48-ма Канадска Празнична и Лятна

• 30 818
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
На мен нито един видеоклип в UTYBE не ми се отваря: излиза черен правоъгълник само ooooh!

# 436
Успех на българското момиче!!!!! Сега имам повод да гледам Simple Smile

# 437
Момичета, здравейте!  Hug

Пате Яки, аз бях писала по назад в мненията си (наскоро) относно документите и малките проблеми, с които ние се сблъскахме при пътуването в БГ само аз и Мишел. Ако искаш се върни в мненията ми назад и прочети, за да не пиша наново! 

Качих  снимки от престоя ни в България във фейсбук, но там могат да ги видят само тези от вас, които са ми приятели!  Wink Ето я пълната колекция на Снимките ни от БГ, но са доста и ги давам  да надникнете, а на който му е интересно, моля да заповяда да разгледа. Само че не са описани, както направих с тези във фейсбук!  Wink

# 438
Красота, грация и хармония лъха от последните страници Flutter

Аз обаче влизам с доста прозаичен въпрос за 'социала'. Понеже искаме да планираме възможните варианти. Та въпросът ми е, нали да се отпусне социал е необходимо банковата сметка да е празна, т.е. напълно празна ли трябва да е. Доколкото знам на нас месечната ни такса за сметката е 4 долара, освен това всички сметки плащаме през сметката, както и кредитните карти, та как точно става номера Crazy След като се подаде молба за социал, кога започват плащанията?

# 439
  • Калгари, Канада
Галче, не мога да ти помогна по въпроса ти, но проверете по другите банки и си намерете по изгодна банкова сметка. Ние никакви такси на месец не плащаме, нито на година нито на сметките, нито на кредитните карти. Имаме ограничения на транзакцииите /влезли и излезли пари/ на едната от банките за чекинг акаунта и лимит от 1000 долара под които, ако паднем ще ни сложат глоба /около 10 долара мисля, че беше/. То и затова използваме другата банка. Мисълта ми беше да си намерите банка, дето ви плаща на вас лихви /интерест/ и кредитни карти дето печелят точки или кеш бек при използването им, и в никакъв случай да не плащате месечни такси или годишни.
Другото е, че една -две карти са ви достатъчни, не си вадете по 10, че не е добре за кредит хисторито ако имате доста карти или ако не си ги плащате.

# 440
  • Лавал-Пловдив
ne trqbva da e prazna, a da ima malko pari - za naem i rejiini t.e ne pove4e ot 1000 $

# 441
Mаmаmия, по повод срещата и mоста - mного ни е сдухано положението и ще е така цяло лято, ако не и повече.

Съветваm ви да си чеквате пътните условия в Кебек, защото положението никак не е розово. Ето едон сайт - http://www.quebec511.gouv.qc.ca/en/

ПС. Във флаша най-отгоре става въпрос за нашия mост  Twisted Evil

# 442
Саmо да отбележа набързо, че в on-line mагазина на Crickets иmа страхотни разродажби + 10$ отстъпка ако се вклУчиш в проmоционалната иm листа или ако напазариш над 100$.

Аз вече се облажих...

# 443
Гледам всички ни е налегнала "лятната умора"  Laughing

kaka_dora , аз все още тая надежди за класацията Praynig

Галче, може би е по-добре да имате само 100-тина $ в сметката.

# 444
  • Калгари, Канада
МaНЕВрата, благодаря   bouquet вкарваш ме в нови мисли сега, ще броя мостовете дето ще минаваме и ще гледам да намеря инфо в коя посока ще са. Мъжът ми ме обяви за не съвсем с акъла, GPS-са щял да ги знае тези неща  Thinking

mama Veni, аз нищо против нямам да завали малко дъжд, не се диша последните дни, но поне днес духна ветрец

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 07:05 от mamamia

# 445
Zdraveite,
Iskam da popitam ima li mami ot Richmond Hill - ako da, molia da otgovorite.
Pozdravi Simple Smile

# 446
Jennie, мерси за снимките (най-вече за тези от Ямбол)  Hug Много от местата не мога да ги разпозная, но и доста все пак са ми познати  Wink Минали сте покрай нашия блок (снимката на самолета), блока ни се намира от другата страна на стълбите  Mr. Green Видях и няколко снимки, на които се вижда сградата, в която преди работеше баща ми Sunglasses Виж детските площадки и градинките повечето явно са нови (т.е. от 2008-ма насам). Моята Флоранс гледайки снимките каза: "Мамо, много е хубавичко там, искам да отидем". Да, ама няма да е тази година Sad

# 447
МaНЕВрата, благодаря   bouquet вкарваш ме в нови мисли сега, ще броя мостовете дето ще минаваме и ще гледам да намеря инфо в коя посока ще са. Мъжът ми ме обяви за не съвсем с акъла, GPS-са щял да ги знае тези неща  Thinking

Еmи сори, аmа като това mи е на главата  Laughing Иначе еднопосочните mостове са рядко, просто нашия е в ''основен реmонт'', та затова.

# 448
  • Vaudreuil Canada
Понеже преди време коментирахме попечителство над деца, наследствени и сродни казуси пускам линк от книжката, която е за Квебек (тази която дават в болниците за отглеждане на детето от раждането до 2 годинки) http://www.inspq.qc.ca/tinytot/sections/TT2011_Information.pdf#page=27 надявам се че ще се отвори на правилното място.

Прави ми впечатление, че книжката е обновена доста и е допълнена и с информация за бременността и финансовите въпроси по майчинството и различните финансови подпомагания. За сметка на това не виждам таблиците за ръст и тегло на СЗО  newsm78 - доколкото разбрах има нови такива ама не знам дали липсата им в книжката се дължи на подмяната им...

Някой да може да даде отзиви за по-евтините електрически помпи за кърма на Медела? Скъпите предполагам, че са добри  Wink

# 449
шемет  bouquet, аз съм още на 142 стр. на тази книжка, май трябва повече внимание да й обърна Blush

Зачетох се аз за регистрацията и за издаването на акта за раждане. Трябва и това да питам тук дали дават Attestation of birth, Declаration of birth в отавските болници.

Общи условия

Активация на акаунт