На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 157
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Stavanger,Norway/ Varna
Тини, мерси, всичко е супер, само това дето го искат от личния лекар за алергиите, докато го извадя, изтече тя седмицата. Ииии начи, сложна работа. Няма да стане  Rolling Eyes

# 91
Благодаря ви, момичета!   Вярно този зъб беше доста със зор изваден. Дано другите по-леко минат! Заедно със зъбчето днес и се изправи моето момче. Сякаш цял живот го е правил: хвана се за леглото и просто с една такава лекота се надигна, но само до коленца.

Нека болничките вече да оздравяват и да имаме добри новини!!!

Честити месечинки на празнуващите днес! Да са най-вече здрави, усмихнати и щастливи!!!

Ние също нямаме заместено хранене. Хапва (силно казано) на обед между кърменията и яде около 30-40 гр пюре с изключение на сините сливи. От тях омете веднъж 125 грама бурканче!  #Crazy Явно това му е любимото....  Flutter

Мишанка, ама и аз толкова се радвам, че се върнахте (макар и за малко). Хайде тази седмица да се присъедините към голямата разходка в Борисовата, ааааа?!?! Simple Smile

Бобинка, дано имаш възможност да се тръгваш по-рано от работа... Аз все повече се навивам до годинка и нещо да си го гледам моят мушмурок.

МартакЕли, тортата е  номер едно просто!!! Не бях виждала толкова оригинална и готина торта!

Веси, тъкмо щях да те питам как са при вас нощите и май се досещам, че още ви е трудно да спите нощем...  Rolling Eyes

Бульонче, аз мисля да давам, когато му дойде времето. Струва ми се добра идея, а и е вкусно (аз го харесвам). Simple Smile  Peace

Хайде, спокойна вечер!

П.П. (след 12 часа е) Лейди, честит рожден деееен! Бъди жива, здрава, много обичана и уважавана!! Много щастие, любов и късмет ти пожелавам!  Hug

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 00:02 от Anik_bg

# 92
Лейди, честит рожден ден! Бъди жива, здрава, щастлива! Много любов и разбирателство!

# 93
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ейййй, момичетааааа!!!
От мен едни ей такива и едни ей такива ...
Същите изпращам и на всички рожденици и месечинковци, които съм пропуснала от седмица насам   bouquet...
Малко изчезнах  bye Изкарахме си прекрасна седмица на село newsm57 все пак не сме длъжни да гледаме на бабите и дядовците внуците  fiuuuuuu
Бяхме все в двора на въздух... навън, навън, навън  yesyes... прибирахме се само вечер, за да спим  Laughing Сега се връщам се назад в предишната тема, за да прочета пропуснатото... smile3529
На нашата месечинка на 11-ти и мама имаше РД, та празнувахме от сутринта до вечерта  Mr. Green и понеже не може без торта - направих цели две - и сладка и солена, като сладката си беше за рожденичката, а на Мартини й направих солена по повод на второто ни избило зъбче предишния ден  Mr. Green tooth ето черпете се виртуално, докато ви настигна с четенето Laughing...
Утре сме и на консултация, та хем ще се отчета, хем ще понапиша това онова по обсъжданите теми Wink
Приятни сънища, мамчета! smile3524

# 94
Добро утро!

Честити месечинковци! Да са живи и здрави!

Марви, приказни са тортите! Направо нямам думи! Хайде с теб в сладкарския бизнес - ти ще правиш торти, аз ще ги ям Mr. Green

Момичета имам нужда ей така:

# 95
  • София
Мрън-мрън, болна съм  newsm45
Къде така настинах още не мога да се светна, ама глава, гърло болят здраво, носа тече като из ведро, днес и температурка вдигнах за разкош - че уикенда мъжа ми ни гледаше, ама днес като е на работа, що да ми е по-добре.
Не че нещо имам да питам, само да ми посъчувствате малко  Laughing

# 96
Честити месечинки   bouquet
Лейди - да си здрава, все така щастлива и обичана и много поводи за празнуване ти желая през тази година   newsm59
Оле, Надето ти е писала, но и аз да добавя: Урбазона има противовъзпалително, противоалергично, противошоково, антитоксично и имунодепресивно действие. Повишава възбудимостта на централната нервна система, понижава количеството на лимфоцитите и увеличава - еритроцитите. Това е в най-съкратен вариант. Предвид, че се включвам по-късно може вече да не ти е необходима инфо., но ако не е така - пиши и ще добавям още  Hug. Дано Радо бързо се оправи  Praynig
Бърди  Hug Бързичко оздравяване!
bebzzz - как си? Поуспокои ли се сърбежа?
kat - честито успешно справяне с изпитите!
sunny -  Joy задачата е върха. Все пак какъв е отговора  Whistling
Мирче, Мишана - чудни снимки  Hug
Наденце, стискаме ти всички пръстчета. Пиши после какво е станало  Hug И дано баткото най-после се стабилизира  Praynig!
Ани - честито зъбче на зеткото  Hug  bouquet Дано другите с лекота пробият!
marvina - тортите са страхотни!
Да се отчета след консултацията - 9400 (само 400 за месеца  Wink) и 73 см (4 за месец).
Тази система и на мен ми е много важна, Краси, защото горните зъбчета са много упорити и не искат да я оставят на мира, милата ми Смехи. Буди се по няколко пъти с плач посред нощите, но остана малко - виждат се ръбчетата.
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 97
Добро утро!
Лейди,Честит Рожден Ден!Да си жива и здрава!
Браво на малката Смехоранка ,как расте като гъбка само! Peace
Бърди,миличка дано ти посветне,пий лекарства чист грип си хванала ,утре ще си шест точки! Praynig
Тук е облачно и се чудя какво да правя!

