Сега най-новото е,че отказваме и да сучем,то не е блъскане,ръмжене,рев,зачервяване и давене,то не е чудо
Вече съм се видяла в чудо какво да правя,снощи и АМ забърках като си помислих,че нещо с гърдите ми не е ок,но и там сукна 30мл. и това беше,а иначе ръцете си до лактите ще ги напъха в устата.
Това,което описвам е по-скоро като въпрос към ЛЛЛ или Жени,който е на линия и може да отговори

За акането сме пак на старото положение-от вторник вечерта не е акал и това допълнително го тормози

Освен това започвам да се притеснявам и за наддаването след като в момента почти не яде....
Уффф наоплаквах се,не че ще ми олекне,но поне да споделя с някой

Зазка,дано всичко вече е зад гърба ви

Дона Ани отдавна не е писала,какво ли стана и с нейната малка принцеса

За стерилизирането и гладенето-редовно го прави.....майка ми
Ако трябва аз да го правя всеки ден сигурно ще пукна,по-скоро за гладенето говоря За спането(ако има такова

Не се сдържах просто,моля да ме извиниш 

- наспана, закусила, и ще се мятам да чистя, че като погледна пода и ми става лошо...... Няколко дни само обикаляне, а и тази хрема..... не ми се чистеше, но днес вече няма на къде. 
така. Това малкото млъкна на секундата, и не му се чу гласеца - и о боже, спа пак 5 часа без да се събужда и да реве. Като заспа в 4 и се събуди към 9 за сутрешната манджа. И аз се наспах.