Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 805
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
абе с това кино и колектива. На ваучера пише че важи за карибски пирати, рио и колите2. Гледам програмта в сайта на киното и от изброените дават само карибски пирати. Е това сега какво е?

# 211
абе с това кино и колектива. На ваучера пише че важи за карибски пирати, рио и колите2. Гледам програмта в сайта на киното и от изброените дават само карибски пирати. Е това сега какво е?

Пишеше, че всъщност важи за всички филми в киното.
А "Колите" излиза на 24 юни.

# 212
  • София

Премиерата на Колите2 е на 24 Юни, за това го няма в програмата. А Рио сигурно вече е свален от екран.

# 213
  • София
 Mr. Green Не, не! Просто това им е останало, като тескт от предните билети (които аз сивзех).  Peace За тези изпуснах срока за плащане през изи Пей, ама като гледам какви ги вършат и по-добре! Това е безобразие! какъвто е бил срокът при обявяване на сделката такъв и трябва да остане!  Naughty Че те могат да кажат, че е свършил, да речем - вчера!  Naughty Много непрофесионално!

# 214
  • София
момичета отзиви Професионално изпиране на тапицерии и отстраняване на петна от мека мебел (холова гарнитура) само за 35лв вместо за 75лв. http://slon.bg/159-profesionalno-izpirane-na-tapicerii-i-otstran … lv-vmesto-za-75lv.

# 215
Малко е странна цялата история с Колектива  Shocked
Първо пускат офертата само през сайта на Нова (явно търсят малка бройка), после ни пускат офертата и по майл-а. А сега намален и срока, сякаш са имали малко бройки и не са очаквали да продадът толкоз много. Добре че не успях да купя ваучери, ама ми се видя тъпо да правя 100 резервации, за да купя ваучери за цялата компания.  #Crazy
А аз ги похвалих по-назад  Confused

Офертата имаше лимит от 1500 бр. ваучери, така че едва ли това са причините!

# 216
  • София
Точен цитат от офертата "Ако просто искаш да гледаш готин филм, можеш да ползваш билета си за новия български хит Love.net или "БЪРЗИ И ЯРОСТНИ" 5 с Вин Дизел, или за който и да е друг филм в следващите 3 месеца!"
Алооо ама тия колектива съвсем *** #Cussing out като сменяте поне си четете офертата  #2gunfire.
А иначе ми отговориха че били "пропуснали" да ме уведомят, ами те май са "пропуснали" да уведомят който и да е било, не само мен!!!

# 217
Добре де идеята на тея прословути ваучери за кино от колектива да гледаме филм на 3D .  Е аз ако искам да си гледам други филми евтино мога и в четвъртък. Така ме хвана сега яд Sad А толкова се вълнувах Sad

Какво сега ако чакам колите те сигурно ще са в премиера 2 седмици и ще ми свърши ваучера. Какво ми остава само тъпите пирати ( поне аз не ги харесвам )  Cry

# 218
# 219
Когато сте поръчвали от Мама миа(Lapni) искат ли разпечатан ваучер или може и преписан?

Може само да представиш номера и ПИН кода на ваучера. По-надолу в условията го пише Simple Smile
50% отстъпка за НЕУСТОИМО предложение с БЕЗПЛАТНА Доставка от ве … само за 14.30 лв.

# 220
Добре де идеята на тея прословути ваучери за кино от колектива да гледаме филм на 3D .  Е аз ако искам да си гледам други филми евтино мога и в четвъртък. Така ме хвана сега яд Sad А толкова се вълнувах Sad

Какво сега ако чакам колите те сигурно ще са в премиера 2 седмици и ще ми свърши ваучера. Какво ми остава само тъпите пирати ( поне аз не ги харесвам )  Cry

Изпращаш на техния мейл айбан и номерата на ваучерите, те до 2 седмици връщат парите.
Надявам се!

Всъщност видяхте ли в началото бяха пуснали 4 000 ваучера.
Явно е било твърде хубаво, за да е истина. Joy

# 221

Опитвам се да навия мъжа ми за Незабравима почивка в хотелски комплекс „Пири” в Банско! Двуднев … место за 175 лв.! и се надявам да не греша с впечатлението си от офертата, защото сме говорили и с друго семейство с едно дете - те са навити... и затова да не се изложа - някой с отзиви за мястото???

# 222
Когато сте поръчвали от Мама миа(Lapni) искат ли разпечатан ваучер или може и преписан?

Може само да представиш номера и ПИН кода на ваучера. По-надолу в условията го пише Simple Smile
50% отстъпка за НЕУСТОИМО предложение с БЕЗПЛАТНА Доставка от ве … само за 14.30 лв.
Да, и аз така прочетох и отидох да го платя.Сега,когато поръчах пиците и питах по телефона ми казаха,че задължително трябва да е разпечатан,въпреки,че им  давам номер и код още по телефона.Наложи се да го изпращам по E-mail,защото в момента няма как да го разпечатам.Абсолютно безсмислено според мен,все пак и да е разпечатан, освен  код и име  нищо друго няма на него ..освен самата оферта

# 223
# 224
  • София
Тъкмо се прибирам от един божествен масаж и влязох да се похваля с един от най-сполучливите си ваучери и глупостите на Колектива ме вкиснаха. Аз имам три ваучера за кино, сега ги погледнах - два от тях са със срок на ползване до 14.09., а третия е до 05.07.  Crossing Arms Цял ден се разправях да ги поръчам тези три ваучера, явно утре цял ден ще ми мине отново в комуникация с Колектива, уфф.

А сега да похваля студио Елеганс и в частност масажистката. Ходих на класически масаж на цяло тяло с макадамия+ 20 мин. масаж на лице и деколте с вулканични камъни. Ами не зная откъде да започна - чисто, приятно, масажът беше великолепен, а масажистката - мила, позитивна, изключително приятна, страшно внимателна, не претупваше  нещата, дори надхвърли определеното време, направо имах усещането, че и тя се наслаждава на масажа. Накрая ми благодари.   Heart Eyes Възхитена съм и се радвам, че успях да намеря своята масажистка. В петък съм пак там.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт