ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 632
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
...Познавателните способности на децата са силно занижени, трудно помнят, трудно учат, любопитството към света и живота е много ниско.
Синът на сестра ми не можеше да изписва букви, когато тръгна в първи клас. Да не пиша какви драми бяха / той има всички ваксини, за съжаление  Sad/
Първо да ти кажа, че супер много се ядосвам и съжалявам за подобни на сестра ти случаи Sad
А второ вече е редно всеки да си даде сметка за ОГРОМНИТЕ вреди, които живака причинява на хората и въобще всички живи същества!
Самия факт, че има деца аутисти без нито една ваксина говори достатъчно! Да, рядкост са, но има...
Горките необразовани родители!

# 676
Здравейте,
Аз отскоро се опитвам да намеря начини да избегна ваксините при децата ми и искам да ви попитам: на големият ми син е на 6. Искам да се подпиша в ХЕИ, че отказвам да му сложа ваксината. Но могат ли след това да ми откажат да го приемат в училище само защото няма ваксина?

# 677
Здравейте,
Аз отскоро се опитвам да намеря начини да избегна ваксините при децата ми и искам да ви попитам: на големият ми син е на 6. Искам да се подпиша в ХЕИ, че отказвам да му сложа ваксината. Но могат ли след това да ми откажат да го приемат в училище само защото няма ваксина?

Не.   Naughty

# 678
Но могат ли след това да ми откажат да го приемат в училище само защото няма ваксина?
Могат да плашат, че няма до го вземат, но има едно нещо наречено конституция!
По принцип могат да ти направят проблем, ако детето не е на училище, въпреки че в днешно време... не знам.

# 679

Да , така е , проблемът е огромен и не само в тази сфера . Познавателните способности на децата са силно занижени , трудно помнят , трудно учат , любопитството към света и живота е много ниско .

Синът на сестра ми не можеше да изписва букви , когато тръгна в първи клас . Да не пиша какви драми бяха / той има всички ваксини , за съжаление  Sad/

Да, така е.  Cry
В училище се вижда много ясно. Работя с деца от 1994 година.
Огромна разлика има между родените преди 92 г /в І клас 99 година/ и след 92 година деца. След 1992-93 година родените са много по недисциплинирани, възбудими, с нисък праг на дразнимост, трудно се концентрират, трудно се осъществява комуникацията. Уморявам се да търся контакт с тях дори зрителен, да въдворя нужния ред за учебна работа. В същото време лесно влизат в конфликти и трудно изграждат приятелства. Семействата от които идват са същите като родените преди 1992 г.Някои са братя и сестри на деца от същите семейства. Тези деца са добре възпитани въпреки горното описание. Обичам ги и са ми мили. Усещам ги как се измъчват да спазват правилата, а нямат сили.

Преди ми беше много по-лесно и удовлетворяващо да работата с учениците. Имаше моменти и периоди на свещена творческа атмосфера, невероятна комуникация с мен и помежду им. Лесно се учеха и възприемаха бързо. Пишеха много по-красиво и четливо....
Няма да пиша роман, затова спирам.

# 680
Цитат
Бг мама всичко знае
и не може да си трае.
Щом развихри се дебатa,
яхват мамите метлата.
"Туй, ваксините, са чума,
хич и да не става дума!"
Щом хомеопат го казва,
няма що да се доказва.
БГ мама в сайт прочела
конспирация дебела:
Фарма-мафия голяма
дебнела над наш'та мама!
Туй веднага потвърдила
на пазара лелка мила.
Тя подробности разбрала,
пък от шоуто на Гала.
Мама хвърлила престилката,
памперсите и точилката,
седнала пред компа бясна
във главата с мисъл ясна:
"Тия лекари със хъс
ще натиря в кучи г*з!
Информирана от врачки,
екстрасенси и баячки
имам право, и избирам:
бебето не ваксинирам!"
Мамите са като ято,
форума превръщат в блато,
а опиташ ли да спориш
няма шанс да се пребориш
Дори науката е няма
пред мощта на бг мама!
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
от  тук

писал го е със сигурност някой който няма пострадали близки от ваксини Rolling Eyes

саморедактирам се,сега прочетох
 n_alex76,наистина съжалявам за детенцето ти  Cry 

# 681
SteiN,
Лекарите ще направят ВСИЧКО, за да запазят статуквото и тяхно ВСИЧКО въобще не е малко..

От другата страна има такива като мен, пострадали от ваксини и най-вече голям брой увредени деца от ваксини, които биват яростно отхвърляни от съвременната медицина!

