Диамантено микродермоабразио

• 6 332
  • 10
  •   1
Отговори
Моля да споделите за процедурата диамантено микродермоабразио. Препоръча ми го козметичката ми, защото имам леки белези от акне на двете страни, не са някакви дълбоки, но винаги трябва да съм с ФДТ, за да ги прикрия, а и когато съм без грим, ме дразнят.
Ще се радвам да споделите отзиви и колко процедури е удачно да се направят

# 1
Аз съм си правила такива процедури преди 3г, останах много доволна, напоследък пак се каня да отида- имах белези от акне , 3 пъти ходих и ми ги почисти- когата ми не е като от реклама на ФДТ, но определено има ефект. Помня че не трябваше да се гримирам един ден след процедурата и да се излагам на слънце

# 2
Супер, а какъв беше интервала между процедурите? На мен също ми препоръча да си взема пакет от три процедури Peace

# 3
1 път седмично, апарата , който ползва се казваше " Нова кожа", сега мога да ти покажа снимки след процедурите, а ако имаш търпяние да разпитам приятелите сигурно ще се намерят и преди процедурите

# 4
Може, да  Peace  Hug

# 5
На вас колко ви взимат за процедурата?
Аз съм си правила веднъж, но никак не беше евтино, май към 60лв беше. Това ме отказа, иначе бях доволна.

# 6
Пакета от три процедури е 120лв  Peace

# 7
Преди 3г беше 30 лв една процедура, утре сутрин ще ти пратя снимки, защото чак сега се прибрах и не ми се занимава

# 8
 А какво ще кажете за кислородната терапия за лице и кислородна мезотерапия. Питам защото искам да си подаря една процедура за лице за рождения ден и избирам да е нещо хидратиращо, подмладяващо.Нямам петна и белези, само малко разширени пори и лекички мимически брчки. Simple Smile

# 9
Здравейте,
Аз съм страшно доволна от кислородната мезотерапия - ефект имаше още при първото ходене. Но на мен така ми хареса усещането и след това как изглеждах, че продължих с пакет от още 5 процедури. Мисля вече да го правя всеки месец. Ако сте от София - ето тук се правя по-млада... Wink - http://almamorel.blogspot.com/2011/06/blog-post_20.html

# 10
Моля да споделите за процедурата диамантено микродермоабразио. Препоръча ми го козметичката ми, защото имам леки белези от акне на двете страни, не са някакви дълбоки, но винаги трябва да съм с ФДТ, за да ги прикрия, а и когато съм без грим, ме дразнят.
Ще се радвам да споделите отзиви и колко процедури е удачно да се направят

Диамантеното микродермабразио се използва като нехирургична процедура за разкрасяване на кожата чрез стерилни диамантни глави, които ексфолират горния кожен слой, а след това изсмукват частиците заедно със замърсяванията и мъртвата кожа. Тази процедура служи за отстраняване на дефектите и недостатъците като фини линии и бръчки, пигментни петна, както и белези от акне. Умереното използване на диамантено микродермабразио, заедно с продукти за кожата, които проникват през горния кожен слой и достигат до дермиса, спомагат за осигуряването на естествени хранителни вещества, за възстановяването на клетъчната активност и за подобряване на здравето на кожата.Прилага се при всички типове кожа и върху всички части от тялото.При редовно прилагане на процедурата, пигментните петна избледняват и повръхността на кожата придобива равномерен тен. Фините бръчки и белезите от акне се изглаждат. Подобрява се вида на загрубялата и увредена кожа, забавя се  процеса на стареене накожата. След процедурата кожата е особено добре подготвена за поемане на подходящи козметични продукти.

Общи условия

Активация на акаунт