48-ма Канадска Празнична и Лятна

• 30 803
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Prisyedinqvam se kym hubavite pogelania.

Za pompata na Medela- az si naeh za pyrviq mesec. Cena 40 dolara za golamata pompa. Ot Lasalskata bolnica mi dadoha info koi apteki davat pod naem. Ako nqkoi se interesuva da pishe da vidq tochnia adres na aptekata.

Pochivkata v Bg vyrvi dobre.

sorry za latinicata. ot telefona tolkova

# 571
Много благодаря за пожеланията, момичета! Много сте мили! Hug

Рони, аз също ти пожелавам лека и хубава бременност и здраво и красиво бебче на финала! Hug

Бяхте прави за памперсите за новородени на Хъгис - малки са. Единият пакет все ще влезе в употреба, но имам още един, а не пазя бележката. Дали някъде ще се съгласят да го заменя без бележка?
И помпа за кърма мисля да наема като за начало, пък после ще видим как ще потръгне и ще преценя..
Ароганс, 40долара за целият месец ли е или за седмица?

# 572
  • На бял кон в Pierrefonds
Камбанка, аз бих отишла в магазина, откъдето са купени памперсите, и бих ги помолила да ги заменя с по-големия номер с доплащане, ако се наложи. Обикновено всяка верига продава различен брой памперси в пакет, така че едва ли може да ги върнеш навсякъде. Аз съм правила това в Макси.

Помпа така и не използвах, защото Вероника всичко си изпомпваше, но съм се интересувала и знам, че в Уолмалт аптеките има под наем, както и консултанти по кърменето. Помпи под наем съм виждала и в кварталните Фармапри, Жан Кутю и Унипри. Попитай в най-близката до вас.

# 573
Kambanka,сърдечни поздравления за малката Александра ,много хубаво име сте избрали.Да е жива и здрава и само радост и усмивки да ви носи.  bouquet
Roni, честито и на теб, леко да ти е до края.
От личен опит аз сам връщала пакет памперси без бележка и не са ми правили проблем.Става въпрос за Уолмарт.Пробвай пак може да ти ги вземат.

# 574
Камбанка
Честито бебче и от мен! Да расте здарва, усмихната, щастлива и да бъде най- обичаната принцеса на мама и на тати!

Аз също мог да ти изпратя координати на местата, от които можеш да наемеш помпа. Трябва да звъниш и да питаш каква е цената защото варирират.

# 575
Пак благодаря за отговорите, момичета!
Ще проверя в Уолмарт и Жан-Кутю, че са ми най-близо...И памперсите са от там и ще се пробвам да ги сменя...

Тета Бета, ще съм благодарна, ако ми пратиш адреси, на лични или в темата- може и на някой друг да са полезни  bouquet

# 576
  • Монреал
Камбанка, честито! Да ви е жива и здрава щерката и само радости да ви носи! За теб - леко възстановяване!   bouquet

# 577
Чудесни новини!   Hug

Камбанка, да ви е живо и здраво детенцето и много радости да ви носи!

Рони, красива бременност и слънчеви емоции за теб

# 578
Здравейте. Казвам се Елена и живея в Канада вече 13години а от 7години живея във Ванкувър. Имам две деца Елла (4) и Грейс (2) и съм учителка  по Математика в гимназията в нашия район.

# 579
Тета Бета, ще съм благодарна, ако ми пратиш адреси, на лични или в темата- може и на някой друг да са полезни  bouquet
[/quote]
[/quote] Ето списък с местата, от където може да се наемат помпите " Медела"

https://picasaweb.google.com/home

# 580
Здравей, Елена!
Приятно ми е да се запознаем. Добре дошла във форума на канадските мами! Hug

# 581
  • Vaudreuil Canada
Имам питане към мамите които издават бг-паспорти тази година на деца - какъв е най-краткия срок за издаване на детски паспорт? Преди имаше ограничение и не приемаха по-бързите поръчки като става въпрос за паспорт на дете но сега гледам че са сложили цена и за експресните поръчки та съм любопитна приемат ли такива.

# 582
  • Лавал-Пловдив
Chestita bremennost na Roonie, leka i poleka Party
Nie vchera krustihme Sami, eto snimki, na koito mu se gleda
http://www.album.bg/montrealbulgars/albums/168086/

# 583
  • Канада, Монреал
Камбанка, честита дъщеричка, много хубаво, че раждането е минало така бързо Simple Smile
За помпите - моята е на Авент. Не мисля, че си заслужава да се инвестира в електрическа, освен ако няма да се цедиш често и да даваш кърмата от шише.

Рони, лека бременност на теб Simple Smile

Имам питане към мамите които издават бг-паспорти тази година на деца - какъв е най-краткия срок за издаване на детски паспорт? Преди имаше ограничение и не приемаха по-бързите поръчки като става въпрос за паспорт на дете но сега гледам че са сложили цена и за експресните поръчки та съм любопитна приемат ли такива.

Има обикновена, бърза и ескпресна поръчка. Приемат всякакъв вид, ние направихме бърза - за 3 дни. Може и да ги бъркам имената, но е за 3 дни, детски паспорт - 22 лв. Simple Smile Снимката се прави на място, удобно е и бързо. Всъщност за паспорт, издаден в България или през Отава?

# 584
  • Vaudreuil Canada
Lady_Cherie за в бг ме интересува - много благодаря за отговора - и мен бързата ме устройва.

Общи условия

Активация на акаунт