Отговори
# 420
Ааа и Цеци,Анич,благодаря за пожеланията за нашия ден ден вчера;)

# 421
  • Пловдив
Хайде и ние пак проблемче...така се радвах доскоро,че я опазихме...От вчера гласчето нещо е пресипнало.Чак като се смее и плачка е различно:(Нищо друго няма...Неото днес каза калциев глюконат по 3 мл сутрин и вечер.И чайче лайка.Можело да е от климатика...А ние когато е в стаята не пускаме...само като е на друго място и така от време на време.Онзи ден в колата за малко пускахме ама завита беше че спинкаше...и то само на стъклата духаше на 1 климатроника.Пу като се почне...

Мамите с опит давали ли сте калциев глюконат за нещо такова???

Baby love,аз идея нямам за обривчето.Да не е пък от нова храна?Нищо че е неделя,звънни на доктора.Аз сега срам не срам звънях.

Климатиците не са опасни само ако духат в теб, а и заради голямата Т разклика, която правят. Тялото не може да се адаптира и може да се разболееш. Също така те са развъдници на микроби. Peace

# 422
Така е,Ивка...Но ние сме юго-запад,цял следобед грее, а и сме последен етаж...вечер в стаята й стигс до 30 градуса ако не е работил климатик през деня...Sadа и гледам да не пада темп много,общо взето си спим на 24-25 като се спре вечер..за минути се вдига пак...

Как се справяте с жегите вкъщи?Аз много се страхувам от климатици също и уж мноооого внимателно но ето сега...

# 423
Здравейте момичета, препоръчайте ми нещо ефикасно за колики, че това бебе на , което помагам е с колики.Аз за тази цел си поръчвах Лефакс от Германия и не ги знам много на бг пазара.Засега съм и дала Еспумезан .
Пускам климатика на 26гр в къщи, и то когато бебето не е в стаята.

# 424
  • Пловдив
Така е,Ивка...Но ние сме юго-запад,цял следобед грее, а и сме последен етаж...вечер в стаята й стигс до 30 градуса ако не е работил климатик през деня...Sadа и гледам да не пада темп много,общо взето си спим на 24-25 като се спре вечер..за минути се вдига пак...

Как се справяте с жегите вкъщи?Аз много се страхувам от климатици също и уж мноооого внимателно но ето сега...

При нас в момента в стаята е 28 С. Пускам щорите през деня, за да не пече и цял ден и цяла нощ сме на отворени врати. Топло е, но дори вентилатор не смея да пусна . Whistling

Кажи ми как даваш Камомилата? Колко топченца и в колко вода?   bouquet

# 425
Здравейте момичета, препоръчайте ми нещо ефикасно за колики, че това бебе на , което помагам е с колики.Аз за тази цел си поръчвах Лефакс от Германия и не ги знам много на бг пазара.Засега съм и дала Еспумезан .

При нас помагаше Инфакол.

Кажи ми как даваш Камомилата? Колко топченца и в колко вода?   bouquet

Не съм Калина, но на Сияна и предписаха и давам Камомила 15  три пъти по 5 топченца. Разтварям в около 2-3 мл. вода ( зная, че е толкова, защото давам после със спринцовката на Панадола)

Климатик пускаме само нощем, докато спим. На 26 градуса го гласим, в спалнята става 27-28. Тази нощ спа почти непробудно, защото  работеше климатика. Иначе и е горещо и се върти и мята цяла нощ.

# 426
  • Пловдив
Поли, мерси   bouquet

Аз също съм давала 2-3 пъти Инфакол, но мисля че кърменето на поискване помагаше повече, то дори и за това само 2-3 пъти съм давала де. Като плачкаше и го слагах на гърда и той се успокояваше .. Peace

# 427
margoot,ivka_007,KalinaZ благодаря ви за съчувствието Hug Иначе не съм му давала нищо ново и различно от обичайното..а нашата лекарка не си вдига телефона както винаги #Cussing out Надявам се да не е нищо сериозно,утре ще го водя направо.Все се надявам да му минат до утре  Praynig
А относно климатика и ние го пускаме като пътуваме на дълъг път иначе много се поти и го хваща съклет,слава Бого сме на 1 етаж и в нас не се налага.

# 428
Пак да питам...някой давал ли е калциев глюконат за пресипнало гласче,тоест начало на настинка може би?

# 429
Пак да питам...някой давал ли е калциев глюконат за пресипнало гласче,тоест начало на настинка може би?
Давала съм и на двете деца. За бебетата обикновено изписват на ампули, че бил по-пречистен. Води се противоалергичен, но го изписват при настинки, грип и т.н.
Мисля, че действа добре. Ако е от тези в пластмасово зелено шише то е с вит. С. Ако е на ампули е добре да даваш допълнително и вит. С.

# 430
Добра,много ти благодаря:)

Ивка,неото каза сутрин и вечер по 5 зрънца chamomilla 15 ch,аз ги разтварям в поне 10 мл вода и тя си я изпива.Simple Smile

# 431
И да питам още нещо...Simple SmileКак пътувате в тази жега,пускате ли климатици,климатроник и т.н?Може до село да идем другата седмица и направо не знам...Отворени прозорци ме е страх от течение...Егати то зимата беше по добре:)поне знам студ,космонавт и това е...а сега почти голмка и пак потно главето...

# 432
И да питам още нещо...Simple SmileКак пътувате в тази жега,пускате ли климатици,климатроник и т.н?Може до село да идем другата седмица и направо не знам...Отворени прозорци ме е страх от течение...Егати то зимата беше по добре:)поне знам студ,космонавт и това е...а сега почти голмка и пак потно главето...
На колата, на която имам пускам задължително, иначе децата стават на супа! Като се изпоти и после го изкараш най-слабия ветрец му е достатъчен. Просто дръж климатика на слабо и не много ниска Т.
Колата, която карам по-често е без климатик и децата се чувстват много зле там.

# 433
margoot, количката не се брой към багажа, даже имаш право и на още един куфар за бебето до 10кг, но питай компанията, с която ще летиш, всички имат различни изисквания. Примерно АЛ ИТАЛИЯ не разрешават колички и ги пускаш по лентата. Ние досега с Вики имаме 4 полета с Луфтханза всичките, бях си количката до стълбите на самолета и след това ме чакаха с количката пак при кацането.  Peace

# 434
Пускам климатроника , ама на слаба степен, само от моята страна на нисък градус. Малкия го возя отпред в кошницата., абе и пак става вир вода... Ония ден ходихме до село в 12 на обяд  ooooh! Ми като го свалих малкия от колата (той спинкаше) буквално течеше пот от него. Ами то като пече директно вътре ства ужас , а ме е страх да пусна да духа и от неговата страна , че доста хладна е струята...Сложна работа  Sick

Общи условия

Активация на акаунт