На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 208
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Стиснете моля по едни палци за спокойна нощ, че не се знае какво ни чака, пък ако се наспим, може и утре да се събудим здрави, кой знае..... Praynig
Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Ужасно е! Пуууу, няма край! Tired

А, Бобчеooooh! Hug Praynig почвайте да търсите от сега, че ей сега ще се изтъркули времето Rolling Eyes . Дано всичко добро започне с новото начало Praynig Hug

Барбалетка, честито християнче и от мен!  bouquet Извинявай, че чак сега, ама нещо съм ужасно недоспала и много забравям Hug

Бобинка, няма как да го опазиш Hug . Дано всичко се размине бързо! Praynig

Аз използвам само Памперс, още сме на 3-ка Crazy , ползвам аквит бейби, син пакет (кашон) и никога никакви забележки не съм имала! Пропускаха по едно време, обаче беше от неправилно избран р-р Peace

С взимането на играчки и не играчки нямаме проблеми Party . Ако взема нещо, веднага се насочва към друго, вече в магазина само го пазя да не пипа тук и там, едвам си пазарувам Laughing . Като минаваме по по-тесни коридори и има опаковки в близост разперва двете ръце и само чака да докопа нещо Laughing Laughing Mr. Green

Лека и спокойна Hug

# 451
  • Варна
не съм ви чела, сори Sad , но имам молба: Някой знае ли гръцки език да ми каже едно нещо дали е каша, или адапт мляко?

# 452
# 453
Привет момичета!
Първо, честити месечинки на сладкия Лъчко, красавицата Дария и всички малки бонбони на днешната дата!   bigdance2
БебОле, стискам палци а се оправите скоро всички! Hug
Бобче, всяко зло за добро, казали хората. Гледай и мисли позитивно и всичко ще се нареди!
Аз за рибата-пробвах да дам на Ганчев хек със зеленчуци, но не и хареса изобщо. То по принцип от месата не е ли телешко, моята Яни не близва. А пък постните пюрета да не говорим. hahaha
Днес сутринта си хапна попара куклата ми-услади и се и и понесе добре . За следобедна закуска пък и направих млечно-плодов кисел-и той беше точно в десетката. Мнооого и хареса! Peace
Днес се порових в старите ни октомврийски теми и си припомних емоции, вълнения! Установявам обаче, че много от нас вече изобщо не влизат във форума и не пишат.Надявам се все пак, че всичко с тях и бебетата им е ок! А ние да продължаваме да сме все така задружна група от мами на сладури и сладурки! Hug
Лека нощ Легео! Hug

# 454
Хипо, дай да го видя. Учила съм старогръцки, ма може и да свана нещичко  Thinking

Оле, стискам палци утре воинът да е читав и да потеглите по морето - ти си гърмян заек, знаеш как ще ви помогне на всичките  Hug  Hug

Бобче, дано да ги е ударила кризата тия скандинавци и да нямат парици, за да купуват жилища  Peace

риба ако се класираме не морето, ще приготвя прясна с пюре. ако не се класираме, ще давам след 11 навършени месеца. Черешки - от утре, че днес много миткосвахме и давах готови манджи  Blush

ГАЩИ ползвам Оранжевите памперс Слип енд Плей - смятам ,че са по-тънки от зелените, по-евтини, абе въобще много съм доволна от тях. Преди да захраня ползвах от зелените Памперси, защото за рядко ако са по-добри. Но след като захраних Мая, и започна да ака подметки, минах на оранжевите  Peace От Белите не съм ползвала, малко скъпички ми идват.

# 455
здравейте Simple Smileчестити месечинки на всички Simple Smile
да ви се похваля вече викаме ма-ма
мама-хипопотама майка ми и братовчед ми са в Гърция мога да попитам

# 456
Привет мамчета. Наскоро и аз си мислех за мамите, които вече не пишат тук, дано да са добре и те, и дечицата им.
За гръцкия не мога да помогна.
Бобинка, БебОле, оздравявайте бързо.
Лека нощ!

# 457
мама-хипопотама, може да пробваш с Гугъл транслейт http://translate.google.com/, избираш си език и превеждаш. Превода е малоумен на моменти, но основните неща се хващат.  Peace

# 458
  • Варна
Благодаря момичета. Ето го сайта http://www.nounou.gr/default.asp?pid=4. Благодарение на Рени во преведох нещо, но не достатъчно. Но пък една мама, в гръцката тема Wink, ми каза, че е каша това което ме интересува и сега ще давам на усет. Тази мойта свекърва... к'ви работи пращаааа  Confused Т'ва е друга тема!
Оле  Hug, ще ти звънна утре, да ви "инспектирам"

# 459
Благодарско за стиснатите палци:)

Оле  Hug, ще ти звънна утре, да ви "инспектирам"

Hug

На снимката долу детето яде от чиния, не те ли подсети за какво става на въпрос? Я сърбай мляко от чиния. Млеката са във втората графа, където е чашата с мляко hahaha

# 460
  • София
Оле, стиснати палчета и от мен  Praynig Вие вече страшно много време сте болни - с хомеопатия ли се лекувате или с традиционни методи?

Бобче, пусни си фиш за тамошната лотария. Пожелавам ти да спечелиш и да си купите апартамента, вместо да си търсите нова квартира  Hug

Ева също се върти нощем, мрънка, плаче... Отиде си хубавият спокоен нощен сън  Crossing Arms Взимам си я при мен за ужас на тате, гушвам си я, мажа венчетата с гелче и заспиваме. Иначе в креватчето си се блъска и заплита в решетката, въпреки обиколника.

Рибката започнахме в началото на 8-ми месец със сьомгата на Гербер. Веднъж седмично, през седмица. После дадох хек - и двете се приеха с аплодисменти. Нали е месце - ние сме по пържолките  Joy

# 461
Още не съм въвела рибата аз, другия месец мисля да стане работата с готово пюре. Засега не съм въвела само рибата, белтъка на яйцето, прясно мляко. На вас мами какво още ви остава от големите групи храни?

Бобчеее, е много неприятно, много. И нашата хазяйка каза че ще продава жилището където сме, но още не е почнала процедура и по принцип стават бавно нещата много. Но при вас твърде бързо, нямате ли някакво право на защита, поне докато не намерите друго в същата община?!?  Sad

# 462
На вас мами какво още ви остава от големите групи храни?
Laughing аз почти нищо не съм въвела, но с това лутане ще се оперираме ли, няма ли много ми изостанаха нещата, добре, че поне вкарах глутена.
Днес стана 1 седмица Party . Мога ли другата седмица вече да дам месце? Или да изчакам месец от глутена? И като вкарам месото, тогава да дам рибка, нали?

Честити месечинки! Да са здрави, щастливи, да папкат и да са винаги усмихнати!

на 21.06 (днес) в 11ч., който има желание, на метростанция Сердика, пред Булбанк, потегляме на кафенце и сладки приказки Party

# 463
  • Stavanger,Norway/ Varna
Лурдес, нас от тук по закон немогат да ни мръднат докато не намерим ново жилище.то о те не са започнали процедурата.тези дни ще пращат брокер на опис. Лошото тук е, че квартирите са кът, особено в това кметство (най-доброто е просто) и като добавим това, че сме чижденци, става направо невъзможно. В цялата страна е много трудно за чижденец да си намери квартира. Норвежците ги е страх от нас. Този апартамент го получихме с връзки- снахата на хазяина ми е приятелка и е българка.
И без това обмисляхме преселване в столицата, явно съдбата ни показва,че сме на прав път....

# 464
Добро утро!Май съм от най-ранобудните ,а в къщи всички спят,хич ме няма  Crazy
И без това обмисляхме преселване в столицата, явно съдбата ни показва,че сме на прав път....
Бобче,само напред хич не се чуди!!! Peace Hug

Оле,хайде вече здравички и хуквайте на моренце! Praynig Hug

За храните-през този месец трябва да въвеждам бульона ,както ви бях казала.
Другия месец рибата-ние като морски чада нашето семейство мн консумира риба ,та ще въведа с прясна може би калкан.

Аз с тези разходки все не намирам време за пресни плодове и сокове  Thinking
Диданка,пробвали козметиката от ДМ ,и аз го видях комплекта?
За памперсите-Хм,от памперс все има недоволни,ами сменете ги.От както минах на пуфис ,мн съм доволна и не сменям.Миналата седмица в Златни като бяхме ми свършиха памперсите и в двивение взех малък пакет(20бр)на памперс ,еми пак не ми харесаха.Точно както казва Буболече по дупето остават топченца от пълнежа и стоят сплескани между краката.. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт