Тема Незабравима 206

• 37 281
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Цитат на Златна рибка  bouquet
......На втори прочит сцената в колата на път за чифлика: стана ми смешно като видях Харун да кара колата на Еда.  Сетих се за израза: мъж на жена си. Та така страшна е таз Еда - узапти мъж като Харун до положение да е мъж на жена си!  И то без почина на кака си- вериги и упойващи!  Даде му само любов и... себе си.
Незабравимке, приемам мнението ти за добротата на Еда.

newsm10 smile3525 smile3501 newsm44 newsm68
Да живее любовта. Heart Eyes...тя е смисълът ....всичко останало е фон Laughing Laughing Laughing

# 241
Боб,Дани поздравления за вас и вашата муза  newsm51 newsm51 newsm51

# 242
  • София
Здравейте! Относно финала, не пречи да се избъзикат с нас и да представят всичко като сън на Харун примерно. Но веднага след съня Харун наистина среща момичето от съня и ни оставят да си фантазираме какво ще се случи по-нататък. Тук вече има различни варианти и подварианти на тази среща с Еда - без да знае, че е сестра на Мелда, по време на годежа и т.н. Нещо като отворен финал и без отговор на основния въпрос за любовта. Ще оставят всеки сам да си търси отговора според разбиранията и очакванията си, ценностите си и т.н. Е, и аз се отдадох да фантазии...

# 243
  • София
Благодаря ви ,за милите думи и цветята bowuu
И понеже съм я насочила hahaha Joy hahahaМелда.....към жп гарата....виждам я с билет в джоба,в посока обаче..... newsm78неизвестна.Закъса го тя.....а може и да не е ThinkingВ този голям куфар ако е сложила синджира..... newsm78 #Crazy

ПОСЛЕДНА ГАРА

Стоя сама  на празния перон
С поглед Shocked в посока неизвестна
И в джобчето   на белия балтон
Един билет ..-ВЪРВИ....нашепва

Защо така съдбата ме наказа
Харун ....вратата ми показа
Обичам го Two Hearts и винаги ще е така
А той щастлив е ....само че с Еда

На кой ли влак да се кача....... Thinking
В коя посока да поема.... Thinking
И мама ми затвори бащина врата
Не ме изслуша....дръпна шалтера

Дали съм грешна или не.....
За бога....исках само да обичам Heart Eyes
Бату  Twisted Evilме дебне....иска да ме отведе
Усещам блясъка студен в очите му

# 244
Щом на финала ще присъстват "фанатизирани фенове" - само по себе си говори за финал Харун-Еда. Именно за тяхното събиране палиха свещи, а непосредствено след това излезе и изявлението на Байрям (или както там беше) за финала на сериала.
Ако са замислили край с Харун-Мелда, нямаше изобщо да ги канят, нали тази фанатизирана орда ще прегази всички от екипа.
Поздравявам стихоплетците  bouquet
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Весела,както винаги-право в целта,абсолютно те подкрепям и аз мисля така!Ще ги "разкъсат" при финал Харун-Мелда!Не приемам за възможно финалът,който Бг-хелп предполага,макар всички да знаем,че Мария разполага с достоверни източници...Дано този път да са само нейни предположения...Всеки има право на мнение,но така коментирания финал ще бъде антифинал и крайно нелогичен,неочакван и плод на  #Crazy #Crazy #Crazy сценаристи...Не вярвам да стигнат чак до там...Филми на Байрам никой няма да гледа след това-убедена съм...

Вай, действително са мои предположения. Отдавна не разпитвам за филма. Всичко е на базата моите анализи. Мотото и на първия сезон и на втория сезон  не отговарят на съдържанието. Действията на Бату не отговарят на реалността, при толкова смърт - полицията не може да бездейства. Провалите на сватбите на Еда и Харун с неоснователни причини. Действията на Мелда в последните епизоди граничат с действия на малоумник, макар, че тя може да е фанатизирана, но не чак дотам, че да не осъзнава, че Харун е бита карта за нея. Мога да изброявам още много неща, които граничат с фантастиката. Точно това ме кара да мисля, че ни подготвят нещо различно, от това,което очакваме.

# 245
  • София
Вижте на какво попаднах току що - едно писмо, набиращо популярност във Фейсбук през последните дни. Не е по нашата тема, но ние тук отдавна сме излезли извън пределите й.

Писмо до Васил Левски

Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб!

Добре си ти. От там не виждаш... съдбата на достойния ни род.

Не виждаш майките, които днес не раждат.

Стариците край кофите за смет.

Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет.

Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове.

Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве.

На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми.

Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори.

...Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст.

Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

Златина Великова

# 246
  • Варна
Някой може ли да ми каже къде бих могла да видя снимки от миналия епизод? search Плийз! Peace
 Имаше толкова мили моменти newsm03, а в темата не са публикувани снимки newsm78, пък аз събирам такива thumbsup- нали съм една от най- върлите фенки! newsm47 Благодаря!  bouquet

# 247
Някой може ли да ми каже къде бих могла да видя снимки от миналия епизод? search Плийз! Peace
 Имаше толкова мили моменти newsm03, а в темата не са публикувани снимки newsm78, пък аз събирам такива thumbsup- нали съм една от най- върлите фенки! newsm47 Благодаря!  bouquet
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.220261858007918.66401.188031481230956

Тук има някоя друга снимка! Peace

Боб newsm51 newsm51 newsm51

# 248
Вижте на какво попаднах току що - едно писмо, набиращо популярност във Фейсбук през последните дни. Не е по нашата тема, но ние тук отдавна сме излезли извън пределите й.

Писмо до Васил Левски

Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб!

Добре си ти. От там не виждаш... съдбата на достойния ни род.

Не виждаш майките, които днес не раждат.

Стариците край кофите за смет.

Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет.

Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове.

Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве.

На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми.

Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори.

...Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст.

Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

Златина Великова

Благодаря! Много истинско, тъжно, болно. Докъде се докарахме?  Изтерзан народ. Можеш спокийно да го продължиш.

# 249
  • Русе
 Имаше толкова мили моменти newsm03, а в темата не са публикувани снимки newsm78, пък аз събирам такива thumbsup- нали съм една от най- върлите фенки! newsm47 Благодаря!  bouquet
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.228498973829564.69984.128675540478575

Това намерих най-бързо!

# 250
  • Русе
Бганьо, за мен този стих е самата ни действителност! Тая, дето "ония" по върховете , се правят, 4е я няма!

# 251
  • София
Бганьо, за мен този стих е самата ни действителност! Тая, дето "ония" по върховете , се правят, 4е я няма!

Няма върхове и няма низини - или сме връх или сме някаква малка, смотана долчинка. В главите ни е всичко. А там голям напредък не се забелязва. Както и да е, да си гледаме сериала.

# 252
  • София
Weary Weary Weary
Реална,жестока и мъчна действителност!!!!

# 253
  • София

Основните красиви лица на ......финала smile3508 smile3508 smile3508

# 254
Привет на целия форум! Поздравявам Ви с Массари!
http://www.youtube.com/watch?v=iIR3gmgIX0w

Общи условия

Активация на акаунт