ВСИЧКОТО на медицината обаче се състои предимно от страх, голям страх и МНОГО пари!

Многото пари и страх, уважаеми проваксинатори, четящи темата, може да е било чуден метод за защита на вашето си, но вече не е!

Само аз, знаейки колко съм увреден и колко бавно пиша съм направил много и.. още не съм почнал скъпички  Simple Smile

# 682
n_alex76, с теб се познаваме и от друго място...и наистина съжалявам много за това, което се е случило при вас.
От къде имате епикриза и диагноза?
Ако имате нужда, в Плевен има добри ресурсни учители, на моя позната детето ходеше при такива в детска градина. Предполагам работят и на частно.
Защото силно ме съмнява в Свищов да има такъв специалист.
Ако ти трябва нещо, пиши ми тук, или във фейса.

Дебата в Капитал трябва да приключва днес.

# 683
Mirama, още веднъж ти благодаря, че ми помогна да разбера истината за ваксините.
От 01.09. ще ходим на ДГ и след това ще минем комисия във В.Търново за отпускане на ресурсен учител.Има и други дечица със СОП и ресурсен в града.
Епикризата е от "Св.Наум" в София.Диагнозата я написах в предното си мнение от 22.07.

# 684
СОП - "деца и ученици със Специални Образователни Потребности"
да го напиша тук, за да е ясно за всички Sad

Алекс, кажи ми, ако мога да помогна с нещо, каквото и да е. Може и на ЛС...

# 685
  • София - Варна - Бургас
http://noviniteotdnes.com/%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BE-%D0%B2% … 1%88%D0%BD%D0%B0/

Никой не знае колко са децата аутисти.В България не е правено епидемиологично проучване за броя на аутистите.
Не е категорично и научно доказано, че ваксините, съдържащи живак, причиняват аутизъм, но е възможно да допринасят за появата му, каза още специалистът.
Педиатрите не разпознават аутизма и дислексията, защото учат твърде малко за тези проблеми, изрази тревогата си проф. Матанова.
Националната здравноосигурителна каса не заплаща терапиите, които са необходими в областта на детската психопатология.

Доказано е от Канадски учени:

# 686
  • София - Варна - Бургас
Ето и информация от Варна на една майка с дете отключило Аутизъм:

notes: http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=9257&st=20

# 687
n_alex76, да, извинявам се, сега погледнах диагнозата.
Хубаво е, че е от специалист в София, уж може да им се има по-голямо доверие от тези в останалите градове.
И стискам палци да ви отпуснат ресурсен учител и да е наистина добър. Децата напредват, но е нужно с тях да се работи и то доста.
Можеш да видиш в темата за деца от аутистичният спектър, доста родители се занимават и сами с децата си и постигат значителен напредък и успехи.

# 688
Здравейте, чета темата от известно време и се радвам,че попаднах на нея, защото бях чувала за вредата от ваксините, но не бях чела факти и данни за това колко са опасни..............Имам дъщеря на 1 годинка, която досега ваксинирах, но мисля да спра да го правя, предстои и МПР, която мисля да пропуснем....................Обаче вчера видях, че съм бременна отново и се чудя дали има някакъв природен естествен начин за предпазване от рубеола, има ли хомеопатично лечение и въобще ако някои има информация по въпроса ще се радвам да сподели.

# 689
.............Имам дъщеря на 1 годинка, която досега ваксинирах, но мисля да спра да го правя, предстои и МПР, която мисля да пропуснем....................Обаче вчера видях, че съм бременна отново и се чудя дали има някакъв природен естествен начин за предпазване от рубеола, има ли хомеопатично лечение и въобще ако някои има информация по въпроса ще се радвам да сподели.
Здравей Avchelinia,
Ровейки из Интернет ще попаднеш на много инфо за това колко е опасна Рубеолата. Но пак ровейки ще намериш информация, че обривът всъщност е финалната част от заболяването и това е нужна част от естествения цикъл на болестта по-скоро финалната фаза.

Обаче от лекарите на съвременната медицина ще чуеш само "ООО, тази болест може да предизвика големи проблеми, ако не се лекува...."
На тях и на теб ще препоръчам едно страхотно филмче - Are Vaccines safe
Превеждам го още, но час и 40 мин не са никак малко...

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 12:35 от chukchi

Общи условия

Активация на акаунт