Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои идеи за поддържане на къдрици?
Как да поддържаме къдриците?
Как да се грижим за къдравата коса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои идеи за поддържане на къдрици?
За да поддържате къдриците си, можете да използвате серум за сухи краища, който се прилага върху влажна коса и стилизиращ продукт за коса, особено при влажно време. Освен това маслото от жасмин може да бъде полезно, когато се нанася върху влажна коса. За къдрава коса е важно да използвате продукти, които я поддържат хидратирана и оформена. Уверете се, че косата ви винаги е влажна по време на оформянето.
-
Как да поддържаме къдриците?
За поддържане на къдрици може да се използва серум за сухи краища, който се прилага върху влажна коса, както и стилизиращ продукт за коса, особено при влажно време. Освен това маслото от жасмин за коса може да бъде полезно, като се нанася върху влажна коса. За къдрава коса се препоръчват продукти за хидратация и оформяне. Важно е косата винаги да е влажна по време на стилизиране.
-
Как да се грижим за къдравата коса?
За грижа за къдравата коса се препоръчва използването на серум за сухи краища, стилизиращ спрей и масло от жасмин. Важно е косата винаги да е влажна при стилзиране. Освен това смяната на шампоана и използването на маски с кисело мляко, мляко, яйце, алкохол и витамин К може да бъде полезно за къдравата коса.
-
Какви са някои съвети и препоръки за грижа за косата?
-
Какво да очаквам от живота на българките в Алжир и какви са разбиранията за семейството на алжирските мъже?

....

) Ох, пусти страх - ще разказвам по-късно, че след объркването на плановете имам уплах от повторение.
Моля, не ме бийте през пръстите за това , което ще напиша, но аз съм си просто една мнителна и недоверчива личност по принцип. Лили, явно твоeто момче е доволно вярващ, а аз филма за такъв, който няма проблем с атеист не съм го гледала. Извинявай, но не разбрах той какво работи??? Ти ли ще издържаш семейството като той дойде в България, 'щото все пак тук не е Франция и дори българите работим за жълти стотинки. За това говорилили сте? Няма нищо по-хубаво от една романтична връзка, било то и Скайп връзка, но все пак не са малко "ловците на виза". Просто искам да ти кажа умната, нищо лошо.
Нещата са си спокойни. И Делтичка да каже, тя е чест гост там. Ти трябва сама да си отговориш дали можеш да живееш по начина по който той живее. Дали сте там или в БГ, той няма да промени порядките си. Ако тези неща не те притесняват, а разбирам и че той те приема, такава, каквато си тогава не виждам проблем. От това, което пишеш за него оставам с впечатлението, че е много влюбен. Стискам ви палци!
Тя така е отвикнала от съпруга си, че като разбере, че ще се връща и изпада в депресия. Мъжа й пътува с тир. Аз съм на мнение, че двойки, който са разделени през повечето време се обичат още повече. От опит знам.
ужасТ, направо