Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 847
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
 някой да има впечатления от тук?                        http://samozajeni.bg/team.php?id=10&ehaconvid=dIJc-KxWN-5F-p0eNjZn

Това нали го видя? 1. Боядисване с боя на клиента.
Добре че не трябва и кафето да си носиш  Laughing

# 181
ами честно не го видях,мерси ще търся подобна

# 182
  • София
 някой да има впечатления от тук?                        http://samozajeni.bg/team.php?id=10&ehaconvid=dIJc-KxWN-5F-p0eNjZn

Това нали го видя? 1. Боядисване с боя на клиента.
Добре че не трябва и кафето да си носиш  Laughing
И освен това "При закъснение повече от 15 минути часът се счита за използван.". Интересен подход за привличане на клиенти. А какво се случва ако отидеш навреме, и закъснеят да те обслужат  newsm78 Crossing Arms.

# 183
По повод Флими - скоро писах, че аз лично съм доволна от фризьорката /не знам дали е само една  Rolling Eyes/, много добре се погрижи за косата ми. И ми хареса как работи. Пак бих отишла.  Peace
За другите процедури - нямам мнение.  Simple Smile

Иначе - да, салонът си е малък, квартален... да не кажа невзрачен

# 184
  • Хасково
Да питам пак,защото до сряда трябва да реша: има ли някой доволен от масажни легла Migun ? Майка ми има проблеми с кръста, а скоро има и рожден ден и се чудя дали да и подаря такива масажи или класически  newsm12

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 18:55 от Ivayla_

# 185
  • В полите на Витоша :)
Здравейте! Отдавна не съм писала, затова сега ще се отчета с няколко използвани ваучера за София Simple Smile

пицария Наполи - имахме ваучери за палачинки, за салата+бира/вино и за пица/лазаня. Палачинките бяха кръгла нула, имаха нещо подобно на шоколад и то 2-3 капчици! Иначе пиците и салатите не са лоши. Самото заведение си е типична квартална пицария, както бяхте писали преди. Но явно не пречи да ходят по-известни личности като малка (не)сладка Бианка Simple Smile))

ресторант Бижу - много сме доволни от храната, повечето неща бяха много вкусни. Понеже много хвалехте пържените картофи, решихме да ги пробваме. Първия път ни питаха има ли проблем да са пресни, понеже нямали стари, но не сметнаха за нужно да ни уведомят, че имат разлика в цената! Това ми направи много лошо впечатление, не че съм за 70 ст. Втория път изрично си поръчахме НЕ пресни пържени картофи и пак ни донесоха пресни. Естествено, върнахме ги! Явно готвача иска да си пробута изпържените вече!

Масаж, маникюр и сешоар в Порто релакс - изключително доволна съм и от трите момичета! Прическата и маникюра ми бяха за сватба, фризьорката ми направи много хубави букли и накрая ми оформи и прическа с фибите, които си бях купила, а не беше длъжна да го прави. Маникюра ми издържа 7 дни, което за мен е много, обикновено на 3-тия ден вече се бели. А пък за масажа нямам думи - страхотно беше!

Йонна детоксикация в Магама - козметичката е много приятна жена, обясни ми доста неща. Имам 3 ваучера за там и смятам да продължа до 10 процедури там.

Фотоепилация на мишници в Power Fitness Lozenetz - ходя при София, много съм доволна. Още от първия път опадаха около 90% от косъмчетата. Ходих и втори път, но тя ме посъветва поне още 1 път да отида, защото има косми, които не са били във фаза растеж.

Автомивка Давит ЕК - доста бързичко мият! И за това време учудващо добре се справят. Само много се подразних от това, че не споменават нищо за ароматизатора, който трябва да дават като подарък. Единия ден приятелят ми отиде да измие колата и е забравил да пита за ароматизатора. На другия ден отидохме да измием колата на баща ми и попитах. Отоговрът беше, че са им свършили, неделя е и не работи магазина. Обадих се в сайта (пиперки) и се оказа, че управителите са дали достатъчно ароматизатори на служителите, но последните явно са решили да си ги кътат. Както и да е, казаха ми, че следващия път ще бъда компенсирана с 10 ароматизатора  Joy

И последно 1 въпрос - обърнахте ли внимание на ваучерите за кино от Колектива до кога бяха валидни при купуването им? 99% съм сигурна, че бяха до някой август, а сега като ги разпеатах гледам 5 юли  newsm78

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 16:21 от Zeke

# 186
  • в 1001-та нощ
...
Фотоепилация на мишници в Power Fitness Lozenetz - ходя при София, много съм доволна. Още от първия път опадаха около 90% от косъмчетата. Ходих и втори път, но тя ме посъветва поне още 1 път да отида, защото има косми, които не са били във фаза растеж.
...

аз също ходих там и с висока успеваемост от първия път  Peace

# 187
Имам ваучер за спа педикюр и се опитах да си запазя час, но ми казаха да се обадя другия месец  ooooh!
Ми те може да искат да ме "приемат" през ноември, когато няма да имам нужда от тази услуга.

# 188
  • София
И последно 1 въпрос - обърнахте ли внимание на ваучерите за кино от Колектива до кога бяха валидни при купуването им? 99% съм сигурна, че бяха до някой август, а сега като ги разпеатах гледам 5 юли  newsm78

Срокът беше кратък и затова не взех. Не помня точна дата, но не е било до август. Нали говорим за тези от последните дни през Нова телевизия?

Средиземноморско меню в ресторант "Финно" Пловдив (promomax.bg) - много съм доволна. Любезен персонал, вкусна храна и никакво по-различно отношение от това, че сме с ваучери.

И ние бяхме много доволни от предишната им оферта със спагетите.  Peace

# 189
  • София
И последно 1 въпрос - обърнахте ли внимание на ваучерите за кино от Колектива до кога бяха валидни при купуването им? 99% съм сигурна, че бяха до някой август, а сега като ги разпеатах гледам 5 юли  newsm78

Срокът беше кратък и затова не взех. Не помня точна дата, но не е било до август. Нали говорим за тези от последните дни през Нова телевизия?

Средиземноморско меню в ресторант "Финно" Пловдив (promomax.bg) - много съм доволна. Любезен персонал, вкусна храна и никакво по-различно отношение от това, че сме с ваучери.

И ние бяхме много доволни от предишната им оферта със спагетите.  Peace
ваучерите за кино, през сайта на Колектива са валидни до 14,09,2011

# 190
Момичета някои да има идея и мнение за тази оферта
http://assa.me/kabuki-sois-belle

# 191

аз съм 100% сигурна, че бяха валидни до 15.09.2011, но кога са променили валидността нямам идея newsm78. затова, ваучерите трябва да се разпечатват веднага, но пък те се изхитриха и ги пращат като изтече сделката. абе нещо започнаха да си правят каквото си искат и не само в Колектива Close #2gunfire #2gunfire

# 192
Ау, това е безобразие! Ще се обадя в Колектива!

# 193
  • В полите на Витоша :)

ваучерите за кино, през сайта на Колектива са валидни до 14,09,2011

Да, от офертата им през Нова тв ги взех, това дали има значение?  newsm78

# 194
Срокът беше 14.09.

Общи условия

Активация на акаунт