С МАЙ-ски рожби се сдобихме, щастието ний открихме! - Тема 1

• 29 159
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Е,няма такъв филм вече #Cussing out
Сега най-новото е,че отказваме и да сучем,то не е блъскане,ръмжене,рев,зачервяване и давене,то не е чудо Twisted Evil
Вече съм се видяла в чудо какво да правя,снощи и АМ забърках като си помислих,че нещо с гърдите ми не е ок,но и там сукна 30мл. и това беше,а иначе ръцете си до лактите ще ги напъха в устата.
Това,което описвам е по-скоро като въпрос към ЛЛЛ или Жени,който е на линия и може да отговори Peace

За акането сме пак на старото положение-от вторник вечерта не е акал и това допълнително го тормози Mr. Green Шени беше така любезна да ми обясни какво точно представлява ЕБХ,но и това не ни помогна,а може и аз да не успявам да го приложа правилно Twisted Evil Вече съм се видяла в чудо с това моето дете-или ще спи,или ще реве,не мога да го хвана в нормален момент да му се порадвам като хората Sad
Освен това започвам да се притеснявам и за наддаването след като в момента почти не яде....

Уффф наоплаквах се,не че ще ми олекне,но поне да споделя с някой ooooh!

Зазка,дано всичко вече е зад гърба ви Praynig

Дона Ани отдавна не е писала,какво ли стана и с нейната малка принцеса newsm78

За стерилизирането и гладенето-редовно го прави.....майка ми Joy Ако трябва аз да го правя всеки ден сигурно ще пукна,по-скоро за гладенето говоря Mr. Green Мразя всякаква домакинска работа,как пък едно нещо нямам любимо Laughing

За спането(ако има такова Mr. Green)-спим на по-малко от една ръка разстояние с Венци,сега като се замисля ако не е така сигурно едната ми ръка ще стане по-дълга от другата от непрекъснатото протягане и  бутане на кошарата Mr. Green

# 331
Добро утро и от нас  Grinning

За спането(ако има такова Mr. Green)-спим на по-малко от една ръка разстояние с Венци,сега като се замисля ако не е така сигурно едната ми ръка ще стане по-дълга от другата от непрекъснатото протягане и  бутане на кошарата Mr. Green

smile3532 Не се сдържах просто,моля да ме извиниш  Laughing

Ние сме добре.Тази нощ отново от 23:30 се събуди чак в 6:00,моля Господ да не е просто за тези 2 дена,а да продължи все така вече Praynig  Heart Eyes
За спането:Спи си в кошарата постоянно.Само сутринта я взимам за кърмене,че и аз да си спя през това време.Но после пак я връщам в кошарата.

Като чета за тези колики и направо косата ми настръхва,все още не сме се запознали с тях,дано да минат по-леко ако се появят  Praynig

Зазка...имаш стиснати палци и от мен  Peace

Аз обаче си мисля,че моята кърма хич не е хранителна /за ужас на консултантките  Laughing /.
Вчера Рая сука точно 50 минути интензивно/е с леки унасяния,но съвсеем за кратко/.Усетих,че си е сукала,защото олекнах  Laughing ,заспа си и точно след 40 минути си изпи цяла доза АМ,защото беше надала вой и си ядеше ръцете все едно не е яла от 5 часа Laughing Това никак не ми хареса,защото така се получава двойно ядене и ще стане слонче  Mr. Green Та ще видим какво ще правим  Thinking

# 332
  • София
 Здравейте майчета!!! Laughing Laughing
Още не съм ви изчела, но бързам да ви почерпя:
Днес моето момченце Криско става на 5 години, а малкото ми зайче Магдалена има месечинка!Да си ми живи и здрави!

П.с.Това е тортата за празника, после ще кача снимков материал Laughing
За спането:батковците спят всеки в неговата си стая,а малкото човече- само при нас.Вечер я приспивам в кошарата, но не изкарва там повече от 2-3 часа и пак иска при нас. Знам, че аз я научих така, за сега не съжалявам, но дано да има начин за отвикване без кански рев! Praynig

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 10:47 от jenajena

# 333
За спането-нашата кошара в момента се явява непотребна мебел.Яд ме е,че дадох толкоз пари за кошара с опция люлка.Дребното въобще не се впечатлява от никакви люлки,пищи,та се къса вътре.
Спи при мен на спалнята.

# 334
jenajena - Честит празник на двете съкровища Hug

# 335
Jenajena Честит Рожден Ден на батко Криско и Честита месечинка на принцеса Маги Heart Eyes newsm59  bigdance2
Да са живи,здрави и много много щастливи!!!Да слушат мама и тати и да имат един прекрасен живот!!!

# 336
Добър ден:)

Марта, честит празник ! Пожелавам Ви много усмивки и късмет!

