Тема Незабравима 206

• 37 288
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Ей ме и мен,късно,късно,но не мога без да намина да прочета какво сте написали! Hug
Много фисолофски го раздавате,както казва Манпла!
Не съм чела Елиф Шафак,но за да не се "изложа",хвърлих един бърз поглед ,и намерих цитат много подходяш и за нас-
"Когато двама души започнат да четат една и съща книга, те понякога влизат през различни врати в една и съща сграда и излизат, без дори да се срещнат."
Така че,не трябва да ни учудват толкова различните понякога мнения,нито да се опитваме да наложим своето.
Хубавото е,че макар да влизаме и излизаме през различни врати,се срещнахме в този форум,и тази среща ще остане незабравима! Heart Eyes
Много хубава мисъл! Но според нашия форум тия двамата не четат една и съща книга!

# 661
Хубаво си хортуваме ние всяка вечер, чакаме средите с нетърпение, фрагмани, резюмета, снимки... Tada Ама още три серии и край на сериала! Crossing Arms И после... ooooh! Какво ще става? Thinking Аз още хич не съм готова да се разделя нито със сериала, нито с героите му, нито с проблемите им... newsm18 Ужасно ще ми липсват емоциите от сряда вечер! Cry Сигурно ще продължим да пишем в темата, че имахме невероятния късмет да се намерим всички чудесни хора тук Hug, но няма да е същото след като свърши сериала... Naughty Оффф, разкахърих се... Weary
Споко, Дани!  spoko  Все по нЕкоя БГ ТВ  ще го дадат и .....пак ще си го гледаме като нов!

Да бе, а ако поиграе малко ножицата, няма да познаеш, че става дума за същото филмче.
Тка си е, ама ние си знаем как е било в оригинал и ще си го пресъздадем. Не могат да ни хванат неподготвени!  Crossing Arms Все пак за изпит сме се готвили!  hahaha hahaha hahaha

И оригиналът на сценария го пазиш,нали? -като истинска опозиция-винаги да ни е на рзположение hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 662
Лека нощ и от мен! Да поспим, че утре ни чака безсъние! smile3524

# 663
Бобо,Дани,Димана,
Лека нощ!

Лека нощ,на цялата компания и от мен!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 664
Здравейте незабравими! Пожелавам ви хубава днешна сряда до заветния час 23 ч.

Имам още да ви чета, но на предишната страница имаше един пост, че „никой от нас не се познава достатъчно добре за да твърди какво може или не може да направи”.
Излиза, че сме някакви хаотични хора, които не можем да разсъждаваме!  Наистина дадена ситуация може да ни провокира да постъпим по-различно от същността ни (формирана от семейството и околната среда). Но мисля, че всеки от нас има представа какъв е и какво не би направил, ако зависеше от него. А  най-добре е огледалото на околните за нас, най-вече истинските приятели.

# 665
Добро утро и усмихнат ден!  Hug Hug Hug

# 666
Добро утро приятели,днес е сряда-най-хубавия ден за нас!:)   

# 667
# 668
# 669
# 670
# 671
  • Русе

Добро утро, Незабравима компания!
Сряда е - най-о4аквания ден от седмицата! Съвпада с лунното затъмнение тази нощ! Rolling Eyes
Желая ви спорен ден и слънчево настроение! smile3525

# 672
Здравейте незабравими! Пожелавам ви хубава днешна сряда до заветния час 23 ч.

Имам още да ви чета, но на предишната страница имаше един пост, че „никой от нас не се познава достатъчно добре за да твърди какво може или не може да направи”.
Излиза, че сме някакви хаотични хора, които не можем да разсъждаваме!  Наистина дадена ситуация може да ни провокира да постъпим по-различно от същността ни (формирана от семейството и околната среда). Но мисля, че всеки от нас има представа какъв е и какво не би направил, ако зависеше от него. А  най-добре е огледалото на околните за нас, най-вече истинските приятели.

Добро утро на всички от форума! Пожелавам по-спокоен работен ден!

Здравей Isis,

Има ситуации в живота, които ни поставят пред дилемата "какво да направя?", "дали да предам някого?"  и тогава става сложно. В такива моменти всеки индивид действа инстинктивно. Това е нещо, което не може да се управлява. Същността ни формирана от семейство и околна среда се изгубва някъде. Не знам възрастта ти и колко житейски опит имаш, но знам, че е труден изборът, когато човек е поставен пред "дулото".
Всъщност нали любимият ни филм точно това показва?

# 673
# 674

Общи условия

Активация на акаунт