ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 359
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Ооооо, не можеш да помогнеш на този, който не търси помощ .......
100% съгласен Peace

Но можеш, отваряйки затворени врати, дискутирайки не дискутирани и обсъждани теми. Така в процеса на дискусията се ражда критичното мислене, отношение и пр.

Разбира се трябва да имаме на лице желание за промяна, която често идва  като следствие на болка. (вече увредено дете)

# 331
  • София - Варна - Бургас
В уебсайта на "Капитал" се провеждат дебати "Трябва ли ваксинирането да бъде право на личен избор?"
Призовавам всички, които ценят правото си на избор какво да става с духа и с телата ни и с духа и телата на нашите деца - включете се в дебатите.

Линк към дебатите:
    http://www.capital.bg/interaktiv/debati/21_triabva_li_vaksiniran … _na_lichen_izbor/

# 332
  • в матрицата
Aleksander , нали точно това дискутираме сега......отдавна знаем за дискусията  Peace

# 333
Алекс, приятелю Wink В момента там става битка Simple Smile

# 334
  • София - Варна - Бургас
Aleksander , нали точно това дискутираме сега......отдавна знаем за дискусията  Peace

Суза, не знаех.... преди малко разбрах, ама и тези от Капитал бая ще ни спамят после...

Чукчи, здравей! да, голяма битка и за сега водиме!  Peace

# 335
Дано все пак да се води интелигентно.

А дано, ама надали...   Laughing

# 336
Отношението на феновете на ваксините в дебата в "Капитал" е отвратително!
Едновременно пак там върви и дебат Трябва ли продуктите от клонирани животни да бъдат задължително обозначавани? - там същите хора се държат по същия начин.
Нека да гласуваме и в двата дебата с "ДА"!

# 337
  • Добрич
Разбира се трябва да имаме на лице желание за промяна, която често идва  като следствие на болка. (вече увредено дете)
За съжаление, при нас винаги и всичко става след "n" на брой жертви.

# 338
Следя дискусията в "Капитал" и ми прави впечатление следното нещо, вече изказано от двама различни лекари: а именно, че част от т.нар. неблагоприятни ефекти са възниквали заради лошо съхранение на ваксината, дефектна ваксина, неправилно поставяне и цитирам "кой знае с какъв боклук са ваксинирани"! Странно е, че тези факти се изтъкват в защита на ваксините, това е още един допълнителен риск, който като майка поемам - детето ми да бъде ваксинирано с боклук, ваксината да му бъде поставена неправилно или пък да е съхранявана неправилно!? Е, страхотен ход в защита на ваксините, няма що!

# 339
  • София
 newsm10  202uu

И аз следя с интерес, доста дръпнаха гласовете ДА! Дано има някакъв отзвук това!

# 340
скъпички, съвременната медицина и последователите ще направят всичко в защита на тяхното си!

Цитат
[18:20:11] Д.В.says: имам близка приятелка лекар
[18:20:47] Д.В.says: тя веднъж се изтърва че едно от първите неща които се учат е как да си спасяват гърбовете, етика демек
[18:20:54] Д.В.says: да се прикриват
[18:20:59] Д.В.says: много цинично
[18:21:22] Д.В.says: после да имат самочувствие, че са гилдия
[18:21:32] Д.В. says: само за Хипократ нищо не казва

Какво очаквате от такива хора?

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 20:57 от chukchi

# 341
  • София - Варна - Бургас
Преди около месец в темата "Въпроси към хомеопати..." от първа ръка имаше едно откровение относно ваксините. Трябва да го потърсим или която го написа, ако чете това пак да се включи.

# 342
Преди около месец в темата "Въпроси към хомеопати..." от първа ръка имаше едно откровение относно ваксините. Трябва да го потърсим или която го написа, ако чете това пак да се включи.

Да, наистина имаше такъв пост newsm78

аз в дебати не влизам вече. Не искам да се връщам назад в развитието си само за да бъда плюта...втори Месия аз няма да съм.... Tired но ще гласувам, определено

# 343
  • София
И аз не чата и какво е било това откровение?

Май и в този дебат в Капитал има поставени лица, а?

# 344
  • София
Днес моя приятелка ми заяви, че ваксините и антибиотиците били почти едно и също Shocked и че съм имала двоен стандарт, понеже не ваксинирам, но давам антибиотик за пневмония.....Изтъпях.....
Какво да отговориш на такъв човек....После заяви, че по-добре да се моля на Бог, отколкото да тъпча детето си с лекарства.....били те и хомеопатия.....Има дете....Онемях пак...
Е, какво да отговориш.....

Общи условия

Активация на акаунт