Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 262
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Първа брачна нощ на Селим. Селим пита новата си жена:
- Скъпа, ти имала ли си други мъже преди мен?
- Не!
Селим /усмихвайки се загадъчно/:
- А, аз съм имал...

Flushed Flushed Flushed

# 91

Ч Р Д !
                                    Славенко,  дълго младей, век поживей
                                    много се смей и във всичко успей !

# 92
Първа брачна нощ на Селим. Селим пита новата си жена:
- Скъпа, ти имала ли си други мъже преди мен?
- Не!
Селим /усмихвайки се загадъчно/:
- А, аз съм имал...

Flushed Flushed Flushed

Joy Joy Joy Joy Joy

# 93

# 94

# 95
След няколко години….Керим и Фатме имат 5 годишен син,който споделя със свое приятелче:

- Твоите родители плашат ли се от анимационните филмчета, бе?
- Не, разбира се.
- А моите се плашат, щом почне някое анимационно филмче и бягат в спалнята, завиват се през глава и се тресат от страх!

tooth tooth tooth

# 96
Момичета,гледах серията досега(за кой ли път) и си мисля-те ще се съсипят психически и емоционално.....Кое и какво би ги накарало да се оженят там-явно нещо се случва,щом още преди да обявят присъдата Фатма се съгласява и отлагат с един ден процеса,за да я направят.Тя още не е готова-всички виждаме....И Мустафа ще наблюдава отстрани и ще се побърква без да може да реагира,за да не попречи на решението на съда.Само това ми е достатъчно да видя от фрагмана-нищо повече не искам...

# 97
  • Пловдив
Ами и аз мисля, какво ли ще се случи. Очаквай неочакваното. Горе - долу дават събитията в реално време по дати ....Освен Керим да го осъдят на 3 месеца затвор - за назидание, че с новият сезон да излиза от затвора /ако са верви слухчетата/, или новите свидетели да променят хода на процеса в тяхна полза /малко вероятно/ или.....нищо не ми ражда главата......
Явно ще има разтърстващ завършек......

# 98
# 99
  • Хасково
ЧРД Slawena !!!

# 100
....И Мустафа ще наблюдава отстрани и ще се побърква без да може да реагира,за да не попречи на решението на съда.Само това ми е достатъчно да видя от фрагмана-нищо повече не искам...

И на всеки според делата му... Mr. Green
Аз днес съм на работа Sick и междудругото изгледах 1,3 и 37 еп с превод Whistling....Малко му е на този плужек Мустафата да страда идва ми да го опухам аз с гьостерицата,ама здраво място да не му остане...Колкоте е жалък,още по гнусен ми става...

# 101
В темата за Листопад пишеше,че Гьокче /Лейля/ днес се омъжва...

# 102

Тия съседи винаги ме изненадват - само каква реклама са си спретнали на канала..!? newsm78 Peace

# 103
                    Мацо , къде са камбанките !?  Това старо гласуване ли е !? newsm78

http://www.habershow.com/v4/21369-dizilerin-en-yakisikli-oyuncus … un-anketi-basladi

# 104

Мацо , къде са ти камбанките , тука изоставаме !? ooooh! ooooh! ooooh!

http://www.haberuni.com/2011/04/2011-en-iyi-erkek-oyuncu-adaylari/

Общи условия

Активация на акаунт