Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 227
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • в 1001-та нощ
е, как  Hug тъкмо ще внасяш светлина по темата от първоизточника Wink)

предполагам вече ще поразучиш и ползваш техни продукти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 361
  • София
Пак идва време за боядисване..чудя се дали да пробвам ефасор смесен с вода леко да падне цвета и после с боя?Идеята е от 8-ца да мина на 9-ка. Много глупаво постъпих,че при много тежко обезцветяване от черно, се боядисах с 8-ца,а се беше получила мн светла основа..

Моля,ако някой има мнение за резултатите да сподели..

# 362
  • София
е, как  Hug тъкмо ще внасяш светлина по темата от първоизточника Wink)

предполагам вече ще поразучиш и ползваш техни продукти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ама съм заплес, идеята беше да ти пратя лично съобщение, а аз съм го пльоснала тук. Crazy Laughing

Да, поизчаквам да ме въведат в работата, че е и доста натоварено откъм ангажименти и ще поразуча кое как и ще се възползвам, особено откъм продукти за грижа за косата. Simple Smile

# 363
  • в 1001-та нощ
а  Hug разбира се  Heart Eyes за никъде не бързаме  Hug

# 364
Блондинки, помагайте!
Как е постигнат този цвят според вас

Дали е натурална 10ка или златиста, защото много ми жълтее Rolling Eyes

Извинявам се за клипа, но явно е нов и нормалн снимки не открих...

# 365
  • София/Дружба
Sivi, много хубав цвят Hug
elfi4ka, дължините ти са много хубав цвят, но корена ти не се е получил.При мен стана така при предпоследното ми боядисване и ходих при фризьорката ми за рекламация Mr. Greenказа ми, че е сложила както всеки път, но бях с рижеви корени.Следващият път ме боядиса на съвсем малко израстнал корен и всичко се оправи.При следващото ти мазане ще ги изравниш.

elinor1985 с каква боя те боядисват, разгледах снимки на косата ти, страхотен цвят.
в момента съм на руси кичури и искам точно такъв цвят (а и аз съм на каре Wink )
ако е удобно сподели марка и номер/цвят (може и на лични)

# 366
solley, с Мажирел ме боядисват, но кой номер не знам Rolling EyesПри първото боядисване беше с 9.2 newsm78ако съм запомнила правилно, но после не ми е казвала с какво, само знам, че е по-светло.Благодаря ти и се извинявам, че не мога да помогна повече, но ще питам следващият път Peace

# 367
Yzida  Гелена е с яко блондирана коса преди боята.Това само с боя се съмнявам да стане или поне не и в корените.
Не мисля,че е златиста.Даже си мисля,че има и леко сивеещ тонер,за убиване на жълтото.

Точно такъв цвят ми се беше получил с блондор плюс 12% оксидант и върху него Индола 1000.01 пак с 12% оксидант  Crazy Crazy Crazy Тя е по-сивееща,но стана такава като на Галенка.
За съжаление снимките ми от това боядисване са правени с уеб камера,на която косата ми излиза сиво бяла/просто така ги вади камерката/ и незнам доколко ще са ти полезни  Rolling Eyes Но ако искаш мога да ти пусна  Peace

# 368
  • София/Дружба
solley, с Мажирел ме боядисват, но кой номер не знам Rolling EyesПри първото боядисване беше с 9.2 newsm78ако съм запомнила правилно, но после не ми е казвала с какво, само знам, че е по-светло.Благодаря ти и се извинявам, че не мога да помогна повече, но ще питам следващият път Peace

мерси за отговора  Hug
ще разгледам цветовете и ще споделя резултата ако се престраша да си боядисам цялата коса.

# 369
elfi4ka, благодаря ти, мила...Ясно ми е , че косата е блондирана предварително, но русото ми е странно ...Аз пепеляво не виждам сякаш в нейната коса... Rolling Eyes
Предполагам тази боя , която си ползвала на Индола е суперизсветляваща...Според мен си действала малко агресивно да изсветлиш със супра с  12%оксиднат и после с боя и пак 12%...Аз супрата винаги с 9% използвам, но разбира се всичко си зависи от структурата на косъма...
 Доволна ли си от марката /Индола/ по принцип?

# 370
на мен ми жълтее на галена цветът. аз ако получа такъв цвят няма да съм доволна и ще се опитвам да го матирам. иначе освен с блондор ако е по-светла косата може да се постигне и с боя 12-ка суперизсветляваща и 12%  Peace

# 371
elfi4ka, благодаря ти, мила...Ясно ми е , че косата е блондирана предварително, но русото ми е странно ...Аз пепеляво не виждам сякаш в нейната коса... Rolling Eyes
Предполагам тази боя , която си ползвала на Индола е суперизсветляваща...Според мен си действала малко агресивно да изсветлиш със супра с  12%оксиднат и после с боя и пак 12%...Аз супрата винаги с 9% използвам, но разбира се всичко си зависи от структурата на косъма...
 Доволна ли си от марката /Индола/ по принцип?

Ооо,да,съвсем агресивно си беше,но не ми е изгаряла косата.Тя тогава беше на късо каре и нищо си и нямаше  Peace

Иначе Индола не съм ползвала без блондор и незнам.Но мисля сега да пробвам.Моя приятелка много ми я хвали,въпреки,че тя е с доста тъмна основа и въобщее не става русо,а по-скоро някакво тъмно медно,но тя е с къса коса и отдалеч изглежда все едно е с кичури,защото има светло русо по краищата.
Та незнам.

# 372
на мен ми жълтее на галена цветът. аз ако получа такъв цвят няма да съм доволна и ще се опитвам да го матирам. иначе освен с блондор ако е по-светла косата може да се постигне и с боя 12-ка суперизсветляваща и 12%  Peace
И на мен не ми харесва това русо на Галена, но моя дружка пита...
Преди забелязах, че и  актрисата Яна Маринова се появи с такова жълто русо в "Стъклен дом", та доста се замислих дали пък това не е бъдещата мода  Rolling Eyes

# 373
И на мен не ми харесва това русо на Галена, но моя дружка пита...
Преди забелязах, че и  актрисата Яна Маринова се появи с такова жълто русо в "Стъклен дом", та доста се замислих дали пък това не е бъдещата мода  Rolling Eyes

Цветът на Яна е много хубав. Не бих го нарекла жълто.   Peace

# 374
Мисля че сега модата е медното, розовите оттенъци, по-естествените цветове, кичури

Общи условия

Активация на акаунт