Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 304
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Един "чудесен" превод на резюмето от гуглито:

Престъпност Fatmagül'ün''What? "А глава без дъх
сбогом сезон ..
Fatmagül, след месеци на съдебната зала, за първи път толкова близо до сянка, която пада върху земята, е достатъчно силна, за да поискат отговорност от тях за първи път ..
Но слънцето все още изостават от сенките запазени ..
Ердоган, Селим Vural неприключени в края на първия съдебен процес
стане безплатно за да бъдат съдени ....
Fatmagül се чувства победен отново .. След това се откажем от страх olacaklardan .. Но няма намерение да се откаже от Kerimin .. Това е още по-близо един до друг с поражение Fatmagül и Kerimin.
През същата нощ, шокът изслушване atlamamışken още, Кери изчезва .. Ердоган, Селим Vural е извън ..
Кери, Fatmagülün промени живота ми "на място" в засада, убийства, ще се обърнат, вместо ", че убийците" чака ....
Скоро на мястото се очаква Kerimin .. Тази нощ, "това място" в това, което настъпили ще бъде единственият свидетел Мустафа ..

# 661

# 662

# 663

Момичета , вие можете ли да гледате със същите очи на Керим , ако е станал убиец .., за мен тотално всичко се променя...!? ooooh!   Филма го гледах заради него - търпението му и  неговото ТАМАМ , не мога да го гледам вече със същите "очи" като убиец - това за мен е непростимо...!?
ooooh! ooooh! ooooh!

# 664
Нели,
абсурд да го направят убиец.... по-скоро пак ще попадне на неподходящото място в неподходящото време... може би newsm78 newsm78

# 665
Нели,
абсурд да го направят убиец.... по-скоро пак ще попадне на неподходящото място в неподходящото време... може би newsm78 newsm78

Надявам се .., другото не мога да го приема...!?  Sad

# 666
Офффффффф, лягам да мисля!  Grinning Grinning Grinning

Или по-добре да не мисля, а да чакам четвъртък...

Хайде, лека...  newsm78 newsm78 newsm78

# 667
Съгласна съм с Бунченцето, няма да го направят убиец, прекалено дълго му градиха ореола  Grinning
Нелка и аз мисля, че е непростимо, но все пак зависи от ситуацията  Thinking

# 668

Гери , къде изчезна , кажи твоето мнение... !?  newsm78

# 669
Аз дебна за преводи, ама преводачките спят и никви го нема  Grinning
А мнението ми е -  Shocked
Утре сутринта предполагам ще съм по-адекватна

# 670
Съгласна съм с Бунченцето, няма да го направят убиец, прекалено дълго му градиха ореола  Grinning
Нелка и аз мисля, че е непростимо, но все пак зависи от ситуацията  Thinking

Така е , но викаш бърза помощ или  оказваш такава , а така го дават , че се измъква...Силно се надявам да е натоварил ранения ли , убития ли в колата и да кара като луд към болница...

И тази гора и храсти ми идват в повече , дано са му измислили добър сценарий , че се притесних да не задминат Стъклен дом..!?
ooooh! ooooh! Whistling

# 671
 Shocked Викам си каква е тази истерия по никое време, а то сменили часа за пускане на фрагмана Mr. Green

Нели,не се самонавивай и не се паникьосвай - Керим няма как да стане убиец Hug

Най ми е интересно защо припада Фатмето и дали това не е причината да отменят заседанието Thinking
Ако то е отложено за друга дата - онези тримцата трябва все пак да си останат в затвора до изчакване на новата дата Thinking
Мюнир се канеше на някого,но на кого и защо Thinking

Офф, от толкова въпроси се разсъних ooooh!

# 672
Споко, Мац, Стъклен дом неможе да бъде надминат!  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 673
        Да вземем да си пуснем малко от някоя комедия..., че луднахме наистина...!? Shocked

Аз не ви казах , че сънувах  Керим , споко , не в леглото до мен...!? Mr. Green Twisted Evil Той беше и аз му давах съвети като кака , но после като вдигнах очи към него се оказа първото ми гадже и от изненада се събудих... Но ми беше готино да си говоря с него - Боже на какъв език ще да е било...!? Но, той нали ми напомня ученическата ми любов , толкова е добричък като него , та затова се оказах в тази комедия в "царството на сънищата"...!?
Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Затова викам да си пусна комедия , че довечера да не ми се яви насън , но с кървава ръка ..!? Mr. Green

# 674
Върнах се... има превод на фрагмана.... момент!

Общи условия

Активация на акаунт