Отговори
# 645
  • Пазарджик

Оо а аз незнам какво да кажа.......в началото на юли бяхме 12,800 и 76см, а сега си нямам и идея...но си е тежичък Simple Smile

Е, Пипи, с какво го храниш това дете, ти направо оглави класацията за най-голямо декемврийче.... Joy Сигурно му обличаш дрехи за 1 годинка..

Embarassed за годинка са ни малки.... Embarassed ползваме за от 18м нагоре  Mr. Green  иначе си яде НАН-че и пюренца и почти не става през нощта,но просто си вървим едрички  Crazy

# 646
Момичета, помагайте!
Писна ми вече с това захранване, уж прояде един гриз с вкус на Ванилия на Хип, сега и него не иска!Давах и млечна каша на Ганчев и нея ядеше по няколко лъжички, но и нея отказа.Опитвах с плодови пюрета, ама цък... отвратена физиономия и стиска устата!Не знам какво да го правя това дете.
Каката я започнах със зеленчукови, нямали сме изобщо проблеми, със захранването си вървяхме като по книга.
Вадете съвети от торбата с хитринките, някой вълшебен вкус за бебетата?Какво да дам, че да го хареса newsm78

# 647
Момичета, помагайте!
Писна ми вече с това захранване, уж прояде един гриз с вкус на Ванилия на Хип, сега и него не иска!Давах и млечна каша на Ганчев и нея ядеше по няколко лъжички, но и нея отказа.Опитвах с плодови пюрета, ама цък... отвратена физиономия и стиска устата!Не знам какво да го правя това дете.
Каката я започнах със зеленчукови, нямали сме изобщо проблеми, със захранването си вървяхме като по книга.
Вадете съвети от торбата с хитринките, някой вълшебен вкус за бебетата?Какво да дам, че да го хареса newsm78

Ооооох, Мари и на мен ми се реве с това хранене. Не ще и не ще това дете. От два дни давам кисел приготвен от мен и го яде. Правя нишесте с вода с АМ и разбърквам с плодово пюре. От два дни давам и попара и мисля, че й харесва, но пюретата месните и зеленчуковите не ще да ги чуе даже и все пак най-голям успех жънем с месно на Бебевита- пуешко с броколи и ориз. Плодовите хапва ама не всеки път.Каши не давам, щото и без това сме си пухкави/8500,70см/ пък и си мисля, че не й дават кой знае какво, то не че киселите дават. Иначе си иска от нашата храна. Започва да крещи и да си проси. Дадох и хапчица затопена в чорбица от зеле с домати  Embarassed ами така се облизва милата...явно тези неподправени пюрета не са й вкусни, но ще я мъча още.

Иначе се мъчим да пълзим, обръща се на всички посоки пергели прави  Laughing, общо взето не се спира на едно място.Не съм я слагала в проходилка още, щото още е мекичка в крачетата пък и не съм привърженик честно казано, щото имам приятелка чийто син още стъпва на пръсти а е на 3 години.

Анич, зарежи ги тези цигари. Аз пафках по кутия на ден. Спрях ги като забременях първия път за жалост направих мисед аборт и имах основателната причина отново да ги започна, но си казах край и сега имам непоносимост. И права е Добра, че примера който даваме на децата си е най-важен.

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 16:48 от vanias1

# 648

Оо а аз незнам какво да кажа.......в началото на юли бяхме 12,800 и 76см, а сега си нямам и идея...но си е тежичък Simple Smile

Е, Пипи, с какво го храниш това дете, ти направо оглави класацията за най-голямо декемврийче.... Joy Сигурно му обличаш дрехи за 1 годинка..

Embarassed за годинка са ни малки.... Embarassed ползваме за от 18м нагоре  Mr. Green  иначе си яде
НАН-че и пюренца и почти не става през нощта,но просто си вървим едрички  Crazy
големият ми син е на 2 г. и 2м. и тежи 11.800 кг..А не ехич слаб . Shocked

# 649

Embarassed за годинка са ни малки.... Embarassed ползваме за от 18м нагоре  Mr. Green  иначе си яде
НАН-че и пюренца и почти не става през нощта,но просто си вървим едрички  Crazy
големият ми син е на 2 г. и 2м. и тежи 11.800 кг..А не ехич слаб . Shocked

много зависи колко е високо детето - Явор беше 11500 и 77см на година и изглеждаше нормално, ако бащата е висок е нормално и детето да е високо и едро  Peace единствено аз примерно не бих давала кисели и каши Peace

# 650
Бебешондел е права. Peace
Тригодишната ми дъщеря пък е 19 кг. и не е хич дебела пък. Grinning Висока е към 110см.вече. Whistling
Малката последно при 74 см. беше 7,900 кг. Peace

# 651
  • София
здравейте Simple Smile

и ние имаме проблем със захранването- Гоги яде с охота от зеленчуковите :тиква, морков и пащърнак - всичко друго е бля. Сутрин към 6:00- яде кърма, в 9:30 - плодово пюренце с натрошени бисквитки на Плазмон, на обяд към 13:00- зеленчуково, а от понеделник и месно-зеленчуково, следобяд към 17:30 плодова каша, в 21:00 кърма и през нощта към 2:30 - кърма.
Сега откакто има зъбче му харесва да захапва лъжичката Simple Smile като малко кученце.

