[/b]

А татко му, горкият, все на дивана си ляга, че още не може да се престраши да спим тримата заедно, ама то дребното като заема 2/3 от леглото (така се разперва, че ние спим свити в някое кьоше)...

, и понеже съм отговорна към ангажиментите цяла събота и неделя се скъсах от висене по кръчмите за да пробваме къде е най- хубава цацата, голям зор най- накрая на журналист одобрих една кръчмичка , тихо , спокойно, до плажа и току -що уловен беше сафрида. Няма се излагаме сега яяяяяяяяяя. 

,за първи път.Извикаха ме по спешност от работа,че Ники вдигнал темп. Горкото ми детенце,гореше направо.Много ми стана криво,почувствах се толкова гадно,че неможах да опазя детенцето си 
И ако трябва да съм откровена докрай ще кажа, че тези, които аз купувам ми пропускат поне една трета от ползваните, да не говоря как се начупва самия материал вътре, когато е напишкан (на 2 часа като е). Отгоре на всичко се скъсвам да чистя едни меки топчици от пълнежа полепнали по дупето на малчо. В турските пък открих някакви клечки, които забелязах защото се бяха избелязали на дупето му... изобщо.. досега все на камък съм удряла с Памперс

и се държа много възпитано 
- страхотни сте!!!

Препоръчани теми