We see ‘SUPERNATURAL’ everywhere

• 26 506
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Добър ден, дами Hug

Импалчо, видно се затруднихме с твоята загадка (а ми е толкова позната тази снимка, че ще пръсна направо), та можеш ли да дадеш някоя дребна подсказка? Blush

# 181
Снимката не е ли от 6 сезон, 13 епизод ли беше... в който Дийн отиде при Лиса и тя буквално му каза да се разкара? И той после си спомняше за нея, малко след този кадър, който Импала е дала.

# 182
Аз продължавам да мисля, че снимката е от "Free to be you and me".

# 183
Тоест, продължаваш да твърдиш, че Импалка не знае от кой епизод ни е дала снимка ли? Laughing

# 184
Ама, злато, тя не ми е отговорила, че не е от там Laughing

# 185
Ама, злато, тя не ми е отговорила, че не е от там Laughing

Забелязвам, че страдаш от остра супернатурална недостатъчност Laughing Hug
Ето какво ти е отговорила Импалка:
Сити,
Давай още или изчакай да делиш.

Което аз го разбирам като - "напъни се още малко, за да уцелиш, защото засега си хванала само това, че е пети сезон или изчакай още, докато някой друг познае епизода от пети сезон и делете наградата. "
По Фейски супернатурален тълковен речник на Импали bowuu Joy

# 186
 Joy Ма как обичам да тормозя Joy !
Tази сцена е известна като ‘Страдающия Диййн’: в мен, на път, сам, в тъмното и дъжда, замислен и толкова страдающ, че ме е изпотил (о, я!). Използвана е в 5.03 ‘Free to Be You and Me’ и 6.14 ‘Mannequin 3: The Reckoning’, като втория път монтажът доста накъсан заради спомените с Лиса, но има достатъчно елементи, които да ви ориентират, че става дума за едни и същи кадри. И двата пъти сцената е озвучена със страхотна музика.
Cити и Солти познаха по половина, аз казах, че искам изчерпателен отговор Rolling Eyes - делете. 'Ай сЯ да видя кой ще задава следващата загадка Joy .

Тоест, продължаваш да твърдиш, че Импалка не знае от кой епизод ни е дала снимка ли? Laughing
Moже да се случи, дам. И аз имам някакъв капацитет за някои работи, най-вече паметливо-мисловните.

Фейче Heart Eyes ,
Обичам да ме тълкуваш - често аз самата не знам какво казвам hahaha .

Поздрав Hug : Whitesnake - Til the End of Time

# 187
Еее, Импалчо, не играеш честно, в такъв случай Инчето си я позна от първия път още Naughty Laughing

# 188
Честно си е - отговорът има и втора част Mr. Green . Затова й казах да се понапъне още, ама завоалирано и ето - Солти допозна. Горе-долу както при първата импалска загадка: в 2.03 беше очевидно, за 4.04 трябваше да се знае конкретно.

# 189
Честно си е - отговорът има и втора част Mr. Green . Затова й казах да се понапъне още, ама завоалирано и ето - Солти допозна. Горе-долу както при първата импалска загадка: в 2.03 беше очевидно, за 4.04 трябваше да се знае конкретно.
Така си е, аз пак не съм разбрала Joy

# 190
Да разбирам, че не искаш голяма Онази нюню снимка?

# 191
Искам я, о, да. Обаче ако правилно съм "разбрала" (не трябва да употребявам тази дума за себе си Joy) трябваше да изкарам 1 седмица без. Пък аз не мога. Ама ти ми я дай, и от утре, спирам, обещавам...

# 192
Ох, свети Уинчестър - не. Казах, че за да не си толкова разсеяна ще ти спра Сам за 1 (словом една) седмица. Ако си събрана и концентрирана 2 (словом две) седмици подред, ще получиш много палава снимка на Джаред. Ако този следобед се съсредоточиш достатъчно, ще ти го броя за половин ден. Сравнително дълго участие във форумския епизод ще броя за един цял ден. ОХ!

# 193
 Joy Joy Joy окей де, ясно е...

# 194
  • # супернатурална #
Добре де, този стимул - нюню, дето го размяташ за примамка, не може ли да го видим в по-човешки размер  Tired Или направо го дай с НЕчовешки рамер, к'во си мъчиш Аморето (и не само) с непосилни задачи. Пък после стой та гледай и събиране, и концентриране.  Mr. Green

Да бе! Сега, като имаме две познали, кой ще задава задачка-закачка. Или, нека Импалка каже, може ако не е получила пълен отговор и - анкор тя.

Общи условия

Активация на акаунт