Иначе Гоги е 8700гр и 73см Simple Smile лази много смешно и все повече започва да беснее. Реклама - няма любима, защото не гледа телевизия.
Днес му дадох една бисквита на Плазмон - леле какво намазване стана, но го оставих да прави каквото си иска.

Анич, ако може да издържиш без цигара ще е най-добре, защото било то и електронна ще си запазиш навика.После няма отказване. Но пък всъщност ако ти се пуши по-добре по-малкото зло с електронна цигара.

# 652
Момичета, помагайте!
Мари, и нашия син се гнуси от плодови пюрета от бурканче. Но пресните, които съм предложила засега ги яде с охота. Диня, пъпеш, днес за сефте пасирана нектарина. От нея сложих само 50гр., другото вода и каша просо. Ако правиш комбинация от каша и праскова е добре отделно да забъркаш кашата с вода и накрая да сложиш плода. Аз го направих в друг ред и стана на бучки. При пъпеша и динята не е ставало така  newsm78
От зеленчука - в каквото сложа пащърнак става любимо. Така пробутвам зеленчуците, които не харесва. Слагам 50% чист пащърнак на ХИПП.
Като стигнете до месо бих предложила пуйка с броколи на Бебевита. Някой беше писал назад, че има успех. При моята злояда щерка това вървеше до 2,5 годинки. Гледала съм, че и други деца откачат за него.
За килограмите - моята щерка на 3г. и 9м едва закачи 14кг.

# 653
Пащърнака и при нас е на почит, май всички бебета го харесват.Peace

Бисквитките на Плазмон съдържат ли глутен? newsm78

За теглото, Ади върви със същите мерки като кака й, и тя беше на долната граница по таблиците. Сега каката ни е на 5г и е 20кг и към 120см.

# 654
Бисквитките на Плазмон съдържат ли глутен? newsm78
Питах продавачките в близкия магазин, казаха НЕ. А относно кус-куса на Плазмон, навремето дъщеря ми не го ядеше. Имах една забутана навътре в шкафа кутия. Наскоро я изхвърлих и четох етикета. Кус-куса е с глутен.

# 655
Чета, чета и най-накрая да се разпиша!!

За пушенето - аз спрях цигарите много преди да забременея, като в началото ползвах електронна цигара и после от раз я изхвърлих, защото ме дразнеше още повече!

За колограмите - на предната ДК бяхме 9.300 и 72см., а сега на 17-ти ще видим накъде сме!!!

И разбира се пак поводи за притеснение - на 08.08.2011г. сме на една манипулазия на малкия за отпушване на слъзен канал. Тя е кратка и елементарна, но за седи кротко ще трябва да му пуснат малко райски газ. Цялата работа е за 5 минути и без никаква болка, но аз от сега го мисля....
Да ни стискате палци!!!

# 656
  • Ямбол
Бисквитите на Плазмон,също са с глутен.

# 657
Гледам, коментирате захранването. И ние минахме през доста перипетии, докато стигнем до момента, в който бебка да отваря доволно устичка за следваща хапка. Винаги съм приготвяла аз пюретата. За зеленчуковите, щерката ги хареса чак след като бях въвела повечето зеленчуци и започнах да й ги комбинирам по няколко (например днес яде тиквичка+картоф+моркоф+броколи+ чушка). И до момента не иска двукомпонентни. Веднъж ми се наложи да й дам купено, т.к. бяхме в планината и нямаше условия аз да й приготвя, и падна голямо мръщене и плюене. Плодови пюрета не давам, а пасирам пресни плодове (днес например кайсии+пъпеш+малко каша). С тях не съм имала проблеми, но пък и ги въведох месец след като бяхме започнали да се захранваме със зеленчук. Утре мисля за първи път да й дам зайче пък да видим дали и тя ще е съгласна.
Иначе, днес за първи път прояви чувство за срам, като се скри в количката от една позната, която срещнахме на улицата и се опита да я закача.

# 658
Бисквитите на Плазмон,също са с глутен.

Да. с глутен са! Имат обаче и едни 4+ месеца, които са царевични и са без глутен. Peace

За захранването - пу-пу и малката щерка е добро прасенце. Crazy Е, има някои неща, които не харесва, като разтворимите каши, но пак хапва по малко. Месо засега давам пилешко (домашно приготвени), пуешко взех само месо на Хип и смесвах с дом. зеленчукови и веднъж съм дала заешко с картофи и копър пак на Хип. Тази седмица дадох на Гери от йогуртите на Нестле (май бяха... Има и на Хумана такива.) и толкова и харесаха, че плака като свърши. Laughing
Пресни плодове и зеленчуци не съм давала. Засега яде всичко термично обработено.
С глутена също изчаквам още, но смятам да дам след навършени 8 месеца.
Хммм сега се сещам, че пащърнак не съм давала все още. Thinking
За протокола - Гери не лази, но пък точи мнооого сериозни лиги. Направо не знам откъде толкова течности в излишък у това дете. ooooh!

# 659

Общи условия

Активация на акаунт