We see ‘SUPERNATURAL’ everywhere

• 25 444
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Еййй, Дейна, Импалка (благодаря за подаръка   bouquet) ... изпреварихте ме  Hug. Благодаря ви  Hug

Та тъй като днес кака става на "20"  Whistling годинки (юбилей) да ви почерпя ...

С кафенцето по тортичка и пастичка (другите сладкиши ги оставям на вас ... да ги сервирате де) , а ако вече вие време за нещо по така ....  Twisted Evil
като за летните жеги

Розичка, страхотно начало на епизода ... Бела, Солти, направо ме разбихте, защо никога до сега не сте се включвали  Crossing Arms, продължавайте така и този епизод ще стане страхотен.

# 256
Бичи, Честит Рожден Ден!
Желая ти много здраве и щастие!

Страхотно се развива историята, предишната също беше много интересна. Дали има начин да се пратят тези неща на сценаристите, аз бих могла да помогна с превод Peace

А загадката - не е ли упоеният Сам от епизода с лудницата (серията с пудинга Mr. Green)?

# 257
  • # супернатурална #
Ало, Алекс, Ч.Р.Д!
Идвам да те поздравя.
Чакай, ставам! Как без мен,
ще празнува рожден ден?
Кроткоо, лос и манекен!
Крал на ада, крал в леглото,
кралски аз ще я даря
/само ако се вредя/.

bouquet Алекс, мила! Бъди все такава двайсетгодишна супернатурална ненаситница!

Сонче, някои сцени с вързаното Сами плачат за преговор  Grinning
Дейна, позна, давай  Hug

# 258
Галче, няма как да си по-права Mr. Green Ще се преговаря, няма начин Grinning

# 259
  • В средата на времето
baloniАлекс, честит рожден ден! baloni Hug

Пожелавам ти много здраве и след това от всички хубави неща количества равни на идеалните пропорции за един щастлив и пълен живот! Весело празнуване и много подаръци пожелавам Grinning

# 260
Йеее! Един път и аз да позная! Simple Smile :happy:

Галче, все такива лесни ги пускай, Simple Smile ето и аз ти пускам един "лесен"

Ето и загадката от мен: От къде е този хубав Дийн, който вярвам никак няма да ви затрудни?

# 261
  • # супернатурална #
Ухаа, Дейна, благодаря!
Като гледам доскоро е бил на строг нашийник. Тъкмо сега ще е като отвързан  Heart Eyes

Малко да оспамя. Гледаме с щерката и племенницата снимки, ясно на кой. Те двете са ултаси, племенницата е тийм Дийн. И не може да диша Данийл. Ей, т'ва 15 годишните са много лошички, чак клетви хвърля  Joy А мойто само му дай да им гледа сватбите, целувките и да вика колко са хубави. А как се радва на мускулите на Сам  ooooh!

# 262
Бичи Ч.Р.Д  Hug Hug Hug  newsm51 newsm51 newsm51

Заповядай  Grinning

# 263
Добро утро Hug !
Новото от Джаред: "Anybody else ever notice that @justinbieber and @ellenpage are NEVER in the same place at the same time?... just saying........" Първото от онова канадско недоразумение, второто - не знам, но съм уморена Tired , за да търся.

*хлъц*, *преглъг*, АХ!, *туп* След забелязване на ципа - пак *туп*. След прочитане на надписа на токата - *права линия*.

# 264
Алекс!!!!!

Честит рожден ден!!!!

Гледаме с щерката и племенницата снимки, ясно на кой. Те двете са ултаси, племенницата е тийм Дийн. И не може да диша Данийл. Ей, т'ва 15 годишните са много лошички, чак клетви хвърля  Joy А мойто само му дай да им гледа сватбите, целувките и да вика колко са хубави. А как се радва на мускулите на Сам  ooooh!

А аз вчеря пуснах на майка ми да гледа Ten inch hero и й обяснявам коя е жената на Дженсън, и тя гледа, гледа и там като мина любовната сцена, дето почти всичко й се вижда на дамата и майка ми: "Че тя е перфектна!" е, как не я е срам, кажете ми сега...

Добро утро Hug !
Новото от Джаред: "Anybody else ever notice that @justinbieber and @ellenpage are NEVER in the same place at the same time?... just saying........" Първото от онова канадско недоразумение, второто - не знам, но съм уморена Tired , за да търся.

*хлъц*, *преглъг*, АХ!, *туп* След забелязване на ципа - пак *туп*. След прочитане на надписа на токата - *права линия*.

не разбрах нищо от този туит...

а освен това не можах и да разбера какво точно пише на токата?????

# 265
Заядливото ми лосче Heart Eyes намеква, че ... прилича на тази – и е прав Peace . Направо казва, че са един и същ човек Rolling Eyes , което не е вярно, разбира се – заяжда се с тийн иконата Sick .
На токата пише “Fighter” – ще се борим: ще има партери, хватки, натискане към пода! О, я!

# 266
  • # супернатурална #
Поздравления, че си все пак си го разчела. На мен ми се насълзиха очите  Joy от взиране, нещо като "eater" прочетох, нещо като "eat it"  Rolling Eyes

# 267
Алекс да си ни жива и здрава!   bouquet  newsm59  Gift

За теб:

А аз пък прочетох токата като "Father"  Joy

# 268
Интересно четете Joy . Едва се удържам да не си го сложа. А! И да благодаря на Dana Hug за снимката (нищо че е за Галчето, ще се възползвам): цъккк Heart Eyes (обожавам тази конвенция)!

# 269
Бичи, честит рожден ден  bouquet Жива, здрава и щастлива.
Целувки от мен Heart Eyes и си хапни повече шоколадови бонбони.

Общи условия

Активация на акаунт