На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 176
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честит рожден ден, Лейди!   bouquet Много любов и щастие!   bouquet

Чудни сте, момичета, благодаря  Hug Действително ми попросветна, аз пия парацетамол и капя капки за нос, а мъжа ми нон стоп ми прави чай с мен и ми цеди сок от портокали и от грейпфрути, та много ударно го подкарахме уикенд. Аз затова си се бях настроила, че днес ще съм пушка и тая температура сутринта ме скапа повече психически. Сега съм се спретнала, разшетала, разготвила - че дребното два дни само на готови пюрета и каши кара, сега й направих едни тиквички с морков и месце за обяд и грис с круша за следобедна.
Аз иначе предимно ям препечени филийки, натъркани със скилидки чесън, за оздравяване  Mr. Green

Обаче какво ще правим с тия нощни будения, чета ви сега, че и при много от другите кърмачки е така. Направо напоследък повече от новородено ми се буди да суче  ooooh! Да взема да пробвам вечер да й давам кисело мляко с бисквитки да видим дали няма да я засища повече? Не знам вече, направо съм се отчаяла напоследък.

Пашик, за бульоните май ти беше питала. И на нас лекарката ни каза същото, бульони, после супи. Засега съм пас, още не мога да го измисля как да стане, по-натаътък ще правя. Мислех си примерно накълцано на ситно пилешко, с нарязан картоф и морков да варя на супа и така да давам. Ама още й е трудно дъвченето на Мая - дъвче, дъвче, пък забрави да дъвче и се задави - и аз откачам.
Сега като не бях добре и не готвих, бях взела едни пюрета на Хип за от 8 месеца, с парченца - еми не можа да ги яде и това е.
Има ли други дребчовци, дето не се справят с дъвченето?

Наденце, за есберитокса мислех и аз като Марви да ти кажа - на Иво много му помага. Дано я пресечете тая лоша серия  Hug

# 106
Наде, Смехи, Марв   Hug

При нас нещата се задълбочават и не виждам скорошна развръзка. Мислех, че урбазона еднократно го биха, а те са го назначили като лечение, всеки ден по веднъж и в добавка и АБ.  Tired Радо не диша трудно или да се задъхва, не изглежда толкова зле, но все пак не съм лекар и незнам как да реагирам. Мисля си, че се презастраховат за наша сметка и го пълнят с излишни и не леки лекарства, но не знам нито как да ги питам без да ги ядосам, нито дали наистина е така. Вчера голям бях много притеснена, голям рев му дръпнах и за капак не можах да си приспя детето, защото ми беше спряла кърмата. Днес приемам по-спокойно нещата, та поне да мога да си го кърмя. Пък седя и се моля да се оправи бързо и да го спират този урбазон (и АБ).

Марта, Марвина - страхотни торти.

Лейди, много радост и здраве ти пожелавам за РД!   bouquet

Бърди   Hug

Бобче, ако имаш приятелка с дететнце в държавната кухня, може тя да ти вземе купони за седмицата в която ще си там и ти само да ходиш да си я взимаш после. Ако нямаш такава приятелка, аз имам картата на Симона още в мен, може да направим нещо.  Mr. Green Аз бях много доволна от държавната куня, беше разнообразна и вкусна и в центъра имат няколко удобни пункта. Незнам кой писа, че била еднообразна, но аз определено не мисля така.  Peace
Ако все пак не искаш държавна, освен тази, която Тини ти пусна, има още една частна, казва се ВИП бебе или нещо подобно.

Пашик, хакнали са ми имейла, смених си паролата.  Hug

# 107
Лейди,
Бърди, много  Hug Hug Hug Оздравявай бързо!
Марвина, страхотна торта. А как ви завидях за ходенето при баба и дядооо...
Аник, честито ви зъбче и добре дошли в клуба на озъбилите се бебета (и озъбените мами Mr. Green)
Тук пак духааа. Пфууу! Тия дни не се трае това време.  #2gunfire Искам вън пък!! Ще чакам Дуни да се наспи и се махаме 

# 108
 newsm45 Резултатите за стафилококи са положителни.

Бърди, Hug

# 109
Привет! Hug
Честити месечинковци днес и ние също! Grinning Heart Eyes

Хайли, мила отъкде това чудо бре? Sad Как се морят тия гадини?
Бърди, оправяй се Hug

Беболенце,  spoko Ще се оправи малкия, дано да има ефект от лекарствата. Praynig

Кат, моят казва когато му щукне ба-ба-ба и дотам. Мъжо твърди, че го е чувал да казва ма-ма. Но не съм била там, не знам. Mr. Green
За кошарата - подвигни матрака от едната страна и няма да си блъска главата. Така правех с голямата, така сега и с малкия. Mr. Green

Момичета, моят почва да се отбива. Точно като сестра си - към 8 месечна почна и тя. Сутрин категорично се дърпа вече, само остана кърменето в 5-6, но то е в просъница и явно не може да протестира. Както и вечер на заспиване. Каквото - такова. Rolling Eyes

# 110
  • София
БебОле , Хейли  Hug много!

# 111
ние направихме разходката и тъкмо се прибираме , че голяма жега стана и гаден вятър.

Оленце- бъди силна мила, заради кърмицата.нали знаеш , че ще се оправи нашто момче.Да го нагушкаш много от нас  Hug
Краси - егати ужаса бе.Ама сополките продължават ли още.Защото на Алекс му излезе чисто уж нослето след лечението, ама то си прохърква от време на време пак, но не са сополи.дано да се оправи Монито бързо, сега какво ще правите , какво лечение ще се назначава, зьнаеш ли?

Мойто лапе цял ден пълзи след мен от едната в другата стая( луд умора няма), направо е като фурия и много се забавлява.Отваря шкафове, вади дрехи,сваля книги,дъвчи свещи.Умирам от смях, а като се скрия и изведнъж се покажа , ще се напикае от смях ви казвам-ама със глас се смее и удря с ръката по земята.Шоуто е пълно.

аз да питам- взех тука да пробвам от кашите на Ганчев , тия в бурканче-ама в състава има пълномаслено мляко.Не трябва ли да е обезмаслено за дечковците или аз нещо не съм в час.Не смея да я дам още.

И още нещо се сещам - какви обувки за прохождане ще вземате.Аз си мисля за буйките на Колев и Колев , ама мн противоречиви мнения.Имало и някакви на Капчица, ама незнам .Мамите с по- големи дечица да се произнесат.По принцип, когато имам възможност бос ,ще го мятам , ама като сме на разходка?

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 12:34 от tini_pini

# 112
  • Stavanger,Norway/ Varna
Беболе, мерси   bouquet Аз вчера след голямо мислене, реших, че ще яде от бурканчета, даже по- ефтино ще излезе  Thinking

Смехи, да не те разочаровам, но на Мила горе й се призират и 4тирите зъбчета, но вече трета седмица зъб няма. Всяка сутрин първата ми работа е да проверя и се разочаровам.  Crazy

Бърди, не мисля, че ще помогне по- силната храна на вечеря. Ето, вчера Мила омете 200 гр каша преди лягане и пак замрънка към 2 за цица. Смукна два пъти, дори не глътна нищо и отнесе плувката. Май, май в период ана зъби ще е така  Rolling Eyes
Оправяй се бързо   bouquet

Тини аз никакви специални обувки ням ада купувам. Не купих и за Йована едно време. Боса в къщи, а навън с буйките с платнена подметка. Крачето трябва да се тренира, протива придържащите обувки при прохождане съм  Rolling Eyes

# 113
Тини, подкрепям мнението на Бобченка, само дето аз най вероятно ще вема някакви за навън но не знам какви още, има време. Но вкъщи бос....най-добре е за стапалата, Райков препоръча босички против плоскостъпие, сега им се формират стъпалата и затова  Peace

# 114
Тини, подкрепям мнението на Бобченка, само дето аз най вероятно ще вема някакви за навън но не знам какви още, има време. Но вкъщи бос....най-добре е за стапалата, Райков препоръча босички против плоскостъпие, сега им се формират стъпалата и затова  Peace
то това ясно , че е най- добре боси, ама навън няма как да стане и зато питам  Peace

# 115
  • София
Ох, Бобче, не ме отчайвай де  Crazy То и аз веднъж-два пъти се пробвах да дам каша за вечеря и пак се буди Мая, ама все си викам, че е понеже е било инцидентно, а с постоянство може и да стане нещо.
Абе принципно не ми пречи особено, буди се, яде, заспива, няма драми - ама сега тия дни като не ми е добре и всяко будене ми е съпроводено със страшни мъки и главоболие и трудно заспиване след това (мое, тя си заспива) - та затова ми е такова отчаяно. Да се оправям вече, чеее ...

# 116
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

Благодаря ви за хубавите думи  Hug Hug Hug

hailie, защо така се е получило?  Sad Дано скоро се оправи малкият сладуран. Иначе вчера докато качвах снимките видях тези от Борисовата и сте страхотниииии...Толкова са пораснали всички бебоци  Heart Eyes Много да го нагушкаш Симката!
Марта, Марвина, както винаги сте безупречни в кулинарните прояви !   bouquet
Лурдес ние се кърмим само сутрин и вечер преди сън. Нестор като види храна пред себе си и аха е готов да проговори от лакомия  Laughing .Вкъщи ме майтапят да му слагам пюре пред проходилката за стимул...да се придвижва  Mr. Green
Бърди, и аз се опитах да се сополя,ама веднага парирах ситуацията с парацетамол и сега съм ок.  Peace

Хей да оздравявате бързо и да няма повече болни!  Hug А на месечинките честит празник!  Hug  Party

Аз днес поръчах стол за кола на малкия и следобед тате ще го вземе,че нали пак ще хайманосваме да му е удобно на човека  Whistling

# 117
Здраствуйте
 Wink
Лейди  newsm51 newsm59 много здраве, щастие и любов
За спането- нашия спи по 2 пъти на ден ,понякога и по 1 път зависи, ако спи два пъти е по 40  мин. , а ако е веднъж- може да спи 1 час , а може и 3 часа.
За косметиката- Бочко за подсичане, джонсън за баня, Себамет за слънце и за след баня
Аз днес съм на АГ да видя изследванията от Цитоната маскаче имам някаква раничка и да видим дали ще я горим или ще я мажем.
За прохождането съм му взела буйки , но те са затворени и са за по-студено време, ама като  гледам скоро няма да проходим така че за сега не му трябват.
Хейли от къде тез гадове бе мила?  Sad Hug дано се преборите бързичко с тях.  Praynig

# 118
ЗДравейте,пиша от работа.Деня мина неусетно и след 5-10 мин съм при Ники,нямам търпение.Той много е слушкал,папкал и спинкал

# 119
  bouquet  bouquet  bouquet
Здравейте, мили мами!

Ние сме добре. Борко вече няколко пъти падна, горкото, ужас, вече не смеем да го оставим. Трябва ни кошарка, ама тепърва да купуваме не ми се иска, пък и няма място у нас. Сега го пускаме в един басеин, ама хич не му харесва вътре. Нямаме и обиколник, креватчето е дървено и не става да игра.

Иначе се разхождаме в паркчето на Света Троица.

Откраднаха ни количката , купихме нова от Продавалника и така.

Каката вече не е с гипс, направя не мога да повярвам.

Момичета, искам да попитам тези ,които бяха споделили за хемороидите - какво се маже, или пие, защото мъжа ми горкия много се измъчи...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт