Жира-честита ти годишнина!Още дълги години да сте заедно и да си много обичана!

Спасиди:Много,ама много позитивна енергия ти пращаме да се оправяш бързо!

Аз мисля, че проблемът ти е свързан с раждането и лохиите и... с АБ,който пиеш и желязото всичко ще е наред! Все пак, надявам се лекарите да са проверили за хематом от операцията, дали няма кръвотечение от някой вътрешен орган, освех хемороидите. Надявам се, че нямаш други симптоми като втвърдена уплътнена маса в коремната област или някаква промяна в цвета на изпражненията например?
Муст: В топлите дни бяхме по къс ръкав и боси крачета с чорапки, с тънка пелена.Сега, от няколко дни сме по боди-потник и отгоре гащеризонче с дълъг ръкав, но днес мисля да я изведа пак с късо ръкавче и ританка!
Елфи: Как ще я спазваш тази диета?
Имаш ли воля?Аз ако не се тъпча, на 2-рия час съм
и си мисля, че няма да изкарам до вечерта! За 40-те дни: Брои се и първия ден, поне за църквата!Аз там не нося нищо, просто отивам и ни четът молитвата, с която представям малкото човече на Господа!
За питата:Знам, че се прави най-рано на 40 ден или след него-аз ще я правя на следващия ден.Ще събера малко баби и лели и 1-2 приятелки и това ще бъде!

Хелп !
). А и това не е израз нито на умствените, нито на интелектуалните способности на детето.
Племенника ми нямаше 3 месеца като се въргаляше из леглото като пумпал, а на края на петия месец се изправяше сам в кошарата си
.
. Накрая реших да се пробвам с помпата та да видя има ли няма ли. Естествено с нея не се справих за пореден път и си викам да пробвам на ръка. Такава струя хвръкна, че чак ми влезна в окото