Британците, британците! Кой плюл - плюл, не останаха. - тема 21

• 15 111
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Бравос, Бейби! Да го тръшнеш така и другия!  Grinning

Куку и Пипе  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ай една убава обща Хеленка от мен

# 646
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Разкошна рокля на Хелена Heart Eyes

Къде зачезнахте всички, да не ви е хванала лятната дрямка Rolling Eyes?

# 647
Мен не - доглеждах Борджиите (не ти се изпълниха надеждиците, да знаеш  Mr. Green), ходих на разходка, сега се чудя кво да правя, ама май ще си ръчкам QI.

# 648
Пфууу, няма ли кой да го заколи тоя #Cussing out

Общият( Crossing Arms) дядо от 1975 пред камерата на Лейбовиц (една от нейните любими снимки Heart Eyes)

Ето и спомените и от онзи период http://www.vanityfair.com/culture/features/2008/10/annie_excerpt … 0?currentPage=all

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 15:39 от joy_r

# 649
 hahaha Не знам, сега ще почета в уикипедия, че съм невежа по въпроса.

# 650
Аз съм гледала някакъв мини-сериал за Борджиите, ама помня само, че убиха Диего (не за друго, ама ме беше много яд, актьорът беше  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes), та повечето ми знания са оттам. И Чезаре спеше със сестра си...

# 651
  • София
Момичета, аз съм изумена. сега ще ви разкажа една история за моята любов с ето [url=http://този]този прекрсен мъж! Вие тука го размятахте като Джуд след гола фото - сесия, а аз много дълго време се чудех защо името му ми е познато! и защо ми се струва, че съм влюбена в него, но фейса му хич не ме привлича! И то кво се оказа. Като малка си сюбирах изрязани снимки от вестници на любими актьори и много ясно си спомням [url=http://тази снимка]тази снимка !, заради която съм безвъзвратно влюбена в мъже в униформи! И ровя си аз през нощта за филм и попадам на Ана Каренина и го гледам моля ви се Шон Бийн... като млад преди 14 години!!! И ей така сега си го гледам жадно да танцува валс!!!

Аз съм гледала някакъв мини-сериал за Борджиите, ама помня само, че убиха Диего (не за друго, ама ме беше много яд, актьорът беше  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes), та повечето ми знания са оттам. И Чезаре спеше със сестра си...

Доста неща по история съм научила поради посочената от теб причина!  newsm10

# 652
Абе кой е тоя Диего, бе? Сега четох за фамилията в уики и не видях такъв, поне не сред поколението деца на Родриго, за които става дума и в сериала.  Thinking

# 653
Пак бъркам имената, Хуан си мислех Joy. Ама така, испанските са ми еднакви...Той май беше леко незаконен. Рицар, побойник, насилник, за разлика от Чезаре открито свиреп и жесток. Цял Рим го е мразил и се е страхувал от него, докато брат му е убивал в сянка, а и често му е приписвал собствените си престъпления.

# 654
Джой, пиле шарено, жива да си! Слуш' са кво става: Хуанчо/Джовани ми грабва очето още в началото - убав, нежен, мнях, че и по без дрешки съвсем чудесен, тип охлювче. Поглежда сега кака ти как, аджеба, се нарича актьорчето и той кво? Ми то брит, та брит, и то театрален брит, Олд Вик, туй-онуй, Кевин Спейси, хич да не е. Че и през октомври роден. Накратко: плювMr. Green

Те на всичките без Чезаре им викаха копелета, така и ен стана ясно защо, нали е женен за майка им. По-странното за мен беше, че имаше съмнение дали Хуанито е син на Родриго - как става тая работа, първородния от него, пък второродния от бившия съпруг на жена му.
В интерес на истината, в сериала всичките са развити така, че да им посъчувстваш (освен тати, де, той е просто ходеща алчност) - Чезаре на моменти е направо трагически герой от ранга на Дийн Уинчестър.  hahaha

Ох, май се влюбих.  Heart Eyes

# 655
Не можеш, мила, да плюваш, плюх го вече, преди десетина страници hahaha. Дай тава кифлички и ще обмисля делба Mr. Green

# 656
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Мислих, че ще сте на нова тема, която ще е изписана на 1/3, а то Whistling

Никол е много хубава, но подозирам фотошоп Thinking

# 657
Кога, мари птицо проклета?!  Shocked Пфуй, да му се не види, забравих, че и ти ги гледаш в момента. Шси го плюя тайно, тогаз.  Mr. Green Ма много хубав, бе!  Blush

Много жега за кифли.  Tired

ПП Квото-тва, свалям The Pillars of the Earth. И съм вече замаяна от каста, аз кьорава ли съм, що ли, мисля, че се е споменавал тоя сериал тук.  newsm78

# 658
Хубаво де, ще съм безкористна и ще разделя без подкуп Sunglasses. Неещо ми става, дъждът ме повреди Joy

# 659
 Mr. Green Миси, все да те вали, да те вали.  Hug Ама виж, така по-добре, отколкото да се размрънкам и да подходя с "пък аз те защитавах еди-кога си". Помниш ли като ти казах, че ше дойде момент да искам отплата. Е, още не е дошъл, щото си бяла и добра.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт