А ето ги и моите ''произведения на изкуството'':

с крак по люлката да се залюлява
, че да са ми свободни ръцете да пиша и да се ровя в нета 

Днес прилагах техники за масажчета, много му хареса на младежа

Лечението ще продължи седмица.Следващата сряда сме на контролен преглед.Ваксината се отлага за следващата седмица.

Това, че след час е поискала отново да суче, е чудесно. Може да не е признак за глад в този момент, а копнеж да е в твоята прегръдка, да бъде близо до теб така, както е била през 9-тте месеца от бременността. Кърменето е и общуване между бебето и майката, което е неизменно за всяко малко човече, независимо дали е кърмаче или не.
, дано лошото да си заминава и ви забрави, ако имаш нужда от нещо, далечко си, но ако мога да помогна
!
, да сме живи и здрави, пък другото ще се оправи
!
. 

. Особено подозирам съседката под нас, че ми завидя - нейното дете вече е голямо - на 3-4 г., но по цял ден реве и се тръшка и още докато съм бременна като ме видеха, говореше на детето си "Ти вече няма да плачеш, като се роди бебето, то ще плаче." Аааа, аз какво съм виновна, че не си е възпитала детето овреме и я прави на пет стотинки
. Преди няколко седмици като ни видяха с количката, ме пита как е бебето и аз тъпата се похвалих, че е кротко и тя пак взе да говори на дъщеря си, че не трябвало да реве повече, вече бебето щяло да реве. Сякаш точно оттогава ни подхванаха коликите и се започна с киселенето на Валентин.
Благодаря ви за милите думи! 
И наистина- как ги докарахте тези очи бе хора?
Ние 3- ти опит правим за моите очи и май пак са пъстри 

Ето, днес сме на консултация и ще очакваме да ни кажат, че се развиваме чудесно!

Това е в рамките на шегата, естествено! Реално, бебето е в състояние да изсуче много по-голямо количество от майчината гръд, в сравнение с това, което помпата може да изцеди. Това е така заради принципа, по който "работи" кърмачето и помпата, която не може да стимулира гърдите така добре, както малкото човече. Със сигурност гърдата ти произвежда много повече от 30 мл, а много майки като теб, споделят, че не успяват да изцедят гърдата добре с помпа или чрез ръчно цедене, но въпреки това кърмят успешно. 

,но мъжът ми беше убеден ,че пак ще са сини и гордо го заявяваше /хаха...щото той пък е един синеоок