ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 636
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
chukchi, поздравления!  smile3525
Благодаря ти от все сърце за труда, който полагаш!!!
Успех!!!

# 736
Чукчи благодарим ти от сърце за труда ти! Гледах интервюто ти по тв 7, онази лекарка как НАГЛО ИЗЛЪГА, че вече ги нямало вредните съставки които ти изброи и я попита какво правят в нещо което инжектират на бебета, не и прави чест, всеки който отвори листовка може да види, че гадостите са си там .....

# 737
Да се похваля днес какъв успех имах!  Laughing
Ако помните нали ми взеха пари за КП - Грижа за новородено дете, защото отказах ваксините.
Днес отидох в болницата с Указание N7, молба за възстановяване на сумата и фактура за изплатената сума. Върнаха ми парите в брой, въпреки че бях посочила банкова сметка. Бяха много любезни с мен. Не очаквах. Но явно наистина РЗОК може да им наложи глоба. Най интересното беше че още не бяха чували за това Указание и си го преснеха няколко пъти. Дори чух как Зам. Директорката им нареди да прегледат всички такива случаи от началото на годината.

Мислех ако ми откажат , да занимавам една журналистка от Нова, но стана по най лесния начин.

# 738
Да се похваля днес какъв успех имах!  Laughing
Ако помните нали ми взеха пари за КП - Грижа за новородено дете, защото отказах ваксините.
Днес отидох в болницата с Указание N7, молба за възстановяване на сумата и фактура за изплатената сума. Върнаха ми парите в брой, въпреки че бях посочила банкова сметка. Бяха много любезни с мен. Не очаквах. Но явно наистина РЗОК може да им наложи глоба. Най интересното беше че още не бяха чували за това Указание и си го преснеха няколко пъти. Дори чух как Зам. Директорката им нареди да прегледат всички такива случаи от началото на годината.

Мислех ако ми откажат , да занимавам една журналистка от Нова, но стана по най лесния начин.

Браво!   bouquet
А ще бъдеш ли така добра да ни кажеш какво пише в това Указание номер 7?

# 739
БРАВО, Ани!!!
Моля, дай връзка към това указание  Praynig

# 740
# 741
здравейте, аз да си кажа,че по спомени на сестра ми сме карали шарките една след друга ,така че май няма от какво да се притеснявам. Сега понеже реших това раждане да се прибера в България ще се върна назад в темата да видя какви постановления и наредби ми трябват при отказ от ваксинация .Тук в Испания не са задължителни, не че някои ми беше казал, даже педиатърката ме натискаше с едни листовки за ротавирусите и аз послушах вътрешния си глас и пропуснах екстрата,а сега в четвъртък ще отказваме шарките. Благодаря на всички за мненията и информацията. Успех Чукчи newsm10

# 742
  • Варна
И оригиналното местонахождение http://www.nhif.bg/web/guest/170
Изключително учудена съм, че се е получило. Още по-учудена съм, че не са знаели за указанието. Поздравления!
Дано не отменят това указание с някое друго.

# 743
И оригиналното местонахождение http://www.nhif.bg/web/guest/170
Изключително учудена съм, че се е получило. Още по-учудена съм, че не са знаели за указанието. Поздравления!
Дано не отменят това указание с някое друго.

На мен нищо не са ми искали... Спомена неонатолжката, че ще съобщи до ръководството на болницата, защото може би ще се наложи да си платя пътеката, но явно не се е наложило... Пристигнаха с някакъв лист, който определено не беше ИС, на който отдолу, освен че ще получа епикризи, написах че отказвам имунизации... Казаха, че им трябвало, за да не си плащам КП...

# 744
Призовавам всички за активност ТУК и натиснат против....

Някой друг коментар няма да е излишен.

# 745
Бърди се набутал в темата на професор Бранков и сега се вихри там.... ooooh!  Не знам това чудо какво е...его ли, комплекси ли...двете ли....трите ли... Laughing

# 746
Mече, къде е тази тема?

# 747
Чукчи, браво и от мен!
И аз като Найс мисля, че ще остане в историята това!
Браво и за търпението да се бориш с тези вятърни мелници!

# 748
Чукчи, аз нЕма да те Фаля, оти си знаеш, че си връх! Laughing  bouquet

Темата е за деца с рефлукс някъде в здравния, случайно се набутах там... Доктор Оги е автор
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=494406.105 ето я

# 749
до Чукчи

Качи и декларациите, мисля, че ще е полезно за хората.

Общи условия

Активация на акаунт