# 98
Лейди, Честит Рожден Ден !   bouquet

# 99
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Лейди, ЧРД! Много здраве, щастие, любов и умерено послушни деца!

Марвииии, супер са тортите, ама в солената ми останаха очите направо, невероятно красива е! Ама все по-добра ставаш, браво!  Hug

Бърди, бързо да ти мине, че си е гадно!

Мен ме боли гърбът, вчера си легнах на отворен прозорец с мокра коса, ама времето е виновно - ако си беше нормално юнско време, а не такава есен нищо нямаше да ми стане!  Crossing Arms

Ох, аз съм до тук, дзвера си иска неговото, т.е. да ме тормози.

# 100
Добро утро Wink Благодаря за поздравленията Hug От както започна да се върти в леглото,малката постоянно ме буди вечер,сигурно през час  ooooh! Намирам е в какви ли не пози или мъчейки се да пълзи и се удря в кошарата и започва да пищи Sad Има ли бебчета които още не казват срички? Малката започна да казва ма ма ба ба,но за около седмица и сега нищо не иска да казва,все едно никога не го е правила Thinking Отивам да пооправя малко, докато спи и дано не завали да излезем.

# 101
  • Варна
Момичета багодаря ви за хубавите пожелания  Hug Обещавам скоро да съм по активна! Почерпете се за мое здраве!!!

# 102
  • София
ЧРД, Лейди!  Heart Eyes   bouquet Да си жива и здрава и винаги усмихната! Hug

Я сега да видим какво съм запомнила от прочетеното  Mr. Green
Наде, то при вас тия болести свръшване нямат! Вземи наистина някаква светена вода или нещо подобно от бабините-деветини и поръси къщата  Thinking За имуностимулант препоръчвам Есберитокс - има го и него на хапчета и на таблетки, от доста години постоянно е в аптечката ни и при най-малкото съмнение за настинка ни вдига на крака - и малки и големи, даже скоро взех и на капки да има в къщи, заради бебеланата, че нещо се беше разсополивила...
Арим, тия рожкови и на мен са ми много странни (освен, че някъде в БГ така казват на охлювите hahaha), пишат ги за много полезни... Мартини яде една каша на Нестле от ориз и рожкови и много си я харесва  Peace
Ноел, глутенчо го въведох с попарата - първия ден лъжичка-две, втерия 4-5, както захранването с пюретата и след седмица си бяхме на цяла "доза" попарка  Grinning Ама като чета някой мами се страхуват от глутена, а те всъщност отдавна дават коричка хляб  Joy
Оле, за урбазона знам, че е май противоалергично  Thinking, но не знам повече... питай чичко Гугъл  Thinking и бързо оздравяване пожелавам  Praynig
Бобинка, лека работа  на теб, не се тормози толкова - щом се налага... все пак в други държави майчинството е 3 месеца само, а и техните деца хора са станали  Grinning дано да ти е приятна работата и да ти минават неусетно работните часове  Peace
Бобченка, много интересно меню имате  Hug
Мартакели, да си жива и здрава! страхотна торта.... ммммм... великолепно изглежда!!!  Hug А тези ягодки толкова съблазнителни...  chef
Бърди, огромно съчуствие от мен  Hug Laughing дано бързичко да се излекуваш  Praynig
Смехи, много обичам постовете ти препоръки за възпитанието.... много полезни нещица, явно някои грешки съм направила с баткото  Thinking

Благодаря ви за хубавите думи за тортите  Blush

Козметика - започнахме с всичко на Мустела, но като посвършиха ги заместих малко по малко с Бочко  Laughing

# 103
Лейди, ЧРД! Много здраве, щастие, любов newsm59
Ани - честито зъбче

# 104
Бърди, съчувстваме ти!  Hug Бързо оздравяване!

Марви, аз не съм давала нито корички, нито нищо. Не помня как съм захранила Моника с глутен, сякаш преди 100 години беше.  ooooh! Вчера дадох 3 малки лъжички от тая паста бебешката на Плазмон и сутринта с твърдо черно ако - дали е реакция?! Иначе тя от 3-4 дни има запек, давах сливи, оправи се, захраних с глутена  и хоп - наново.
Днес да й дам ли цяло бурканче нещо с глутен? Примерно макарони с шунка и зеленчуци?!  newsm78

Лейди, честит рожден ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт