С МАЙ-ски рожби се сдобихме, щастието ний открихме! - Тема 1

• 29 201
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Айтос/Бургас
Бръмбазела,благодая за отговора!
Калоян до преди 2 дни беше с почти всеки пампес наакан,сега са 3 за денонощие,иначе поне 5-6 напишкани,но ме притеснява жълтото оцветяване-може пък да е от памперса.Иначе имаше жълтеница,а и аз съм с отрицателен резус фактор,май още има малко,но не е сънлив-от 2-3 дни забелязвам,че по време на кърмене,след 10 мин. заспива на гърдата,но като го сложа в кошарата се буди и мрънка и лапа ръце и не заспива до следващото хранене. после като пробвам да изцедя гърдата,от която е сукал,не излиза почти нищо,най-много 10-20 мл.Затова си мисля,че остава гладен.Не е теглен,чак на 23 ,когато сме на консултация.изписаха го 3,320,роди се 3,550.Не знам какво да правя за стимулиране на кърмата,как да се храня newsm78.
А иначе понякога повръща-това означава ли,че се е нахранил достатъчно?

# 151
Хера, красота са твоите мъже, красота!  Heart Eyes
Елф,ти си щатливка - поне с едно къпане си се разминала. Филип вчера първо ме повърна, ама качествено - цялата ми тишърт-ка, преоблякох го него и себе си. След 2-3 минути усещам аз познатата вече миризма на рядко, жълто ако  Mr. Green - тамъъън го преобух, измих и себе си и го гушвам и усещам топла струйка пишкано да се стича по ръката ми.... Tired
 Mr. Green Ако не друго, децата ни имат чувство за хумор  Mr. Green
Ползвам само продуктите на Мустела, те нямат олио - мажа с един флуид и с мляко, но не мазно  Peace

# 152
  • Стара Загора
Благодаря за коментарите за снимката ми...ама наистина са ми хубави мъжовете Mr. Green
juji2704 не искам да обидя никой Hug  Не си мисли, че моите деца са супер гледани или пък не правя грешки Tired Просто наистина се консултирам с приятелки и чета много в нета. Да ме прощават педитата ама рядко се случва свястна Crazy
Аз съм малко крайна...така, че моля никой да не ми се обижда. Захранвам след 6м. много бавно...не давам подсладена вода...а вода въобще предлагам след 6-7м. Кисело и прясно мляко не давам до 1г. и т.н и т.н.....Сега някой да не ожали децата ми Mr. Green
Днес пихме пак кафенце с Люси и мъжовете и...по-късно снимков материал.

# 153
Нелка аз пера с прах на ръка.Сега си тестваме количката в къщи,детето поне мълчи,че яко го мъчат колики иначе.

# 154
# 155
  • Сливен
Благодаря за коментарите за снимката ми...ама наистина са ми хубави мъжовете Mr. Green
juji2704 не искам да обидя никой Hug  Не си мисли, че моите деца са супер гледани или пък не правя грешки Tired Просто наистина се консултирам с приятелки и чета много в нета. Да ме прощават педитата ама рядко се случва свястна Crazy
Аз съм малко крайна...така, че моля никой да не ми се обижда. Захранвам след 6м. много бавно...не давам подсладена вода...а вода въобще предлагам след 6-7м. Кисело и прясно мляко не давам до 1г. и т.н и т.н.....Сега някой да не ожали децата ми Mr. Green
Днес пихме пак кафенце с Люси и мъжовете и...по-късно снимков материал.

Simple Smile  Хера не съм се обидила... Напротив, бих казала, че съм ти благодарна за коментара Hug, така и аз малко по малко се уча, какво трябва и какво не...  Embarassed Blush Wink
За водата и на мен моята съседка ми каза, че след 6 месец, но тя и мъжа и са лекари... Педиатърката ми каза, че мога да опитам, но ако тя не я приеме да не я назорвам... Опитах, когато хълцаше, защото така пак ме посъветваха, но нещо я плюе в повечето случаи...

# 156
Честити годишнини на Буба и Хера! Много дълги години щастливо съжителство с любимите ви хора - мъже и деца  Hug Много хубава дата сте избрали  Heart Eyes
Аз днес съм рожденничка  Grinning но така и не разбрах как се качват снимки тук, така че почерпете се за мое здраве с каквото пожелаете  Hug newsm38

# 157
Здравейте и от нас  Hug
За памперсите-ние от началото сме на двойка и са ни добре.
За водата-Калоян е като жаба-с глюкоза,с чай,чиста-по всякакъв начин я пие и си я търси-пие по 125 мл. най-малко на денонощие.Но наистина ако детето не иска вода не е нужно да се насилва да я пие  Hug

# 158
Аз не мажа с нищо, не бих причинила това на детето си в тези жеги наистина. Кожата беше суха и лющеща се съвсем в началото, защото се бебтата се чистят. Мина ни без помади.
При смяна на памперс мажа дупето с обикновен вазелин  Mr. Green (тук така препопъчват).

