We see ‘SUPERNATURAL’ everywhere

• 26 492
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
- На бетона мисля да наблегна...
Струва ми се моят вече стегна...

Joy Розе, уникална си Hug

# 136
Сити,
Давай още или изчакай да делиш.
Ще чакам да деля Grinning

# 137
Ами то ние кво се оженихме, всичко бяхме подготвили, кумове, кумици, шаферки, маси, палатки, даже уред за номерца си бяхме сложили, чеизи, чудесии и след последната серия младоженецът малко се измени /то де Мишата там и Кас/ и аз потънах в скръб и не сме довършили сватбата, ама освен да я съчетаем с още поне една? Може да направим тройна сватба, кумовете и те са за женене  Hug

Белс и аз се радвам на the real г-жа Колинс, готина мацка ми се вижда, луда и е симпатична жената :
)

"Бригадирът си надигна очилата
и доволно устните облиза, почна да съблича свойта риза"  hahaha Хахахах страхотно е! Розе   mrstraetz

# 138
Бригадирът:

Бетонът, но на помощника:

# 139
  • гр. София
Още снимки от обекта:

Коя от трите мадами е това? На идване на работа...

# 140
Ааа, много са хубави тези - не стават за мен Confused . Стичето трябва да е с каската, Бела с проекта, за роклята - не знам. Интересното е, че строители не ми се радват, но виж войници - много, ма то 'щото те се радват на всичко, дори на 'кокодрили' на клечка като мен.

# 141
Розе, благодаря....

"моят вече стегна"  е матра, ще си я повтарям от сутрин до здрач

Фейче, по този повод,
надявам се, че не де... но ако някога сме се спречквали в темата за Здрач (примерно кой да изкъпе Робърт или кой да намаже с плажно мляко Тейлър) ето моето извинение сега

Инче, понеже виждам в аватара ти мъж с микрофон, ти пазя един резервен вариант

# 142
Бела, направо ми се иска да е имало нещо, за което да сме се спречкали, та да продължиш да се извиняваш Laughing Hug
За Роб категорично не съм се била даже да му фърля един поглед, камо ли за къпане (не че няма нужда момчето Laughing ), а пък Тейлър е симпатично детенце, но не предизвиква желание за бой. Виж, ако Джейкъб си го зачекнала някога, като нищо да сме станали на кълбенца box

Относно загадката, Инче, на мен ми изглежда като пети сезон, но епизода в бъдещето, тоест след като се разделиха със Сам, и направо виждам как в следващия момент Кас изниква до него на седалката Laughing

# 143
Относно загадката, Инче, на мен ми изглежда като пети сезон, но епизода в бъдещето, тоест след като се разделиха със Сам, и направо виждам как в следващия момент Кас изниква до него на седалката Laughing
Та даже Захарчето Grinning . Kасито:

PS. Покажете ми тоз неустом Джейкъб.

# 144
Е затова кажах за къпането, защото си знам, че има нужда от къпане, иначе

за Джекъб никога нищо лошо... аз все пак съм Бела - харесвам и двамата

май оттогава се научих да бъда ненаситница и си ми харесва

макар че напоследък много се задържам на стадиона нещо, но все пак и се прекопаване се намира време

Импала, Джейкъб е героят, а Тейлър е актьорът, който го играе...
Фейчето имаше предвид, че повече харесва героя, така, както е описан в книгите предполагам...

но ето го

# 145
PS. Покажете ми тоз неустом Джейкъб.
Няма как да ти го покажа, Импалке, щот е литературен герой, а в неговия случай моа прави ясно разграничение между образа му в книгата и изиграването му в киното Wink

Импалчо, да разбирам ли, че е епизодът в бъдещето или да продължавам да мъча мозъчната гънка newsm78

Бела, да, Джейкъб, описан в книгата е един от любимите ми литературни герои и единствената причина да чета четирилогията, но филмовият е Tired Не актьорът, просто не го харесвам как са го пресъздали.

# 146
Уфф ooooh! , сега се сещам, че по-рано питах и ми показахте пак това момче. Ако попитам трети път, моля, шляпнете ме отзад Whistling .

Фейче,
Не е от 5.04, мЪчи се още Grinning .

PS. Благодаря Hug за 'Импалчо'-то - много е миличко Heart Eyes .

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 16:44 от Impala

# 147
Чакайте, чакайте, обърках се много...
Бела, какъв мъж с микрофон в подписа ми виждаш? Аз съм недоскив, но гледах и нищо не видях.
Фейче, аз задала ли съм загадка, щот ако съм, не я намирам Joy

Офф много зле е положението. Сега прочетох по-внимателно. Белс, мерси за резервния вариант, ще опитам да си го направя за АВАТАР, а не за подпис Joy

И Фейче, да, още малко се помъчи Laughing

# 148
Чакайте, чакайте, обърках се много...
Бела, какъв мъж с микрофон в подписа ми виждаш? Аз съм недоскив, но гледах и нищо не видях.
Фейче, аз задала ли съм загадка, щот ако съм, не я намирам Joy
Каква загадка, бе злате, като още не сме разгадали тази на Импалка Laughing

# 149
Amoreee, Amore,
Разбиваш с някои постове Joy . Ще ти спра Самито за седмица, за да се събереш малко Peace .

'Ай ще те стимулирам, 'щот съм добра в това действие Mr. Green : ако се стараеш 2 седмици, ще ти пусна това голямо Peace . Гле'й к'ва джвъчка качих заради теб Joy .

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 15:25 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт