Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 40"Време е за кекс със стафидки"

• 28 751
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Враца
Хати благодаря ти много  Hug Hug . Какъв сняг бе то тама е лято  hahaha hahaha hahaha . Еии мале от тая лепка Халил оттърване няма да земе някой да го гръмне или по - добре той сам да го напраи и да се свъешва с него че ми омръзна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 661
Ние сме лято, освен да я заведе някъде. Мале този слух за Халил и преди време го имаше. Този червей гнусен, иде ми да го... #2gunfire

# 662
  • Варна
Чудя се ако се оженят Фери и Емир смятат ли да си консумират брака  Thinking

# 663
Чудя се ако се оженят Фери и Емир смятат ли да си консумират брака  Thinking
Хриси какво стана с манастира  hahaha hahaha hahaha hahaha
Гледам пак едни мисли ти се въртят  Joy Joy

Бихтер
тая вечер ли ще се гръмне  newsm78

# 664
  • Варна
Чудя се ако се оженят Фери и Емир смятат ли да си консумират брака  Thinking
Хриси какво стана с манастира  hahaha hahaha hahaha hahaha
Гледам пак едни мисли ти се въртят  Joy Joy

Моя вика че не ме иска в манастира и ме отвлече  hahaha hahaha hahaha

# 665
  • Враца
Хриси не е редно една послушничка в манастира да има такива мисли  Naughty Naughty . Естествено че ще го консумират някъде на романтично място със сатенени чаршафи .. спирам че ме хвана шапатацията  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 20:18 от ichi96

# 666
.. спирам че ме хвана шапатацията  Joy Joy Joy
Какво означава думата  newsm78 newsm78 newsm78

# 667
  • Враца
Вили ами пак северняшка дума  hahaha в превод : ловят ме лудите , започвам да говоря небивалици  Peace

# 668
Вили ами пак северняшка дума  hahaha в превод : ловят ме лудите , започвам да говоря небивалици  Peace
Благодаря за разяснението   bouquet не я бях чувала тази дума до сега  Shocked много странна  Wink

# 669
  • Враца
Благодаря за разяснението   bouquet не я бях чувала тази дума до сега  Shocked много странна  Wink
Те всички думи в северняшката област са странни  hahaha hahaha ама ко да се праи  Joy Joy

# 670
  • Враца
Аз имам идея , защо на вечерната проверка на последния за сезона отговарящите за проверката не направят някаква специална награда за закъснелите  Peace Hug Hug

# 671
Репортера пита Чагатай- кой е водещия в неговите връзки/взаимоотношения/?

Ч: Винаги всичко е в моите ръце. Аз съм мн ревнив.Имам мнение за облеклото на жената до себе си. За моята любима /възлюбена/ има забрани. Аз не обичам мини поли. Момичето до мен тр да се гордее със себе си. Офффф аз не искам да кажа.аз „с какво красиво момиче съм”, аз не съм такъв, тя тр да се гордее.

превода ми е от турски #Crazy предимно т че м и да не е1:1, но смисълът е такъв Peace

Боже, той си е типичен турчин. #Crazy #Crazy #Crazy

Снежка   bouquet за  1-я ти пост в посл тема на ЗП
Първият за днес ли? newsm78

Някои от клюките не ми харесват - за Зехра и лудият, а най-вече за Халил... ooooh! ooooh! ooooh! Това със сватбата ми харесва. Хриси, представяш ли пак да се прегръщат и цункат по бузката само. Laughing Laughing Laughing

Вили, гласувах.
Мерси за клипчетата,   bouquet а тези с високите токчета - много се смях с тях. А пък тази облечена с това бялото. на същия клип... ужас... Shocked

# 672
Снеже, по повод поста ти и на мен ми се искаше да напиша същото, но не посмях, да не би да обидя някой в темата, ако е с такива корени. Наистина е типичният турчин, в пълният смисъл на думата и е млад, това е лошото. Shocked

# 673
Снеже, по повод поста ти и на мен ми се искаше да напиша същото, но не посмях, да не би да обидя някой в темата, ако е с такива корени. Наистина е типичният турчин, в пълният смисъл на думата и е млад, това е лошото. Shocked
Да, дано никой не се обиди.  Praynig Извинявам се, ако някой го е приел като обида, нямах такова намерение. Peace Просто не знаех по какъв друг начин да изразя това поведение. newsm78

# 674
Здравейте.Божке едва се дотътрах,че гледах племенника си,ама то 2 годишните не са за търпене вие какво искате от 20год./визирам наште хора/ Simple Smile
Аз гласувах.Мн. интересно второ полувреме с клуките-имам предвид от обед насам,когато нямаше почти никой в темата. Simple Smile
какво се очертава,чета нещо за сватба.

Общи условия

Активация на акаунт