Тема Незабравима 206

• 37 252
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Диди ,в моя фрагман....са изрязали newsm78 кадъра hahaha където Бату се качва на трена #Crazy
Дават ги ....първо на 12 коловоз ,между два влака за пътници ,а после преместени на 13 коловоз за да се проведе последната /надявам се/битка.

# 421
  • София
И един хап Laughing.....против главоболие Laughing
Действа мигновенно ....и отпуска ,отпуска hahaha Joy hahaha

# 422
Останаха ни 3 епизода. 4удя се  дали г-жа Броненосец ще успее да се вклю4и преди финала?! Не, 4е имам забележки към моми4етата-превода4ки, но ми се иска да финишираме в пълен състав. newsm78
newsm10 newsm10 newsm10 smile3501

# 423
Благодаря за фрагментите!  bouquet

# 424
  • София
Компания, аз отново ви оставям, 4е пак гърми и трещи! buria buria buria

Ех Вени ,в резюмето .....няма облаци и гръмотевици.При теб явно са се отбили  ....за разнообразие newsm78

# 425
  • Русе

На цялата група поднасям "хап4е за сън"! Без вода! hahaha hahaha hahaha
Лека нощ от мен!

# 426
  • София

На цялата група поднасям "хап4е за сън"! Без вода! hahaha hahaha hahaha
Лека нощ от мен!

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09
Лека Вени  bouquet

# 427
  • Русе
Диди ,в моя фрагман....са изрязали newsm78 кадъра hahaha където Бату се качва на трена #Crazy
Дават ги ....първо на 12 коловоз ,между два влака за пътници ,а после преместени на 13 коловоз за да се проведе последната /надявам се/битка.

Има някакво разминаване с тези влакове, защото в на4алото бяха пътни4ески, а после се озоваха при товарни! newsm78
Това с ка4ването може да са били зад кадър сцени. Ина4е нямам обяснение. #Crazy

# 428
  • Русе

Абе...вярно, 4е казах "лека нощ", ама тази снимка ме връща!
Малиииииииии, тоз Серхан 4е се нацелува-нацелува се! Ама и къде ли не я опипа?! Joy Joy Joy

# 429
Останаха ни 3 епизода. 4удя се  дали г-жа Броненосец ще успее да се вклю4и преди финала?! Не, 4е имам забележки към моми4етата-превода4ки, но ми се иска да финишираме в пълен състав. newsm78
newsm10 newsm10 newsm10 smile3501

Искрено се надявам да е добре,и да се включи за финала!
Г-жо Броненосец,очакваме те!

# 430
  • София

Има някакво разминаване с тези влакове, защото в на4алото бяха пътни4ески, а после се озоваха при товарни! newsm78
Това с ка4ването може да са били зад кадър сцени. Ина4е нямам обяснение. #Crazy
Сигурно ще се гонят newsm78и за това от пътническите коловози.....на товарните ще се озоват.
По безопасно е ,а и публика няма ,като на другите перони.

# 431
  • София

Малиииииииии, тоз Серхан 4е се нацелува-нацелува се! Ама и къде ли не я опипа?! Joy Joy Joy
Ами че ....то едното върви с другото......иначе, като торта без крем и сметана hahaha Joy hahaha

# 432

Вени,за влюбените няма насита!
А ти с това "коварно"хапче за сън,дето ни го поднесе-сън ще ни лови ли? hahaha hahaha hahaha

# 433

Добър вечер!
Благодаря на Весела, Роси, Рекси и Ива за резюмето, фрагмента и преводите им!  newsm51 newsm51 newsm51
Боб, Дани, поздравления за стиховете!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 smile3525
Вени, права си за Серхан и професионализма му  hahaha, но се чудя къде ли си е забравил халката . В 87 серия, когато бяха в колата,беше на ръката му, а сега я няма.

# 434
А скачането на влака наистина за го резнали...а го имаше в първия фрагмент  newsm78
В такъв случай явно така ще завърши епизода...Харун дири Бату по пероните,той го извиква,Харун се обръща и край  Peace Скока в 89 епизод,както беше написано и на клипчето  Thinking
и

Общи условия

Активация на акаунт