устичка и игла не може да мушнеш и на края метнах цялата купичка с пюрето в мивката,   Crazy, а Ивонка ми се хили насреща, сигурно и е станало много добре като видя, че повече няма да се яде, за това аз наблягам на кърменето, за сега това поне не отказва. Не се притеснявай, колкото толкова, в крайна сметка важното е да са ни здравички. А пък един ден и нашите малчовци може да проядат  Joy Wink

# 445
ее не сме единтвени значи... проблема при нас е че и млякото си не иска... сутрин и вечер яде малко и то с лъжичка само отказа шишето с биберон  Grinning незнам дали има друго такова дете като мойто и само ми се хили като му хвърлям яденето...  Grinning Crossing Arms

# 446
Николета, нали каза, че ви е избило зъбче, най - вероятно затова отказва да яде. Когато избиват зъбчета си губят апетита. Предлагай му по - често вода, да не се обезводни все пак.

# 447
Има, има, спокойно  Laughing и ние сме същите, шише не лизваме, вода, сокове, това въобще не искаме и да чуем за него, добре че имам още кърма и се моля да не свършва, че иначе ще го загазим тотално  #Crazy А за храната да не говорим, стиска устичкааааа, страшно е и всеки ден нещо ново измисля, за да не ми позволя да пъхна лъжица в устата й, в един момент само седя и се хиля насреща и, а тя плюве, мръщи се, вика пууууу, плаши ли ме, к'во ли, вече почти съм вдигнала ръце, дано до годинка да стигнем 6 кила и половина, ама може и да не ме огрее  Crazy Crazy Crazy

# 448
И аз да се оплача - и моят човек отказва да яде Sad Направо лошо ми става като си помисля как изяждаше по 170мл кърма, а сега едва по 80-90мл изпива. А пюре и каши отказа тотално Sad не че беше проял кой знае колко - около 60-70г и останалото кърма, нооооо Sad
Излезе ни едно зъбче и си казах - `айде - това беше, ще проядем пак`, обаче не. Сега и второто е на път. Не яде и това е.  #Crazy
Точно си помислих, че ще минем на 5 хранения... Още сме на 6. А вчера и днес яде на два часа по 50-60мл. И реве, реве, реве... Вода пие много малко, а все е потен. Поне памперсите са пълни. И нощем взе да ме вдига, а не го правел откакто беше на 2мес.  Tired
Че и колики пак се появиха, не знам дали не е заради честото ядене  #2gunfire

# 449
Ох, много е трудно, когато бебето отказва да се храни...Дано е временно и бързо да преминат тези кризи  Hug
Ние засега само не спим много през деня - мрънка, върти се, нервничи и спи само по 20/30 мин. Вчера за целия ден спа около два часа  Sad добре, че поне хапва и не си е загубил апетита, а и вода пие доволно.
Вече захранихме повечето мами, но надявам се да е полезно за всички, това, което ми изпрати една мама: http://www.svatbata.org/forum/index.php?action=printpage;topic=2849.0  Peace
И ние се спасяваме с климатик и у дома и в колата.

Общи условия

Активация на акаунт