Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 327
  • 732
  •   1
Отговори
# 120

# 121
Neli кое е това сладурче,само какви бузки има. Grinning..Само да го мачкаш

Днес няма ли да пуснат фрагман... newsm78

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 15:56 от Slawena

# 122

На приятелката ми внучето - голямо бонбонче...!? Позволявам си да го постна , защото знам , че всички сте готини , никой няма да помисли лошо за него , само ще му се радвате...!? Peace Peace Peace

# 123

На приятелката ми внучето - голямо бонбонче...!? Позволявам си да го постна , защото знам , че всички сте готини , никой няма да помисли лошо за него , само ще му се радвате...!? Peace Peace Peace

Ако е мома става за малкия  Wink

# 124

[/quote

Ако е мома става за малкия  Wink

Мома е ..!? Peace Joy Joy Joy Joy Joy

# 125
Привет,дами Hug

Голяма суша днес- няма  слухчета и диалози newsm78 а чакам и снимки от новия епизод- и то Фатмагюл в булчинска рокля Heart Eyes
А от нетърпение за развоя на процеса  спретнах още едно клипче Rolling Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=3J6CrmAzt_E

# 126
  • Пловдив
Поздравления - прекрасно клипче......Сега се рових - няма още трейлър....
Дали ще има.....въобще.....

# 127
Тези незнаят ли, че имам празник и да вземат да направят един подарък-трейлърче Mr. Green

# 128
Привет на всички wavey
Нелка, много сладък този бебок, да е жив и здрав Hug
И аз тайно се надявам да ни пуснат фрагман днес, но засега още нищо. Да не губим надежда, може да се появи по всяко време... А за слуховете, няма да ви казвам какво става сега в пространството... Какви ли не слухове четох за финала, кой от кой по-различен и противоречащ си. Всеки що е фен сега е седнал да си измисля сценарий и го пробутва за оригинален Crossing Arms
Но нещо, което идва от по принцип сигурен източник е, че Керим ще бъде ранен в този епизод, но как, от кого, защо, не се казва. По принцип този източник е едно момиче, тя ги пуска тези реплики всяка седмица за новите епизоди, но сега е казала, че няма да даде нищо, защото все пак е финален епизод за сезона, но ще каже само, че Керим за момента в затвора няма да влезе, но ще бъде ранен... Само на това вярвам като слух, всичко друго дори няма и да го пиша, че какви ли не глупости няма измислени, само ще ни объркат.  Peace Да сме търпеливи до четвъртък да видим какво ще стане. А, и също се казва, че епизодът ще бъде 2 часа този път, дано е така Peace

# 129
АНИ  bouquet
Да,има такава практика- последните епизоди за сезона да са по дълги Peace
Аз сега се сетих,че след самопризнанията на Керим,Фатмагюл подаде жалба само срещу тримата- така че, Керим може и да се размине с арест. Thinking

# 130
  • София
Анче ...............   ............... мисля си дали няма да ни изненадът с липса на трейлър въобще.

# 131

Аз сега се сетих,че след самопризнанията на Керим,Фатмагюл подаде жалба само срещу тримата- така че, Керим може и да се размине с арест. Thinking

Не е честно да му се размине затвора, той също е виновен Crossing Arms А пък и нали все пак е признал...за полека присъда съм съгласна,но иначе Naughty

Аниbouquet

# 132

Не е честно да му се размине затвора, той също е виновен Crossing Arms А пък и нали все пак е признал...за полека присъда съм съгласна,но иначе Naughty

Аниbouquet

Да,виновен е и Керим- аз писах по повод слухчето на Ани,че Керим няма да влезе в затвора,но съм съгласна ,че трябва да си понесе наказанието Naughty

# 133
  • Пловдив
Сценарии - бол....Ранен - незнайно как и от кого и спасен от - баща му, появил се
точно когато трябва....може би на сватбата....и всичко накрая.....и един трейлър
ни трябва и право в девета глуха.....поне една целувка да дадат за финал.......

# 134
Може би няма да ни дадат решението на съда и ще се отложи процесът за друга дата, а поради липса на доказателства тримата глупаци ще бъдат пуснати на свобода, нали трябва да има екшън и във втори сезон Thinking

Общи условия

Активация на акаунт