Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 858
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Гери, хайде и в тази тема заедно Simple Smile
Аз искам да питам някой възползвал ли се е от тази оферта:  http://www.deals.bg/deal/id/3405/db85bf/1  или изобщо дали сте посещавали това студио?
А това е сделката за почивка + АТВ разходка: http://www.deals.bg/deal/id/3414/c25515/1

# 121
  • София
goris, благодаря за мнението! Стига да се навие някой приятел с мен съм там Simple Smile
А за дайвинга по офертата за 64 лева ли ще ходиш?

# 122
# 123
  • София
*Bubble*  Hug  по-добре се запиши от сега, че кто има ваучери - часовете са взети - дълго напред  Hug

О,да аз мислих веднага след като закупя ваучера да се обадя,като гледам колко заявени има,чудя се това хората които са заявили че искат ли са,или тези които са си платили вече  newsm78 На мен много пъти ми се е случвало да заявя че искам,но да не успея да отида да си го платя.
За съжаление днеска Easy pay работят до 4,а аз се появих на касата им в Мола на Стамолийски в 4.10,замалко ги изпуснах и утре пак ще отида.

# 124
  • Хасково
Хасково

Искам да похваля център за красота Balla Nova. Офертата беше спа педикюр и маникюр за 13лв. От процедурите съм изключително доволна, за първи път лак на ръцете ми издържа седмица и половина без да се обели на нито едно място. А иначе, за 2 часа се почувствах все едно не се намирам в България. Никакво отношение тип ваучер, рецепционистката 2 пъти ме пита искам ли вода,сок,кафе..и накрая имах и 20% намаление за друга процедура. 10/10

Искам да питам има ли някой доволен от Migun масажите? Майка ми има проблеми с кръста, а скоро има и рожден ден и се чудя дали да и подаря такива масажи или класически Flutter

# 125
  • София
Момичета някой правил повече посещения на ПАУЪР ПЛЕЙТ/РР/?
да попитам на лични нещо.
Благодаря предварително

# 126
  • в 1001-та нощ

това е нашият клуб - много свестни и човечни - препоръчвам горещо  Peace

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 19:23 от a.l.e.n.a

# 127
alena, като морско дъно къде ще е по-интересно, в Китен или в Созопол? И аз ги гледам тези оферти. За мен е важно хората да са отговорни на 100% и да е хубава екипировката. За сигурността ми е мисълта. Ти гмуркаш ли се?

# 128
След няколко добри препоръки реших и аз да се отбележа в последния момент за Почистване на лице и ампула с ултразвук

# 129
Ох, замислихте ме за това дълбоко почистване! Моята кожа е много мазна и склонна към образуване на комедони и се чудя дали този вариант за почистване ще е сполучлив при мен  newsm78?!

# 130
  • в 1001-та нощ
alena, като морско дъно къде ще е по-интересно, в Китен или в Созопол? И аз ги гледам тези оферти. За мен е важно хората да са отговорни на 100% и да е хубава екипировката. За сигурността ми е мисълта. Ти гмуркаш ли се?

за сега се въздържам по медицински причини  newsm78 но се надявам скоро да мога  Hug

много е различно навсякъде и зависи къде ще Ви заведат, а и ще се несертифицирани  newsm78 така, че  newsm78

предполагам и на двете места ще е хубаво, но Черно море е много мътно - сравнено с егейско или червено, където има по-добра видимост, съвсем неприятно е август, когато цъфти планктона, красиво е нощем, защото свети, но вие ще сте през деня  newsm78

аз бих отишла и на двете места  Hug

# 131
  • София
След няколко добри препоръки реших и аз да се отбележа в последния момент за Почистване на лице и ампула с ултразвук
Така ли, хубави отзиви ли има за там? Аз защо съм ги проспала?!  newsm78 Кой е ходил? Да взема да си купя и аз, докато е време.  Thinking

П.П.  И пак леко ни подхлъзват с тази оферта, защото както разбираме от сайта им http://www.bonivito.com/?page=bonita - Почистване на лице (дегримиране, пара, мляко, тоник, ексфолиране, д`арсонвал, маска, защита) - 25,00 лв. , Ултразвук +ампула за лице - 22 лв.[/b] прави 47лв, а не обявените в сайта 52лв, ама 'айде!  Whistling

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 22:33 от kashmir

# 132
VISION DENTAL - да изкажа мнение за тяхна изтекла вече оферта за почистване на зъбен камък.
Въобще не съм доволна, претупа ме на бързо, напраиха се на важни и това е.

Количеството на зъбният камък е различно, също и образуването. Аз например като ми изчистят зъбния камък малко след това  се образува пак  и това ме кара да ходя по-често на 3 месеца, понякога и на ръчно чистене, което е по-трудоемко и бавно. Не се притеснявай те, че са ви претупали може би при вас зъбният камък да е крехък и мек, което е по-добре от твърд  и трудно отстраняем.
Процедурата по принцип е неприятна, но те направо я направиха кошмарна в стремежа си да ме претупат. Вече ме е страх да ходя да си чистя зъбен камък. 

# 133
Да дам отзиви от Педикюр с водна пила в Бона деа  http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=89 - Аз салончето си го харесвам, но от педикюра не съм възхитена. Отгоре на всичкото си размазах и лака (маникюристката не е виновна, разбира се) нищо, че изчаках едно 15 минути преди да се обуя.  Tired Това, от което не съм доволна е, че въпросната водна пила хич не се справи с загрубялата ми кожа. Петите ми са все едно не са били на педикюр.  Tired То и аз мога да си лакирам ноктите. Да, изряза ми кожичките и да, беше приятно в ваничката + масажния им стол. Но дотам.

Стъпки: 3.Омекотяване на кожичките и кожата на краката със специална защита, която е включена в СПА – педикюр комплекта.
4. За предварително третиране на кожичките  се използват специални допълнителни средства за омекотяване и частично отстраняване на епидермиса

6. Повърхностен пилинг – Прилагане на агент -специален гел, който произвежда повърхностна пилинг площ на старите клетки на кожата и я подготвя за същински пилийнг.
7. Масаж и дълбока хидратация – с помощта на специален крем. Този етап дава еластичност и гладкост на кожата на краката.
Липсваха!
Във ванатa сипаха нещо, но какво не знам. А относно масажа, имаше леко намазване с олио и дотам.  Naughty

За 12лв. добре. Ама за 80лв?! Shocked Naughty Айде нЕма нужда! Stop Няма да повторя. 6/10
Само да отбележа, че е много трудно да се запази час - пълно е седмици напред.

# 134
записвам се при вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт