Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 788
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
  • София

Означава, че може би е време да започнете да подавате сигнали в КЗП - имат електронна форма на сайта си, става за секунди.

Току-що подадох. Благодаря за линка.

Цитат
Докато си траят хората, от сайтовете ще си разиграват коня.

Именно, и не само от сайтовете. Няколко души бием тъпана тук по повод траенето и примиряването след лошо отношение или откровена шашма - дано накрая почнат да чуват повече хора.

Линк към Комисията за защита на потребителя, за София-град, за подаване на оплакване - http://www.kzp.bg/index.php?mode=sendComplaint&document_id_h … ment_id_office=26

# 226
Аз бих подала с удоволствие, но нямам черно на бяло първоначалните условия.  Sad

# 227
  • София
Люлин, ето ги черно на бяло условията на офертата:

http://bg.kolektiva.net/gledaj-vsichki-filmi-v-cineplex-3d-s-vku … aid=4dd270eac8144

Най-долу вляво под "Предимства" условието "или за който и да е друг филм в следващите 3 месеца!" си стои.

Аз отивам да подавам оплакване в КЗП.  Peace

Ох, така съм се разфучала, че съм постнала грешен линк. Сега го оправих!  Peace

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 19:54 от Reiny

# 228
Люлин, ето ги черно на бяло условията на офертата:

http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/gledaj-vsichki-filmi-v-cine … ot-kolektiva.html

Най-долу вляво под "Предимства" условието "или за който и да е друг филм в следващите 3 месеца!" си стои.

Аз отивам да подавам оплакване в КЗП.  Peace
Само да ви обърна внимание, че това е старата оферта - не знам за датите на новата, но на тази валидността е: Ваучерът може да бъде използван 3 месеца от 05.04.11 г. до 05.07.11 г. Аз самата преди месец се възползвах точно от тази, поради което ми направи впечатление.

Ако можете, намерете линк или запазен ваучер към офертата от НоваТВ, ако е различна - този не ви върши работа за оплакване.

# 229
  • София
Ами от бързане ...  Crazy Оправих го вече.

# 230
Цитат
Kolektiva Bulgaria
Приятели, тъй като утре ни предстои преминаване на нова платформа са възможни известни затруднения при достъпа до нашия сайт. Моля не ни се сърдете и имайте търпение, проявете толерантност и очаквайте новите ни предложения и възможности, които новата платформа ще дава:-)

Simple Smile

# 231
Да не са решили да емигрират? Joy

# 232
  • Sofia, BG
Напомня ми на историческата нова платформа на м-тел  Laughing Ако се бъгнат като тях, няма да ги бъде..

Ужасно доволна от този масаж: 2 масажа–масаж на гръб (облекчаващ болките в гърба и кръста) и м … а 50 лв.! 50 мин. И предния път, когато пуснаха оферта пак ходих, после цял месец се чувствах много добре, радвам се, че пак пуснаха. Ще започна да ходя редовно, студиото е чисто и приятно  Peace

# 233
Ако случйно някой реши да не ползва ваучера си за парапланер, готова съм да го купя Simple Smile

# 234
От страницата на Колектива във фейсбук - оплакване по друга оферта и отново "техническа" грешка:

Цитат
Добър вечер за вас и разочароваща за нас. Закупих четири ваучера за боулинг в "Excalibur", организирах компанията с цел да ги изненадам и с огромна изненада за мен, момичето което ни посрещна ни отпрати с думите "елате утре или някой друг ден", с обоснование "не може да ги ползвате, защото всички ваучери са различни" ?!??!?!??!?! Не разбрах кое е по различното на нашите ваучери от тези който тя е взела предната вечер, които не пожела да ми покаже защото били "в офиса", но ви моля, работете с коректни хора, за да не излагат те вас, а вие мен !!!
преди 20 часа ·

Kolektiva Bulgaria Сделката беше удължена на екран с 2 дни, което, за съжаление, сме забравили да отразим като промяна в сроковете за ползване на ваучера. Поради тази причина в боулинга не са знаели за вашите ваучери. Молим за извинение за провалената вечер. Грешката е наша.Sad
преди 10 часа ·

Попитах момичето дали са използвани вече ваучери при тях и тя ми каза "да снощи"....това "снощи" е било 11 юни
Според мен момичето изобщо не е наясно за какво става въпрос. Съветвам ви да се свържете с управителя, за да обесни на служителите си за съответната промоция...............

Техническите грешки започват да стават прекалено много.
Аз бих посъветвала Звънче в следващата тема Колектива да бъдат с червено!

# 235
Бутонът "Извести" ми праща известия на пощата, не е същото като "Запис" и "Нови отговори на моите публикациии!"  Mr. Green Съжалявам! Simple Smile

Хапва ми се нещо сладичко. Да сте мяркали скоро оферта за тортички или нещо такова?

# 236
  • София
Скъпо ще им струват тези грешки!
Аз още от преди ги гледах под лупа, сега хич няма и да ги гледам  Mr. Green
Недопустимо ми се струва да правят такива големи грешки при сегашното положение с хиляди сайтове. Просто, когато те паднат ще ги стъпчат!

И понеже знам, че се е случвало по наша заявка да пуснат ваучери да си пожелая сделка за сладки или торта от "100 грама сладки"  Heart Eyes

# 237
Аз пък да питам дали сте мяркали оферта за професионална фото сесия. Искам да направя такава на сина ми... Simple Smile

# 238
  • София
Хапва ми се нещо сладичко. Да сте мяркали скоро оферта за тортички или нещо такова?

Мъфинче с кафенце в мола  Wink

# 239

Общи условия

Активация на акаунт