Британците, британците! Кой плюл - плюл, не останаха. - тема 21

• 15 944
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Плами, благодаря Hug

Една красота и за Пуци Wink

Сарки, де го тоз безплатния татуист, как си успяла така да го омагьосаш Blush?

# 541
  • Ænima/Albuquerque
Омагьосала съм си го мноу отдавна, ама чак сега започна да ме рисува - не знаех, че е толкова добър.   hahaha
Последната ми татуировка от май месец, ми беше подарък за миналия рожден ден - 9 месеца я чаках!  hahaha
Кой знае тая колко време ще я уговаряме... за рождения ден догодина.   newsm78  hahaha

# 542
Я пусни да видим и другите Hug Ей ти за подкуп един Джони, заснет от баба Ани Wink

# 543
  • Ænima/Albuquerque
Ааа, няма да ги пускам.  hahaha
Мале, че хубав Джони!  kiss
Така ще го стисна, че очите ще му изскочат!  Shocked

Бягам да си догледам Psychoville-а, ъгати и фецкия сериал.  hahaha
Пуц, Херик е priceless тука! Heart Eyes

# 544
Хубав ами, тая баба знае как да снима красивите хора така, че да ти спре дъха Heart Eyes. Ето и Джейк, от годината на "Планината Броукбек" Party

И цялата VF-фотосесия за тази година, включва и неустоими Хийт и Хоакин Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://www.jedroot.com/fashion/jz/full/vanity-fair/vanity-fair-0 … -tomford-mens.htm

Последно от бабата, Никол Кидман Mr. Green

# 545
  • Ænima/Albuquerque
Ааа, не мога!  Sick
Тая снимка на Скарлет ме вади от равновесие!  hahaha

Пффф, Джейк е прекрасен!  Heart Eyes kiss

# 546
Стига бе, веднага след Скарлет е Хоакин Heart Eyes. А и Том Форд, леле какъв мъж, как може да е гей  Cry Cry Cry

Хийт и Джейк Wink

# 547
Иска ми се да чуя мъжко мнение за тялото на Скарлет  Rolling Eyes

# 548
Слънчо, мисля, че ще е положително, големи гърди, голям задник, в сравнение с тях талията тънка... Мъжете рядко забелязват целулит, висналости, сланини, ако посочените неща са налични hahaha

# 549
  • Ænima/Albuquerque
К'ва тънка талия? Тя е като трупче!   hahaha

Пуц, Херик не се стърпя да бъде задълго добър, обърна страницата и сега е нацист!  Joy

# 550
Не си права тук, Сарки, ето я сравнена с Пенелопата, която вярно е трупче hahaha

Ако аз трябва да посочвам наистина грозни тела в Холивуд, това ще са Анджелина и Пенелопе, със сплесканите задници и равните талии Rolling Eyes. Скарлет е дебела и отпусната, но има пропорции поне Joy

# 551
Милу, Скарлет има талия  Peace  Има и шкембенце, но тези неща не са взаимоизключващи се  hahaha  Joy

Ох, ще станем бетер СО, какви битки се водят там в момента на тема фигура и килограми...  Whistling

# 552
ихааа, верно ли, бягам там, нали вече мога да пиша hahaha Аз междувпрочем съм леко крайна за фигури, харесвам мега кльощи, вероятно защото аз самата не съм такава Joy

# 553
  • Ænima/Albuquerque
О, не, не - изобщо не ми я сравнявай с Пенелопе, че даже да ми хвалиш Скарлет.
Развалихме си отношенията!

# 554
Въпрос на мнение, Сарки, ако имаше с Анджелина снимка, нея щях да сложа hahaha Идеята е- не ми харесва никак тялото на Скарлет, но талия си има поне Mr. Green А сравнения не правя, че и двете не ги трая, не мога да си избера коя да оплюя повече Embarassed

Хубаво тяло за мен има Кейт Хъдсън, много е изящна...

Общи условия

Активация на акаунт