We see ‘SUPERNATURAL’ everywhere

• 25 275
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Импалка, ти пък съвсем ме уби! Simple Smile) Това снимка от заснемането на епизода ли е или от самия епизод, защото никак не се сещам от къде може да е - хрумва ми единствено онзи епизод от втори сезон с Кроатонския вирус, където се бяха скрили в една болница - косата на Сам изглежда така. Но това (удобно) бюро ми е съвършено непознато.

Отговорът е ясен - време е за нов преговор! Wink

# 106
Oт промо снимките към епизод е, но спирам вече Blush , понеже не искам да си изгубя талона за безплатно основно почистване, пране и полиране с едно вълшебно пуф babydust7 .

# 107
Импалка, верно трудни ги задаваш  Mr. Green

Съгражданке, как, моля ви се, ще ми консумирате подаръка Sad ? Ненаситниците сме известни сме с това, че делим и споделяме Flutter .

Муа  Rolling Eyes ... само след като Вие сте се заситили и пренаситили на него  bowuu

П.П.
Колко секрети съм точила по тази двойно подпираческа снимка:

разгадах я ...  Mr. Green Mr. Green (да подскажа на някоя)

# 108
според мен тази снимка е от епизода, където влязаха в затвора, това май е от музея, който уж обираха, за да ги арестуват.... или греша

хайде на закуската

+ бонус за запознатите

и нещо, което много ме разсмя

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 07:56 от Bella

# 109
Ауу Мишата какъв е лош  hahaha hahaha

Яяя и дупе Патинсово има  Crazy

Добро утро  Hug

# 110

Tука семейно бившата Мишовица с Мишо  Close

Кафенцето /към закуската на Белс/:

и музика:

Ау какъв намръщено-сърдито-сексапилен Миша си ни пуснала Белс. Тенкю вери МЪЧ!

О какво прекрасно Робско половин торсче  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 09:35 от Aquariel

# 111
Добро утро! Розичке, много ми харесва наградата!  Heart Eyes Нарпаво ме е яд, че не го зная тоз Сами дето го пусна за познаване Фейчето.

Мирка, тази не е ли настоящата Мишовица Вики?  newsm78

# 112
Като че ли не е този, ами другия епизод, в който ги арестуваха - 2x19 Fulsom Prison Blues Thinking
Тъй, тъй, правилно си се ориентирала Grinning Hug

# 113
Да обобщим: Фейчето зададе загадката, Стичето я разгада, Импала само се побута между пръчките Rolling Eyes .

Ох, не мога smile3544... Толкова е smile3544...

Злате,
Тук оженихме Мирка и Мишата, с официална церемония, кумове, много шаферки Joy .

# 114
Импалке, сега видях, че си се побутала между пръчките Laughing Ама, чадо, не толкова законспирирано ги разпознавай загадките, то хем сърби, хем боли  Laughing Hug

# 115
то хем сърби, хем боли  Laughing Hug
... хем драго ми е  Joy Joy Joy . Като видях, че имаме отговорител, не можах да се сдържа и пльоснах снимка на двама непослушни музейни посетители, дошли извън работното време и се натъкват на кураторката (се моа; Галче, Фнимавай в картинката), която си прави разните там кураторски неща Rolling Eyes .

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 10:12 от Impala

# 116
Злате,
Тук оженихме Мирка и Мишата, с официална церемония, кумове, много шаферки Joy .
Верно беее! Какъв съм заплес  ooooh! Нали аз там бях, три дни ядох , пих и се веселих  Laughing

# 117
Добро утро и от мен.
Как ме е яд, че не можах вчера да отговоря на загадката. Хайде, кой е наред да се пробвам отново Grinning

Роза, отвчера като ти прочетох епизода и се сетих за една снимка за илюстрация. Да видим дали ще улуча като как са ставали нещата Laughing

# 118
според мен тази снимка е от епизода, където влязаха в затвора, това май е от музея, който уж обираха, за да ги арестуват.... или греша

сега последно познах или не?????

Tука семейно бившата Мишовица с Мишо  Close

ох, така се стреснах, реших, че Миша наистина се е развел и се стреснах, а то вярно, че го оженихме за Мирка.... щом е за теб давам да се развежда, инаме не... много си е добра с тази лудата като него Simple Smile)))

# 119
  • гр. София
  #Shocked #Shocked #Shocked

Апокалиптик, леле! Отивам да припадам някъде! Ами това са си точно наш Сами с Хербьорг!!! Точно така си ги представям! (и както се вижда от снимката жената е руса!)

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Белс, като ти гледам продължително подписа и ми става много смешно - сякаш правят коремни преси, а Дийн с тая чаша е просто  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт