С МАЙ-ски рожби се сдобихме, щастието ний открихме! - Тема 1

• 29 201
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Купони има във всяка къща май май... аз се хвалих, хвалих че нямаме проблем с акането, то пък Едито взе че се пъни от вчера да се изходи... прави я работата ама със зор... незнам каква е причината, до сега нямахме проблем... но не говорим за запек де!  Peace
Ние омазахме прания килим  в къщи от повръщания  ooooh!, даже тая нощ беше нещо страшно и аз и той във повръщане!
Сутринта тати го изкара в 9 часа след ядене навън и се прибраха в 13 часа, че мама малко да поспи, тая нощ много ме изнерви, клатя, клатя това легло, давам да яде, той мрънка, крънка, луда работа... одеве уж заспа.. ама всичко за около 30 - 40 мин и ето го на... пак се клатихме и люляхме... Бебешка работа  Tired

Елфиииии и аз искам да го оттуча от това среднощно ядене, ама как бе мила? Ще ме сбърка с него... ужасно е...

Люсиии изглеждаш много добре бе душа... А относно бирата - моята педи ми беше препоръчала за повече кърма. Колко е вярно незнам, амааа аз не я обичам и не я пия... Тъй че не се притеснявай за чашката  Peace

Айде ставам че война много взе да ме търси нещо...

# 196
Здравейте и от нас Simple Smile да се запиша в новата тема докато не е свършила,а на Нелли   bouquet много е хубава както винаги.Честито на всички празнуващи рожденни дни,месечинки,годишнини от сватби и дано не съм пропуснала някои Simple Smile Набързо да напиша и аз ,защото нямам никакво време покраи децата-баткото е вкъщи ,а бебка е немирна и кое по напред да свърша.... Tired с тези колики в чудо се видях,какви ли не капки и методи и нищо непомага.От 15ч като се почне та до 21ч се носим,то рев ,то пищене Rolling Eyes вече немам сили,даже и до банята немога да отида от децата,добре че ММ след работа ме отменя тотално и аз да свърша някоя домакинска работа и да подремна малко,защото неприличам на нищо вече #Cussing out иска ми се да мине периода на коликите вече и да сме по спокоини....Да кажа за  luvbed при нас не е мираж ,вече няколко пъти си се гушкаме с ММ и нямам никакви оплаквания,всичко е божествено....само се притеснявам от много гушкане да не направим белята LaughingЛоххии нямам от много време,може би при всеки е различно,но надявам се момичета да изчезнат напълно и при вас и да се отдадете на своите половинки Simple Smile За мазането на бебка след баня аз ползвам козметиката на Себамед и много сме доволни ,кожата и не е суха и мирише много приятно.Пъпчиците по лицето ни изчезнаха ,мажех с спрея на Джин Джира АЛБА-много помага да знаете Simple Smile и друго щях да пиша, но забравям...ако се сетя пак ще пиша,стига да имам време ,че моита алармаджиика не ме оставя намира,вече е станала много интересна-постояно ми се смее като и говоря и издава звуци Laughing немога да и се насладя от щастие,но като стане 15ч и си я знам вече,направо ми иде да се завра някаде докато спре да реве...това е от мен приятен ден момичета   bouquet

# 197
Чета,чета все от много акане се оплаквате.Аз се моля да се наака.Луда работа...

Елфи,моята Ева до 2г8м.ядеше през нощта,та като чета ,че твоите дечица от раз са се отказали като бебета все се чудя newsm78
Ходех като сервитьорка цяла нощ из къщи сума време:)

# 198

Елфи,моята Ева до 2г8м.ядеше през нощта,та като чета ,че твоите дечица от раз са се отказали като бебета все се чудя newsm78

Десиии не ме отчайвай с това 2г. и 8 м. моля ти се!  Confused

Незнам дали ще ми повярвате, ама онзи ден приспах Еди с миксер, докато правех бисквитената му торта за месечинката, а сега го приспах със сешоара, ама не да духа върху коремчето, просто го включих и той както ревеше, престана и заспа за около 10 мин. Чак ме е страх да го изключа  Crazy

# 199

Олеее,не ме плаши,моля ти се  Laughing

От раз си се отказаха,но Рая засега си иска  Rolling Eyes Не,че ми пречи толкова,просто се надявах и с нея да стане от раз,но дано поне след някой друг месец да се откаже  Praynig

# 200
Привет на всички прекрасни майчета,

Бръмбъзела много ти благодаря за всичко. Ма й аз се притесних повече от необходимото, излиза че тя явно повръща така, защото суче прекалено бързо и много мляко и после наведнъж като изпусне въздуха силно и връща по-малко, но изобщо не е голямо количество, защото като я сложа на кантара след повръщането изобщо не се е отразило . Вече много рядко доизцеждам гърдите, просто има случаи, в които ги усещам препълнени и за това прибягвам до помпата. Педиатърката ми каза, че това е съвсем нормално физиологично повръщане, характерна за лакомите дечица като моето Simple Smile

