Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 835
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз ги имам разпечатани, на тях пише 15.9. Сега отворих ваучера на ново и пише 5.7. Ако отида август сега ще ме върнат ли?

# 196
Ето я офертата , датата е променена
https://bg.kolektiva.net/gledaj-vsichki-filmi-v-cineplex.html
това е ако сега си разпечата ваучера:
Валиден до05.07.2011Валиден от14.06.2011

а това е когато си разпечатах ваучера веднага:
Валиден до14.09.2011Валиден от14.06.2011

СКАНДАЛНО!!!

# 197
  • В полите на Витоша :)
Току-що говорих с Колектива и ми казаха, че "колегите са объркали" и ако не ни устройжа датата 5 юли ще ни върнат парите!  #2gunfire  #Cussing out Нямам думи! От киното не били съгласни да се удължи срокът, както е бил първоначално.

# 198
...
Фотоепилация на мишници в Power Fitness Lozenetz - ходя при София, много съм доволна. Още от първия път опадаха около 90% от косъмчетата. Ходих и втори път, но тя ме посъветва поне още 1 път да отида, защото има косми, които не са били във фаза растеж.
...

аз също ходих там и с висока успеваемост от първия път  Peace

И аз съм много доволна от ефекта на тяхната машина, обаче едната от "козметичките" ми се стори голяма простакеса  Thinking

Някой възползвал ли се е вече от тази оферта
http://grabo.bg/sofia/60-otstapka-ot-ultrazvukovo-pochistvane-na … vodorasli-0n28u6k
Някакво мнение?

# 199
Когато сте поръчвали от Мама миа(Lapni) искат ли разпечатан ваучер или може и преписан?

# 200
Току-що говорих с Колектива и ми казаха, че "колегите са объркали" и ако не ни устройжа датата 5 юли ще ни върнат парите!  #2gunfire  #Cussing out Нямам думи! От киното не били съгласни да се удължи срокът, както е бил първоначално.

Какво означава това??????!!!!!!
Ами ако не беше забелязано.
КОЛЕКТИВА току що влязоха директно в игнор листата!
Казаха ли ти как можем да си върнем парите -аз лично съм крайно разочарована и от Колектива и от Киното - офертата е с изтрити снимки и карта, както и телефони.

# 201
Току-що говорих с Колектива и ми казаха, че "колегите са объркали" и ако не ни устройжа датата 5 юли ще ни върнат парите!  #2gunfire  #Cussing out Нямам думи! От киното не били съгласни да се удължи срокът, както е бил първоначално.

Означава, че може би е време да започнете да подавате сигнали в КЗП - имат електронна форма на сайта си, става за секунди. Докато си траят хората, от сайтовете ще си разиграват коня.

Ето за София-град - http://www.kzp.bg/index.php?mode=sendComplaint&document_id_h … ment_id_office=26

# 202
И последно 1 въпрос - обърнахте ли внимание на ваучерите за кино от Колектива до кога бяха валидни при купуването им? 99% съм сигурна, че бяха до някой август, а сега като ги разпеатах гледам 5 юли  newsm78

аз съм 100% сигурна, че бяха валидни до 15.09.2011, но кога са променили валидността нямам идея newsm78. затова, ваучерите трябва да се разпечатват веднага, но пък те се изхитриха и ги пращат като изтече сделката. абе нещо започнаха да си правят каквото си искат и не само в Колектива Close #2gunfire #2gunfire

олеее вярно! И аз мислих че е до септември а то...........  #2gunfire сега си погледнах разпечатания ваучер

# 203
Малко е странна цялата история с Колектива  Shocked
Първо пускат офертата само през сайта на Нова (явно търсят малка бройка), после ни пускат офертата и по майл-а. А сега намален и срока, сякаш са имали малко бройки и не са очаквали да продадът толкоз много. Добре че не успях да купя ваучери, ама ми се видя тъпо да правя 100 резервации, за да купя ваучери за цялата компания.  #Crazy
А аз ги похвалих по-назад  Confused

# 204
Svetleto Vankata
Здравейте, закупих си днес ваучер за кино от вас, който беше със срок 14.09. Сега мъжът ми си купи и пише:

Ваучерът може да бъде използван от 14.06.2011 г. до 05.07.11 г.