Днес бях на преглед , всичко е ок. След 40-я ден пак на преглед.

Лек ден

# 337
Добро утро и от мен Simple Smile - наспана, закусила, и ще се мятам да чистя, че като погледна пода и ми става лошо...... Няколко дни само обикаляне, а и тази хрема..... не ми се чистеше, но днес вече няма на къде.
за гладенето- гладя всичко на детето, и на татито хилядите ризки, за мен- само мачкаемите Simple Smile
за стерилизирането- и аз стерилизирам от време на време, слагам всичко вътре и ги мятам,. Не знам до кога ще продължи.
за спането- кошарата е точно на една ръка разстояние. И сега като ви чета,мисля че съм единствената, която си е застопорила кошарата да не се люлее (а тя е такава с дъги отдолу, като обикновена люлка). Човечето си спи там, в нашето легло съм го взимала съвсем в началото когато беше крив, но мен много ме е страх да не го затиснем и въобще не го мисля. Ако го боли корема и реве, вземам само да го преспя и бам, пак в кошарата. Няма лабаво! Или понеже вече зверчето тежи, преспивам на шезлонга и после бам, пак в кошарата!

Стискам палци за ЗАЗКА, дано лошото да е минало!

Честит двоен празник на jenajena, да са ти живи и здрави слънчицата!

Хайде, аз се мятам да чистя, че после идва баба, а мама отива на фризьор и разходка ...... БЕЗ ДЕТЕ!  Grinning

# 338

Аз обаче си мисля,че моята кърма хич не е хранителна /за ужас на консултантките  Laughing /.
Вчера Рая сука точно 50 минути интензивно/е с леки унасяния,но съвсеем за кратко/.Усетих,че си е сукала,защото олекнах  Laughing ,заспа си и точно след 40 минути си изпи цяла доза АМ,защото беше надала вой и си ядеше ръцете все едно не е яла от 5 часа Laughing Това никак не ми хареса,защото така се получава двойно ядене и ще стане слонче  Mr. Green Та ще видим какво ще правим  Thinking

Елфи, абсолютно по същия начин се случи и при нас в началото, с тази разлика че аз имах само две нощи с по 6 часа паузи, през останалите нощи си беше на всеки два часа и половина - три... И започнаха всички в къщи да ми казват давай му добавка АМ и така се започна при нас и Едито почти се е отбил... сега източвам колкото мога и давам, колкото да има.. може и една лъжичка да е но давам... Моят съвет е давай кърма. Колкото повече стимулираш гърдите, толкова повече ще имаш! Аз така съжалявам, че не тропнах с крак и не продъжих да храня малкия когато поиска... но каквото такова...

# 339

Елфи, абсолютно по същия начин се случи и при нас в началото, с тази разлика че аз имах само две нощи с по 6 часа паузи, през останалите нощи си беше на всеки два часа и половина - три... И започнаха всички в къщи да ми казват давай му добавка АМ и така се започна при нас и Едито почти се е отбил... сега източвам колкото мога и давам, колкото да има.. може и една лъжичка да е но давам... Моят съвет е давай кърма. Колкото повече стимулираш гърдите, толкова повече ще имаш! Аз така съжалявам, че не тропнах с крак и не продъжих да храня малкия когато поиска... но каквото такова...

Ами аз не съм някаква върла защитничка или привърженичка на кърменето.
Давам,за да приема И кърма.Нямам манията да е 100% кърмено бебе.За мен е важно детето да е нахранено и щастливо и да спи максимално дълго време.
Но само с кърма е изключено при нас да се получат нещата.В най-добрия случай ще суче 1 час и точно след още 1 ще иска пак.А за мен това въобще не е приемливо като режим и въобще като начин на хранене.И да го приема нямам физическата възможност да кърмя през час за по час,не го намирам за правилно  Laughing

Аз си мисля,че Едито не се е отбил.Щом с АМ се чувства по-добре...му давай да суче,просто за да приема и кърма,не толкова да е изцяло кърмено бебе.Пак е по-добре АМ плюс кърма отколкото само АМ  Thinking

# 340
Аз втора вечер спя в кухнята, понеже съм болна и ме "гонят" там... сутринта в 5.30 вече съм станала че да сменя таткото. При малкия стоя с маска, ама не мога с нея да спя, таа затова съм наказана в кухнята.
Иначе разпределението е аз и тати на нашето си легло, а малкия в неговото си. Аз изобщо не съжалявам за опцията "люлеене", при нас действа, даже докато го люлеех и си гледах и Гала и си четох в нета. Само дето през ноща трябва да стана че да го люлея, леглото няма начин да бъде до нашето, а е в краката ни...

Нашето момче му се отразява добре тази почивка през ноща без ядене. Доста по спокоен е и спинка повече. През ноща баща му каза че два часа е имал рев, ама рев, ама със здрави нерви издържал и после заспал малкия, после в 6 пак реве за ядене, тогава мама го нахрани, още докато ядеше и заспа. Свърши си яденето и заспа до 9 часа... после обаче след 9 часа се поококори и малко по трудно но заспа... сега са на разходка с тати, а мама в къщи (нали е болна) Бухам я тая кашлица, не мога да говоря, задавям се от нея...

Честит Рожден Ден на Криско и Честита Месечинка на Маги! Да са живи и здрави дечицата ти Марти! МНого да ви радват и да имат едно прекрасно детство! Hug Hug Hug

# 341
Елфи: кърма и АМ! Това е при нас. Но не на всяко хранене мога да давам кърма, просто се случва за едно или две хранения и това е... Даже е време да захвана помпата   Wink

Аз също искам да попитам ЛЛЛ: Това че съм болна, а детето приема кърма, няма да му навреди нали? Или греша?

# 342
Малко снимков материал от мама,кака и бебе Рая  Grinning

http://www.prikachi.com/images/194/3458194e.jpg -мама си има помощничка
http://www.prikachi.com/images/195/3458195w.jpg -моите две принцеси
http://www.prikachi.com/images/199/3458199H.jpg -кака и бебе Рая
http://www.prikachi.com/images/205/3458205S.jpg -присъединява се и свръхрошава мама
http://www.prikachi.com/images/209/3458209B.jpg - и отново
http://www.prikachi.com/images/212/3458212e.jpg - and again...
http://www.prikachi.com/images/214/3458214J.jpg -гуши-муши и скрихме бебето
http://www.prikachi.com/images/220/3458220U.jpg -три чифта сини очи
http://www.prikachi.com/images/225/3458225d.jpg -Рая-Евелин
http://www.prikachi.com/images/227/3458227W.jpg -Рая...

# 343
Здравейте и от мен , не съм писала отдавна ,току що прочетох предната тема и какво да видя вече сте на 23 страница в новата тема ,нищо не съм чела .
Честито на Елфичка да и е жива и здрава принцесата и много да слуша:)
Моята Сиянка от днес е много дейна не и се спинка след хранене и май иска на ръце въпреки че не я вземам много но....
От днес започнах да давам КОлииф ,помъчих се с пинсета но тя се изнерви накрая и дадох с биберон но не е спокойна , сигурно не действа веднага.Иначе една седмица си бяхме на инфакол ,но мисля че не ни помогна малката се мъчеше и напъваше , жално да ти стане .
Да се похваля за 17 дена сме дигнали 900 грама и вече сме 3840 кг и 52 см , много сме надали , много ми е лакумо детето , въпреки че почти всеки път след ядене повръщаме а снощи напправо ме изкъпа Sad сърцето ми се свива с това повръщане но явно няма как не може без него Педи казва да не се притеснявам а и виждам че и вашите са така .
Много пишете аз много рядко влизам в нета ,гледам да изчистя,да наготвя , да изгладя , да изпера , да хапна докато тя спи и така в някаква въртележка сме.
Започнахме да излизаме слетобед , все се каня и на Гери да звънна а и на Къщичка но ми е трудно с уговорките ,не я знам кога ще се събуди за ядене и не съм кърмила на вън но мисля че е крайно време  да се престраша.
Извинявам се за дългото писане но не знам кога пак ще вляза да пиша , чета ви по малко всеки ден иначе и съм  съпричастна с вас .
Целувки .
Ох искам и аз с варненските майки и бебчета да се видя но как да стане като съм в това Аспатухово и не съм шофьор Sad

# 344
Jenajena,
Честит Рожден Ден на батко Криско и Честита месечинка на принцеса Маги!
Да са живи и здрави и да ви радват много, много!
Днес ходихме на консултация! Ами наддаваме добре Grinning - качила е 1.100кг и 5см за един месец. Биха ни и ваксината. Добре че не рева много!
И ние не признаваме леглото. С много труд и рев спи там. През деня заспива на ръце, и после в шезлонга.
Снощи малката рева много, и то точно в 3 часа през нощта. Този път нито люшкане на ръце, нито люлката, нищо не помогна. Рева нон-стоп 35 минути,без да мога да я успокоя.Накрая нашия тати бесен, разсънен, ядосан, я взе, пови я в една тензухена пелена, и я сложи в леглото. И аз  Shocked #Crazy така. Това малкото млъкна на секундата, и не му се чу гласеца - и о боже, спа пак 5 часа без да се събужда и да реве. Като заспа в 4 и се събуди към 9 за сутрешната манджа. И аз се наспах.
Въпрос към варненските майчета - дайте ми координати на добър педиатър / на ЛС /.
П.П. Елфичка, страхотни сте всички!

Общи условия

Активация на акаунт