Много любов и щастие! 
Действително ми попросветна, аз пия парацетамол и капя капки за нос, а мъжа ми нон стоп ми прави чай с мен и ми цеди сок от портокали и от грейпфрути, та много ударно го подкарахме уикенд. Аз затова си се бях настроила, че днес ще съм пушка и тая температура сутринта ме скапа повече психически. Сега съм се спретнала, разшетала, разготвила - че дребното два дни само на готови пюрета и каши кара, сега й направих едни тиквички с морков и месце за обяд и грис с круша за следобедна.
Да взема да пробвам вечер да й давам кисело мляко с бисквитки да видим дали няма да я засища повече? Не знам вече, направо съм се отчаяла напоследък.
Радо не диша трудно или да се задъхва, не изглежда толкова зле, но все пак не съм лекар и незнам как да реагирам. Мисля си, че се презастраховат за наша сметка и го пълнят с излишни и не леки лекарства, но не знам нито как да ги питам без да ги ядосам, нито дали наистина е така. Вчера голям бях много притеснена, голям рев му дръпнах и за капак не можах да си приспя детето, защото ми беше спряла кърмата. Днес приемам по-спокойно нещата, та поне да мога да си го кърмя. Пък седя и се моля да се оправи бързо и да го спират този урбазон (и АБ).

Оздравявай бързо!
Искам вън пък!! Ще чакам Дуни да се наспи и се махаме

Как се морят тия гадини?
Ще се оправи малкия, дано да има ефект от лекарствата. 

Аз вчера след голямо мислене, реших, че ще яде от бурканчета, даже по- ефтино ще излезе 

То и аз веднъж-два пъти се пробвах да дам каша за вечеря и пак се буди Мая, ама все си викам, че е понеже е било инцидентно, а с постоянство може и да стане нещо.

Дано скоро се оправи малкият сладуран. Иначе вчера докато качвах снимките видях тези от Борисовата и сте страхотниииии...Толкова са пораснали всички бебоци
Много да го нагушкаш Симката!

А на месечинките честит празник!

много здраве, щастие и любов
дано се преборите бързичко с тях.

Препоръчани теми