Това са 2 седмици срок, моля погледнете, явно е станала грешка

09 юни в 15:44 ·Харесва миНе харесвам ·
Харесайте товаМирослав Иванов харесва това..
Kolektiva Bulgaria не е станала грешка:( това е реалният срок на валидност на ваучера. техническа грешка бе причината за по-дългия срок в началото.
09 юни в 15:54 · Харесва миНе харесвам.Svetleto Vankata Т.е. който си е купил по-рано ваучер може да ходи на кино до 14.09, а тези, които купуват сега са до 05.07, така ли?
09 юни в 16:00 · Харесва миНе харесвам.Kolektiva Bulgaria не, всички могат да ходят само до 5-ти юли.
09 юни в 16:14 · Харесва миНе харесвам.Viktoria Georgieva e kak taka????????
09 юни в 18:22 · Харесва миНе харесвам.Viktoria Georgieva mogat li da se vyrnat zakupenite , az gi vzeh zaradi napisaniq srok!!!
09 юни в 18:23 · Харесва миНе харесвам.Kolektiva Bulgaria могат
09 юни в 19:02 · Харесва миНе харесвам.Viktoria Georgieva kak?
09 юни в 19:47 · Харесва миНе харесвам.Kolektiva Bulgaria пиши на info.bg@kolektiva.net и там колегите ще ти обяснят как може да се случи:-)
петък в 10:58 · Харесва миНе харесвам

# 205
  • София
Автомивка Давит ЕК - доста бързичко мият! И за това време учудващо добре се справят. Само много се подразних от това, че не споменават нищо за ароматизатора, който трябва да дават като подарък. Единия ден приятелят ми отиде да измие колата и е забравил да пита за ароматизатора. На другия ден отидохме да измием колата на баща ми и попитах. Отоговрът беше, че са им свършили, неделя е и не работи магазина. Обадих се в сайта (пиперки) и се оказа, че управителите са дали достатъчно ароматизатори на служителите, но последните явно са решили да си ги кътат. Както и да е, казаха ми, че следващия път ще бъда компенсирана с 10 ароматизатора  Joy

И последно 1 въпрос - обърнахте ли внимание на ваучерите за кино от Колектива до кога бяха валидни при купуването им? 99% съм сигурна, че бяха до някой август, а сега като ги разпеатах гледам 5 юли  newsm78
Мъжът ми днес е мил колата там - каза че е доволен -"измиване като измиване" , специално го попитах и за ароматизатора - дали са му. Утре смятам и аз да се класирам да измият и моята кола, пък ще видим, как ще е .

Относно ваучера за кино - аз го разпечатах веднага и датата му е до 14.09
Ами аз нямам навика да проверявам изтеклите оферти (тези които съм си купила) дали не са им сменили нещо в условията, а и ако не четях този ф орум как щях да разбера че е променен срока - не трябва ли да направят някакво съобщение на меил на всички закупили ваучери преди промяната за да ги информират

# 206
  • В полите на Витоша :)

Казаха ли ти как можем да си върнем парите -аз лично съм крайно разочарована и от Колектива и от Киното - офертата е с изтрити снимки и карта, както и телефони.

Казаха ми да пратя мейл с акаунта, от който съм купила ваучера, номера на ваучера и банковите ми детайли, за да преведат парите.

# 207
Не че са нещо, ама банковите разходи по превода кой ще ги възстанови?

ето тук може да си изкажете мнението!

http://www.facebook.com/#!/kolektivabulgaria

# 208
Сладурана, казаха ми, че по сметката ще постъпят точно толкова пари, колкото съм платила.
За първи и последен път пазарувах от Колектива.

Какво ще стане с хората, които отдидат юли, август или септември? Shocked

На мен ми отговориха същите неща като на Зеке.

# 209
  • София
Някой да е взел? То ясно, че отзиви няма как да има, но поне да сте го мяркали на живо newsm78
http://bg.kolektiva.net/sofia/

Общи условия

Активация на акаунт