Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 785
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
Хапва ми се нещо сладичко. Да сте мяркали скоро оферта за тортички или нещо такова?

Мъфинче с кафенце в мола  Wink

И тук също: http://member.bg/оферти-в-софия/item/72-Торта-с-шоколад-и-лешник-и-сок-Queens?aff_id=9 тортичка със сокче.Simple Smile

# 241
  • в 1001-та нощ
Напомня ми на историческата нова платформа на м-тел  Laughing Ако се бъгнат като тях, няма да ги бъде..

Ужасно доволна от този масаж: 2 масажа–масаж на гръб (облекчаващ болките в гърба и кръста) и м … а 50 лв.! 50 мин. И предния път, когато пуснаха оферта пак ходих, после цял месец се чувствах много добре, радвам се, че пак пуснаха. Ще започна да ходя редовно, студиото е чисто и приятно  Peace

и аз там съм пробвала какво ли не

имат изключителен уред за антицелулитни истории - включва вакуум, инфраред и ултразвук, при мен имаше фантастичен ефект

а в другото студио - за лице с маг. пръчка ме "разведоха" с тъмните кръгове, които получих след раждането (собственичката е изкл. фин и деликатен човек и професионалист  Peace )

това е едно от местата, които ме спечелуха за клиент и без ваучер

последния път взех един крем 120 лв (хомепатична козметика - единствената, такава, за която зная  Peace )и плащането не можа да мине през пос терминала, директно ме пуснаха да си ходя с крема и да платя друг път  Peace което е рядкост  Peace

горещо препоръвам - изключително "не търгаши"  Peace

също така работят само професионалисти

на много места съм ходила и с ваучер - мога да препоръчам само още 1 място  Peace

# 242
  • Sofia
Бях в Медите, Сандански. Изкарахме добре, заради по-доброто време от София и защото водихме малките до Мелник, Рожен и Рупите. Но хотелът не става. Поне според мен. Може и да е въпрос на вкус, но няма да повторя, нито с ваучер, нито без. В Абир, отново с ваучер беше къде-къде по-добре.

# 243
Ooooo, благодаря виии, Сердика ми е точно под носаа, как не съм го видяла  Hug Hug Hug

# 244
Бутонът "Извести" ми праща известия на пощата, не е същото като "Запис" и "Нови отговори на моите публикациии!"  Mr. Green Съжалявам! Simple Smile

Да,не  е същото, той е за да получаваш отговорите по темата,която следиш, без значение дали пишеш или не.Направо си е същото  Mr. Green

# 245
  • София
Бутонът "Извести" ми праща известия на пощата, не е същото като "Запис" и "Нови отговори на моите публикациии!"  Mr. Green Съжалявам! Simple Smile

Съвсем същото е. Под " Нови отговори на моите публикации" има бутон " Известия", като цъкнеш на него ти излиза списък с темите, за които си поискала известие, а до заглавието на всяка тема има бутон "Ново", който те води до 1вото непрочетено мнение. Peace

Купих си това http://napolovina.com/offer.php?id=188

# 246
Аз пък да питам дали сте мяркали оферта за професионална фото сесия. Искам да направя такава на сина ми... Simple Smile

Като по поръчка Simple Smile Бъдете звезди с професионални фотосесия, грим и прическа - за 59 … тудио Виктор Леви

# 247
Аз пък да питам дали сте мяркали оферта за професионална фото сесия. Искам да направя такава на сина ми... Simple Smile

Като по поръчка Simple Smile Бъдете звезди с професионални фотосесия, грим и прическа - за 59 … тудио Виктор Леви
Simple Smile Да, видях го, но аз искам за детска фото сесия... Wink професионалния грим и прическа излишни Wink

# 248

Недей да се подвеждаш само по цената. Във ФБ е пълно вече със страници на "профи" фотографи, т.е. разни персони с добри апарати. Но това изобщо нее гаранция, че финалът ще е положителен. Следи и за името.

# 249
Привет момичета,

някой знае ли какво се случи с колектива. Виждам, че сайта им не работи и се притесних...

# 250
Цитат
Kolektiva Bulgaria
Приятели, тъй като утре ни предстои преминаване на нова платформа са възможни известни затруднения при достъпа до нашия сайт. Моля не ни се сърдете и имайте търпение, проявете толерантност и очаквайте новите ни предложения и възможности, които новата платформа ще дава:-)

# 251
Цитат
Kolektiva Bulgaria
Приятели, тъй като утре ни предстои преминаване на нова платформа са възможни известни затруднения при достъпа до нашия сайт. Моля не ни се сърдете и имайте търпение, проявете толерантност и очаквайте новите ни предложения и възможности, които новата платформа ще дава:-)

Благодаря Wink

# 252
Привет! И аз съм малко притеснена от Колектива  Rolling Eyes имаме ваучери за Несебър от 01.07, а приятели от 07.07  newsm78

# 253
  • София
Привет! И аз съм малко притеснена от Колектива  Rolling Eyes имаме ваучери за Несебър от 01.07, а приятели от 07.07  newsm78
А защо си притеснена? нали сте си резервирали?

# 254
Уважаеми дами,
във връзка със сделката на Колектива България за ЗD киното в Синеплекс, бих искала да предоставя следната информация:
Поради човешка грешка, бе допусната техническа такава. Крайната дата за използване на ваучерите е  5 юли, а продължителността на валидността на ваучерите е 3 седмици, а не 3 месеца.
Служителят, който удължи срока на сделката в нейните условия, без да е подписан договор за това, е уволнен.
Молим да ни извините за предизвиканите неудобства и създадената ситуация, в която сте поставени всички вие, които имате ваучери за кино. Ваучерите ще могат да се ползват до 5 юли.
Ако имате някакви въпроси или бихте искали да ви възстановим парите за закупените ваучери, моля напишете email на info.bg@kolektiva.net.

Общи условия

Активация на акаунт