# 159
Привет набързооо, че много мрънкаме...
Честити годишнини Бубе и Хера, да сте многооо обичани и обичащи!!!  Heart Eyes Hug
Айде ние ще се готвим за баня..
Херич в тая жега водичка не даваш ли на детето?  newsm78
До после  Wink

# 160
  • Стара Загора
Гери 90% от АМ и от кърмата са вода...не мисля, че бебетата са жадни Crazy Макар, че аз правя чая на ХИП за колики ама не ще диването и това е. АКо го измамя да изпие 50мл. пак съм добре Crazy
ЕТо така се борят жегите Mr. Green

Люси тренира за три деца Mr. Green

Борис на разходка е така Crazy

# 161
  • София
Муст: Страхотни сте! Peace А ти си толкова слаба- как го постигна след 3-то раждане?  newsm78
За водичката: За летните бебета аз съм на мнение, че трябва да се предложи (моята е без захар) пък детето само ще си покаже. Моето  не си пада по водата, дори като хълца го насилвам ooooh!(сипвам му малко в устата), но има моментален ефект.
За пампарсите: Използвахме 1 пакет единица и после-2-ка!Ние си имаме гривнички на крачетата и са ни ОК!
За мазането: Какво се шашкате толкова с какво да ги мажете Laughing Аз момчетата съм ги мазала само с олио пък са оцелели Joy(А и 2-те са летни бебета). Сега, обаче с Маги започнахме с олио, но от както бяха жеги минахме на мляко. Peace
 Явно, изводът е, че няма единни правила. Всяка мама си има мнение как да си гледа малкото човече- добре е,че бебчовците са много устойчиви на нашите експерименти с тях! Grinning
 Хера: Браво на вас!Завиждам ви благородно! За раждането не се организирахме да дойдем при вас, но сега сероизно се замислям newsm78 Joy
*polita* Честито и тук, във форума от мен!  bouquet

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 20:13 от jenajena

# 162
  • София
Днес правихме погача за 40 дни на малката Сиана (не че има и голяма де   Laughing).
За съжаление, повечето хора, които поканих, по една или друга причина не успяха да дойдат и ми стана малко тъпо, защото аз чаках деня с нетърпение и с огромно желание приготвих всичко, но какво да се прави? В крайна сметка пак беше хубаво.
Ето и малко снимки: http://menyanthe.snimka.bg/baby/pogacha-za-40-dni-na-siana.599800.23872237

Естествено, за да бъде още по-интересно, почти през цялото време Сиси беше сърдита. Нищо, че всичко беше в нейна чест, че и хубави подаръци й донесоха...  Сега вече сме доста спокойни.... Ама нормално - вече сме си само с мама!  Joy

# 163
Елфи, за тестените - определено няма да ти намалее кърмата, ако спреш тези изброените. Важно е да приемаш течности повечко, около 2 литра на ден и ще си ОК с количеството. С млечните само да не се прекалява, защото има опасност от АБКМ.. но може и да не даде никаква реакция разбира се.. знаеш какво да гледаш Peace

# 164
Днес правихме погача за 40 дни на малката Сиана (не че има и голяма де   Laughing).
За съжаление, повечето хора, които поканих, по една или друга причина не успяха да дойдат и ми стана малко тъпо, защото аз чаках деня с нетърпение и с огромно желание приготвих всичко, но какво да се прави? В крайна сметка пак беше хубаво.
Ето и малко снимки: http://menyanthe.snimka.bg/baby/pogacha-za-40-dni-na-siana.599800.23872237

Естествено, за да бъде още по-интересно, почти през цялото време Сиси беше сърдита. Нищо, че всичко беше в нейна чест, че и хубави подаръци й донесоха...  Сега вече сме доста спокойни.... Ама нормално - вече сме си само с мама!  Joy

Не се ядосвай!Изкарали сте си супер като гледам  Grinning
А сърдитнята на децата по време на празници си им е запазена марка/поне при моите  Mr. Green/

П.П.Имаме същата микровълнова като вашата  Laughing

Елфи, за тестените - определено няма да ти намалее кърмата, ако спреш тези изброените. Важно е да приемаш течности повечко, около 2 литра на ден и ще си ОК с количеството. С млечните само да не се прекалява, защото има опасност от АБКМ.. но може и да не даде никаква реакция разбира се.. знаеш какво да гледаш Peace

bouquet Много ти благодаря,Джени  Hug
А какви течности ще ме посъветваш?

Общи условия

Активация на акаунт