Отново благодаря за подкрепата и помощта, продължавам активно с кърменето, защото твръдо съм решила този път да кърмя докато мога  Hug

# 201
ДжиДжи пък отказа вечерното вече - сега като заспи в 8-9 и се буди чак в 2-3 - пак съм като линейка вечер но е по-добре  Peace
 нас от вчера коликите много ни мъчат - не знам защо преди не бяха толкова силни  newsm78

вижте ни колко сме порасли на аватара Simple Smile

# 202
Добър ден, момичета!
Честит  рожден ден на патерица, Поли! Пожелавам ти много здраве и щастие!  bouquet
Хера, Мист, Менианте, Нелили, страхотни снимки и прекрасни бебчета. Пу-пу!
А пък на мен снощи някой ми беше сминшл бебето - от вчера следобеда до 09:00 тази сутрин е спала - събуждаше се само да яде и сама заспиваше #Crazy Майка й не знаеше какво се случва, ама се понаспах.
И аз още имам лохии #Cussing out, и при мен кекса още е мираж. Laughing

# 203
Херич, Луси - красиви майки, красиви дечица! Hug
Къщичке - твойта госпожица като фотомодел е застанала на снимката на аватара - прекрасна е!   Heart Eyes
На Мист снимките не успях да ги видя  Thinking
Аз нещо вместо да отслабвам започвам да качвам кила  Twisted Evil, пак ще трябва да с епочва с диетите  ooooh!
Лохиите още ми текат, макар и мнооогоо слабо и мисля тези дни и ние да се отчетем, че милият ми мъж е с 5 години по-малък от мен,а от кога го държа на сухо - ужас... Embarassed

# 204
Здравейте и от мен, най-сетне сме в родени Simple Smile
Запис в темата. Чета ви редовно момичета, но нямам много време да пиша. Още не съм се възстановила след раждането, а моето момиченце ми изпива силите.

# 205
Здравейте:)

Днес ми  е едно мързеливо, може би защото с моя младеж си гукаме през нощта..

Цял ден възпитаваме кучето, какво може и не може да прави около бебо, но засега няма голям успех.

На мен лохиите както ми бяха спрели, така от днес съм като река:(

Момичета как извеждате бебета навън , с какво ги обличате и как ги завивате?

Опа някои се събуди...

# 206
здравейте и днес от мен Simple Smile
сутринта бяхме на лекар за около и пъпките
окото имаме запушено каналче и сега ще правя масажи 10 и капки и след това 10 дни почивка и пак на лекар
а пъпките ми каза че били от жегите и ми изписа на авене един крем аз и без това си използвам само тази марка и съм много доволна този крем е за проблени кожи става и за рани и за белези и при големи и при бебета и деца и кърмачета ще видим резултата какъв
ще е с него
а да питам нещо странно видях в акото на детето в памперса на обед леко кафевичко почти черни стои на точки леки не е много но се вижда добре не можем да разберем с майка ми какво е тя вика че бил измръзнал ама в тая жега

# 207
Здравейте мами...ето ме и мен!!ще пишая после пак,че тъкмо седнах и малкишт писна.Много ми липсвате всички...но вече ще влизам много по-яесто!

# 208
Към Бръмбазела
Педиатърката не свърза промяната в консистенцията на акото с храна,която аз съм яла.Днес има само 1 наакан памперс до сега с жълт цвят ,малко по-гъсто,но пак имаше тъмни нишки в него.Вчера  водих Лазар  пак на преглед и от тогава  съм на диета- без цитрусови плодове,шоколад,риба, подправки.Лазар има обрив по лицето  и вратлето от 2 седмици насам,но от 2 дни се засили, има и  по тялото.Ползвах козметика на Себа мед за баня и за след баня лосион.Спряхме козметиката,къпем го само с вода.
Аз хапвам по 1-2 кисели млека на ден,но още от родилното и не вярвам то да е дало тази реакция по кожата.Пъпките по лицето изчезнаха,но кожата на бузките е червена и грапава,а и по тялто на места е такава.По ръцете има и пъпчици с връхчета.Притеснена съм много Sad

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 21:47 от лава

# 209
Привет!
Много хубави снимки сте напускали!
Ние от няколко дни много повръщаме, след това започва да хълца и така сума и време. И не може да спи миличкият! Буден е от 20 ч., яде в 21ч. и се е ококорил, защото до преди малко хълца. Не знам какво да го правя с това хълцане, не става всеки път с вода, ако пък му дам да пие повече вода пак повръща и така.
Утре ще ходя при педи, че трябвало да го види преди 20-ия ден. Тъкмо ще видя колко е пораснал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт