Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 278
  • 732
  •   1
Отговори
# 630

Мисля , че го натопяват за убийството , но кой в крайна сметка е убит...!?  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 631
И сега какво- Керим за убийство ли ще лежи Whistling това ми идва в повече вече Naughty

Това им беше идеята още като върнаха пистолета на Мустафа...!? ooooh! ooooh! ooooh!

# 632
Или Вурал или Мустафа или и двамата само дето Ердоган ще убие Вурал .....незнам

# 633

Мисля , че го натопяват за убийството , но кой в крайна сметка е убит...!?  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Най-вероятно Вурал.... И си мисля, че Мустафа го е убил...

# 634
Доколкото разбрах от резюмето с Гугъла - Мустаха ще е единствения свидетел на това убийство, явно наистина е Вурал
А Керим при убийството е с дълъг ръкав, а на прегрътката е с къс, а Фатмето е със същата рокля, много странно

# 635
Или Вурал или Мустафа или и двамата само дето Ердоган ще убие Вурал .....незнам

Защо са навън - извън ареста , това не мога да си обясня...!? Не , не , има нещо подвеждащо...!? Процеса ще се отложи за друга дата , но те не могат да са навън.., това вече е абсурд...!? newsm78

# 636
Какъв идиот е Мустафа ,от къде на къде пък точно вурал......пфф

# 637

В един друг форум се наричат галено патета , но тези сценаристи ни мислят за юрдечки вече ...!? Mr. Green

# 638
 Добра нощ
Според Вас на кога е ръката с камъка

# 639

На Мустафа е ръката  - има гривна , вижте в 0 ,26 секунда...!?  Peace

http://www.youtube.com/watch?v=CJU-aFsMP4Q&feature=player_embedded

# 640
 Grinning #2gunfire Любовен триъгалник само Ердоан липсва  Grinning в гората и Кристин да спасява Керимчо

# 641

Има нещо подвеждащо - никой от задържаните не може да е , те са в ареста...!?
Но , кого убива Мустафа...!? 
ooooh! ooooh! ooooh!

# 642
Привет!

Абе тея хора съвсем ще ни подлудят.... но да не забравяме, целта им е да ни  #Crazy #Crazy #Crazy

Иначе, според мен, ръката с камъка е на Вурал  newsm78

# 643

Просто е абсурдно Керим да убива някого , ако наистина такъв сценарий ми поднесат , не ще бъда разочарована , ще бъда потресена...!? Ще им предложа в замяна Стъклен дом и ще има кажа , че сценария е по-добър...  Дори и при самозащита не мога да приема убийство извършено от Керим - просто вече не мога да гледам на него с тези "очи" - убийство не приемам в никакъв случай  ...!?
Naughty Naughty Naughty

# 644
Току що се замислих.Вурал сигурно е хукнал да спасява Керим от Мустафа .Мусти вместо да убие Керим стреля по него ,но вместо това Вурал се жертва.Нещо от този сорт.

Общи условия

Активация на акаунт