Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 40"Време е за кекс със стафидки"

• 28 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Вече съм на линия, че до сега малчо беше заел мястото ми, а аз приготвях вечерята, леглата и т.н.

# 706
Аз не му дадох шанс на Златната клетка, не е ли да ме грабнат артистите, трудно мога да се загледам.

# 707
Систър Сис, много готина премяна! Flutter Не се сдържах да не го отбележа.  Peace
Flutter Нали си ме знаеш, на какво се хвърлям. Stop

# 708
Няма как.Малчовците с предимство,после и др. Simple Smile

# 709
Разни хора ,разни идеали е казал поета Simple Smile

# 710
Снежка за стихчето мн е хубаво Wink

Hug

Меги, мерси за отговора.  bouquet  Може пак да му дам шанс, че какво ще гледам, като свърши Фериха, а и ЗП е към края си, но той и без това ми дотегна. ooooh!

# 711
Нарекох те Фериха ме грабна и мене от първия път,та до сега.Просто краста Simple Smile

# 712
А,Наде ще се готвим за новия сезон и ще видиш какви отличноцо ще бъдем-ще чакаме фрагмата,ще нищиме клюките и пак ще е хубаво. А преди това тр да научиме откъде и ка да гледаме ноивя филм на Чаги. Simple SmileХодила ли си в Турция?

# 713
Не съм. Ходила съм в  Русия, Румъния, бивша Югославия, Унгария,Австрия Германия и във Франция. Много искам да видя Босфора, прословутият мост, който е неизменна част от турските сериали. Мислим да отидем семейно към Турция и Гърция, но кога ще е не знам, че много финансови дупки нещо се отварят напоследък. Запълним една, появят се други и така няма край.

# 714
Те тези дупки дано да свършат,че наистина нещо да не им се види края. Simple SmileПожелавам ти да отидеш.Аз не съм ходила и същото си пожелавам. Simple Smile

# 715
# 716
Вили, лека нощ.  bouquet

# 717
  • Сливен
Здравейте  wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey
някои идват други си лягат  hahaha hahaha

# 718
Наде в ФБ пище според превода на гугъл 1fragman23bolum добре изглеждащ. Simple Smile

# 719
Здравей!

Общи условия

Активация на акаунт