Точно така! Голата истина е, че Еда отне годеника на сестра си! И си признавам, че лично аз не съм достигнала тази степен на възвишеност, за да гледам любимия ми с друга и този факт да ме прави щастлива и доволна!
ГРЕШКА. ЕДА НЕ Е ОТНЕЛА ГОДЕНИКА НА СЕСТРА СИ, и ти знаеш как се запознаха Еда и Харун.
Ако той наистина обичаше Мелда, нямаше да се влюби в Еда. А когато не те обичат просто си тръгваш. Няма да си щастлив, но ще си запазиш достойнството и няма да се унижаваш. Изпитала съм го лично, отидох си с бебе на ръце и не показах, че ме боли. Възможно е, дори не изпитах омраза, това чувство ми е чуждо. Само лошите хора постъпват като Мелда.[/color]
И друго още - да прощаваш не е катарзис на гузна съвест, за чия съвест става въпрос не разбрах. Нали съм блондинка. Ако някой те е наранил и искрено съжалява за това и те моли да му простиш, трябва да го разбереш. Прощаваш, защото си убеден, че ти искат прошка чистосърдечно или защото ти е жал за човека, искащ прошката, ако той страда за направената от него грешка.