Тема Незабравима 206

• 37 288
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря ти ,Мокси !

+1  bouquet
Ивва и Леман, благодаря и на вас за преводите и уточненията.  bouquet

# 16
Ще кажа нещо за последно,по повод тезата си от миналата тема  Peace
Не казвам,че Мелда заслужава прошка.Не казвам,че Еда трябва да й прости.Не казвам,че Харун трябва да забрави за случилото се в последните седмици...
Това,че ние не разбираме това им поведение...не значи,че трябва да го осъждаме и отново да слагаме епитети на иначе любимите ни герои  Peace
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 17
  • Русе
Тази ве4ер наистина ни оставиха без фрагмани! newsm78 А толкова отсъствах?! newsm09

# 18
Тази ве4ер наистина ни оставиха без фрагмани! newsm78 А толкова отсъствах?! newsm09
И аз много се надявах да пуснат днес фрагмент,но какво да се направи ще трябва да дочакаме до утре...

# 19
Не казвам,че Мелда заслужава прошка.Не казвам,че Еда трябва да й прости.Не казвам,че Харун трябва да забрави за случилото се в последните седмици...
Това,че ние не разбираме това им поведение...не значи,че трябва да го осъждаме и отново да слагаме епитети на иначе любимите ни герои  Peace
Не съм се изразила както трябва ли...

# 20
# 21
Ще кажа нещо за последно,по повод тезата си от миналата тема  Peace
Това,че ние не разбираме това им поведение...не значи,че трябва да го осъждаме и отново да слагаме епитети на иначе любимите ни герои Peace
Не. Само си противоречиш сама на себе си. Определяш поведение не на герои, а на участници във форума.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 20:41 от Златна рибка

# 22
Не. Само си противоречиш сама на себе си. Определяш не герои, а участници във форума.
Мисля,че не си разбрала какво точно искам да кажа,но както и да е.Единственото нещо,което "определям" е,че не съм съгласна с осъждането на Еда и Харун за това,че искат да простят.Както и непрекъснатото натякване,че добрината на Еда се дължи единствено и само на глупост...
Мисля,че съм се изразила достатъчно ясно  Peace

# 23
Добър вечер на всички фенки на филма !  newsm53  love001   

Може ли който има желание да продължим и след филма да си пишем да ме намери в Skype: ioji71 аз ще бъда много доволна и щастлива че ще се опозная с вас и ще опсъждаме филма пак дори и като свърши  Weary smile3518 smile3516

# 24
Диди,   Peace  Добре си се изразила!  Участниците във форума  анализират поведението на героите (или дали им харесва епизода), всеки изхождайки от личната си нагласа.

Мокси, благодаря за новата тема.

# 25
И последно да се доизкажа.Мое лично мнение!Не казвам,че Еда и Харун не трябва да простят на Мелда,напротив,за да бъдат щастливи и продължат напред ,те трябва да и простят,но не и да забравят всичко,което им причини.Има една американска поговорка,която казва "Аз ще ти простя,но не мога да забравя!".
Исках да кажа само,че не може да простиш на някого,а най-вече на близките си,толкова бързо.Именно защото боли много повече,от колкото да те нарани чужд човек.На едната минута,Еда щастлива за това,че е открила Харун,а на другата едва ли не го обвинява за сестра си,а на следващата обвинява себе си.
Както и да е!Различни очи различно виждат,различни сърца,различно чувстват!
Това е виждане на сценаристите и продуцента,а дали ни харесва или не си е наш проблем.
Приятна вечер компания Heart Eyes

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 21:23 от manpla

# 26

Диди, не мисля, че някого от нас има моралното право да осъжда когото и да било! В случая всеки изказва мнението си, а между тези две понятия разликата е значителна.
Друг е въпросът, че през различните очи мирогледа е различен, затова и понякога се стига до дисхармония в темите....
...............
В предната тема си засегнала въпроса за обществото и съществуват ли добрите хора...
Да съществуват.
Хора, които обичат, раздават се безрезервно, споделят и последния си залък с ближния...Хора, които даряват органи спасявайки човешки животи, хора които се радват на дребните, нематериални блага от живота....За тях е достатъчна усмивката на човека срещу тях... И всички те са истински!
А, аз съм радостна, че ги има и в моето обкръжение!

# 27
Поздрав към всички Вас:

# 28
Не. Само си противоречиш сама на себе си. Определяш не герои, а участници във форума.
Мисля,че не си разбрала какво точно искам да кажа,но както и да е.Единственото нещо,което "определям" е,че не съм съгласна с осъждането на Еда и Харун за това,че искат да простят.Както и непрекъснатото натякване,че добрината на Еда се дължи единствено и само на глупост...
Мисля,че съм се изразила достатъчно ясно  Peace
Непрекъснато се натяква колко умна и добра е Еда в момент , в който образа й издиша и стои неубедително. Ако това, което гледаш така безкритично и възхитено , ти е достатъчно... явно сценаристите са се справили и то не зле. hahaha
Не Шекспир е главното, а забележките към него.Чехов
Така, че моля те, другия път не определяй феновете по толкова опростена методика-на разбиращи и неразбиращи...

# 29
Ако това, което гледаш така безкритично и възхитено , ти е достатъчно... явно сценаристите са се справили и то не зле. hahaha

Задоволявам се с това,което ми се предлага от малкия екран.Не се затормозявам излишно с Дали,или и ако....Приемам нещата такива каквито ги показват,опитвам се да ги разбера...дали ще ги приема или не,дали ще ги оправдая за себе си,или не....няма никакво значение.Не се чувствам морално ощетена или подценена от нелогичността на дадени действия.Претенциите си насочвам към къде по-важни неща от един сериал  Peace

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 21:54 от диди88

Общи условия

Активация на акаунт