Раждане! Къде и при кого?

• 1 464
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, мами! Аз съм нова във форума и в бременуването. Сигурно вече има такава тема и ще помоля за линк към нея, защото все още ми е трудно да се ориентирам. Blush А с търсачката нещо не се получава. Който има желание, може да сподели и тук по- актуални мнения.

По принцип моят лекар към момента е д-р Тодор Димитров от МЦ Димитрови. Доволна съм от него. При него забременях!   bouquet Но той не прави раждания и по принцип ме насочва към неговия брат Йосиф Димитров в МД. За него четох доста противоречиви мнения и съм леко объркана. Има доста време до раждането - сега съм в 12 г.с., но ми се иска да съм подготвена с информация предварително. По принцип като място се носчих към Тина Киркова, но за лекар не знам...

Вие  къде планувате раждането?

# 1
  • София
не тема, ами цял подфорум има за болници и лекари.
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=19.0

аз съм раждала в Тина Киркова, не съжалявам, пак там бих родила...за лекар не знам, аз  родих без избор. В подфорума и за самата болница и лекарите там има не малка тема.

# 2
# 3
Благодаря!  bouquet

# 4
АЗ родих при доктор Дяволов в Майчин дом, уникален специалист, не поема никакви излишни рискове за родилката и бебето , мн наблюдателен, знае какво да прави във всеки един момент на раждането ,проверява и знае всички видове протичане на ражването, че при мен се оказа ,както каза той , вървя по друга схема на получаване на разкритието и си знаеше точно какво да прави,каза,че било по различно от стандартното,което ми показа ,че знае някои важни неща , ......май съм го виждала във форума , че е в първата тройка ,най-добри специалисти за София ,всъщност по този параметър го избрах и съм мн доволна!!
Фамилията  му е Дяволов, но душата му е ангелска !!

# 5
Ililove, би ли ми дала линк към тази класация. Благодаря!

# 6
  • София
Здравейте, мами! Аз съм нова във форума и в бременуването. Сигурно вече има такава тема и ще помоля за линк към нея, защото все още ми е трудно да се ориентирам. Blush А с търсачката нещо не се получава. Който има желание, може да сподели и тук по- актуални мнения.

По принцип моят лекар към момента е д-р Тодор Димитров от МЦ Димитрови. Доволна съм от него. При него забременях!   bouquet Но той не прави раждания и по принцип ме насочва към неговия брат Йосиф Димитров в МД. За него четох доста противоречиви мнения и съм леко объркана. Има доста време до раждането - сега съм в 12 г.с., но ми се иска да съм подготвена с информация предварително. По принцип като място се носчих към Тина Киркова, но за лекар не знам...

Вие  къде планувате раждането?

Здравей elanore!
Не те съветвам да раждаш при д-р Йосиф Димитров! Тази година родих дъщеричката ми в МД. Когато постъпих там по спешност, той беше дежурен. Поради изключителната му безотговорност, сега детето ми има тежко изоставане в развитието си. Този човек гледа единствено бизнеса си, не заслужава да бъде лекар!!

Общи условия

Активация на акаунт