We see ‘SUPERNATURAL’ everywhere

• 26 506
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Убедена съм, че задачата й е напълно по силите Hug , затова и 'наградата' после ще е хубава.
За новата загадка, получих верния отговор, макар и на две части, така че аз няма да задавам (ама мноУ гадни ги избирам, нали Mr. Green ).

# 196
Импалке, голяма си мъчителка, ей  Grinning  Задаваш задачки за супер напреднали в повтарянето на класовете   Joy    Аз си посипвам главата с пепел, нищо не мога да разпозная, чак ме е срам.

Сити, имам молба да ми  подбереш някое много изкушително гифче със Сам, което да е подходящо за подпис. Знам, че ги имаш много и са ти под ръка  Grinning  Вчера мислех да ползвам едно от темата, но гледах, гледах и сегашният ми подпис пак надделя.

# 197
  • # супернатурална #
Не съм Инчето, но ще ти предложа  Laughing
Може да не ти хареса за подпис, но не пречи да му се порадваме. Тъкмо някой да ме светне (Импалко, тебе гледам) откъде точно е, за мой срам не се сещам.

# 198
Люси, ако се сещаш нещо ще ти направя гиф, просто нямам нито един, защото ми смениха компютъра и е празен като главата ми Laughing

# 199
  • КиТ
Много хубава и забавна първа страничка,благодаство Импалка     bouquet  bouquet  bouquet
Да се запиша докат е рано,на 14 страница  Blush Joy Joy Joy Joy

Оф голямо писане,голямо нещо и аз като една съфорумка да изляза със следния въпрос:Да не би случайно не сте завършили всички машинопис и стенография  Thinking въпреки,че аз съм завършила и двете  Crazy Joy Joy Joy Joy Трябва да се постарая,по-често да влизам Mr. Green

Да са пофаля с втората 6тица в моята книжка и в момента правя отвара,за продължаване в този стил Crazy

Лили това:
,леко загатващо Сами  Whistling Whistling Whistling или ,само трябва да си ги намалиш!Предполагам знаеш как? Hug Hug Hug

И накрая,ако скучаете и се оплаквате от,остра сериална едостатъчност,мога да помагам! Peace Joy Joy Joy

# 200
Лили,
Не е мъчение, а правене на победата още по-сладка заради по-дългия процес и вложените повечко усилия.
PS. Горното може да се приеме като универсален подход Whistling .

Галче,
*Свет* - това може да е муцка само на опасното, но и ненаситно Flutter и неуморно Whistling бездушевно Сами, т.е. 6.11. Награда Mr. Green ?

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 16:28 от Impala

# 201
Браво, Плами - стенография, машинопис и още шестици. Хвала.

# 202
  • # супернатурална #
Плами, направо не знам как ги вадиш тия шестици, за мен през цялото студентстване си бяха мираж. Бравос!
Импалко, толкова са ти малки малките букви, че ги копирам и прекарвам на гугъла, за да ги прочета  Laughing
И понеже и аз като Инчето, все не разбрала  Hug - отговорът награда за мен ли е, или чакаш заслужена
такава. И за двата случая, да прасна  Shocked един Сами, на границата на...душевността.

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 17:14 от Г. Краули

# 203
[...] И за двата случая, да прасна  Shocked един Сами, на границата на...душевността.
Цък - току-що я преминахме заедно и едновременно. Мерси боку.
PS. Галче, даваш 'цитат' и се виждат Laughing .
PPS. Tуй Сами какво ви прави с главите или да се сещам Joy ?

# 204
  • # супернатурална #

PPS. Tуй Сами какво ви прави с главите или да се сещам Joy ?

Главата - в таблата. Ситито да каже, че аз бързам  Laughing

# 205
Ох, Галина, пак мен ме сложи да обяснявам тези работи Joy

# 206
Tи поне имаш табла, Галяче (сгреших като го писах, но го оставих понеже ми хареса), а аз - извити железа: твърдо, студено, но пък удобно за определени цели Whistling .

# 207
  • # супернатурална #
Хе-хе, и на мен ми харесва, съвсем като валяче, точно така се чувствам понякога  Laughing (като гледам новия подпис на Люс, например  Heart Eyes)

...извити железа: твърдо, студено, но пък удобно за определени цели Whistling .

Идеалише! Да се чува ритмично "Дан! Дан! Дан!"

Ох, Галина, пак мен ме сложи да обяснявам тези работи Joy

Ми понеже ти ме открехна, на лафа, де, не на действието  Joy

# 208
Направо го чувам това - дан, дан, дан - много дан  Joy   Ако знаете каква борба беше да намаля подписа, ама не би. Всъщност не е много голям, нали  Rolling Eyes    Плами, благодаря за предложението  Hug  и поздрави за 6-торката  Инче, къде ще те тормозя да правиш гиф, ползвам наготово  Grinning  Заредих се с варианти.  Има и "на границата на душевността"  Mr. Green   

# 209
...извити железа: твърдо, студено, но пък удобно за определени цели Whistling .
Идеалише! Да се чува ритмично "Дан! Дан! Дан!"
Не 'Дан!', ами *щрак, щрак* или *промуш-заврЪз* Joy .

Общи условия

Активация на акаунт