Тони–ст, благодаря за отговора. Гледам да редувам гърдите, ако естествено не забравя преди това от коя е яла
Нали уж ги редувам. Иначе уж гледаме да сме на режим, ама като ревне, няма как - даваме. Днес голямо ядене - сутринта в 9, после в 11, 12, 13, 15 и 17. Сега ще я видим до колко ще издържи. Не знам, правилно ли е на толкова често да я храня. Ама тя започва и или нервничи, или заспива и не се е наяла.[/color]Иначе от вчера и аз съм в клуба на наср...ните и опиканите
Нахраних я, изчаках я да си свърши работата и ще я сменям. Добре, ама откопчавам памперса, започвам да я чистя и хайде- един фунтан, и нея леж, и мене. Марш в банята. Измихме се, слагам я на хавлията, тъкмо ще й слагам памперса и се изпика Вече съм станала като робот, дай цица, на цица
Поглеждам часовника и се усетих, че преди малко съм я свалила от мене
За стерилизирането - не че ползваме много шишето, веднъж на 3 дни, но го стерилизирам, заедно с бибата (която също не ползваме), заради млечницата и за всеки случай ако потрябват
За гладенето - гладя само малката, но малко по малко, горе долу само това което ще ни трябва скоро

/ моЖ да носи мнооооооооооого!
нищо не и помага. Кърмим се, но последните 2 седмици е наддала само 200гр и утре сме на контролен, че педиатърката ме вкара в някакъв филм, че не ми била калорична кърмата. Не знам дали има такова понятие
Каза, да ги почна на 50-ия ден и да слагам 10 - всеки ден или през ден. И 10 дни след като ги свърша да отида вече за цитонамазка.
та като ревна това малкото човече, ужас, та бързам за риванол, да я почистя, а пък тая кръв тече ли, тече. Накрая сложих лейкопластче на пръстчето, и се гушкахме цял час без да мръдне - и тя, и аз бая се изплашихме. И цяла вечер само се гушкаме.
Дано скоро да се приберете вкъщи! 

И няма отучване - не иска да спи сам и това е!