Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 073
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
изрусяващи бои стават лилави и без супра  Peace

Защото вътре има супра  Wink

# 691
изрусяващи бои стават лилави и без супра  Peace

Защото вътре има супра  Wink

Люлякова , не разбрах какво имаш впредвид newsm78

elinor1985 , според мен този път фризьорката ти те е боядисала с Маджиблонд ( най-вероятно 901s , 911- те са с такъв цвят).... Маджиблонд са по силни от Маджирел (Маджиблонд са суперизсветляващата серия на проф. Лореал , особено номерата с s на края), предполагам затова те е попитала дали те щипе.
Когато се боядисвах с тях не съм разнасяла по дължините .... само веднъж и станах бяла.

# 692
elfi4ka, аз съм запозната с тези бои. Селектив имат много добри суперизсветляващи бои, а твоята е именно такава....Не помня твоя цвят какъв е точно, но на много блондирана коса до бяло  сериозно сивее...
Като цяло марката не е много популярна, но си е доста качествена Peace

# 693
elfi4ka, аз съм запозната с тези бои. Селектив имат много добри суперизсветляващи бои, а твоята е именно такава....Не помня твоя цвят какъв е точно, но на много блондирана коса до бяло  сериозно сивее...
Като цяло марката не е много популярна, но си е доста качествена Peace

Ами тя моята е блондирана надолу.Иначе в момента 5 санта отгоре е правена само с боя.
Значи ще мажа само корените и в последните 4-5 минути ще "омеся" цялата коса с това от корените  Peace

bouquet

# 694

elinor1985 , според мен този път фризьорката ти те е боядисала с Маджиблонд ( най-вероятно 901s , 911- те са с такъв цвят).... Маджиблонд са по силни от Маджирел (Маджиблонд са суперизсветляващата серия на проф. Лореал , особено номерата с s на края), предполагам затова те е попитала дали те щипе.
Когато се боядисвах с тях не съм разнасяла по дължините .... само веднъж и станах бяла.

Че в повечето супер изсветляващи бои има супра и те затова са супер изсветляващи, като това си е направено от производителя.

# 695

Че в повечето супер изсветляващи бои има супра и те затова са супер изсветляващи, като това си е направено от производителя.

Не знам какво ми сложи, но сутринта хубаво се огледах на дневна светлина и корена ми е по-бял от дължините, със цвета на кичурите е.Не се харесвам с толкова светло, но като се нагримирам ще се преценя най-добре.Не ми харесва обаче като цяло резултата и ще искам пак с Мажирел, а сместа освен с този ярък цвят беше и някак шуплеста, ако мога така да се изразя, а не с консистенцията на другата боя.Извинявам се ако звуча невежо, но никога не съм се правила сама и не съм наясно.

Винаги се харесвам след фризьор, но сега съм  разочарована, а и доста ми скъси косата при все, че я подстригвам на няма месец Sad

# 696

Можеш ли да дадеш повече инфо ..... примери .....

# 697
Чувала съм го от фризьорка за боя, с която ме е правила. Нямам конкретна информация, тогава от "боя" бях бяло русо . Но е напълно логично.

Но на всяка една супра, смесена с оксидант, ако се сложи обикновен балсам се получава нещо като "изрусяваща" боя, но без оттенъка, т.е. смъква се силата на изрусяването. Ако сложиш силно лилав балсам вътре си става русо с пепелен оттенък. Какви ли не експерименти съм правила  Laughing

# 698
  • Lost in a fairytale ...
Чувала съм го от фризьорка за боя, с която ме е правила. Нямам конкретна информация, тогава от "боя" бях бяло русо . Но е напълно логично.

Но на всяка една супра, смесена с оксидант, ако се сложи обикновен балсам се получава нещо като "изрусяваща" боя, но без оттенъка, т.е. смъква се силата на изрусяването. Ако сложиш силно лилав балсам вътре си става русо с пепелен оттенък. Какви ли не експерименти съм правила  Laughing

Ами лилавия балсам не отнема ли от силата на изрусяване?  Rolling Eyes Даваш ми идеи .....  Laughing

# 699
Някой им ли впечатление от боята Selective?
Вчера се сдобих с такава ,номер 10 11 /deep ash ultra blond/ ,но още не съм за боядисване,та ще споделя резултат след около 2-3 седмици  Peace
Чела съм хубави отзиви за нея и вчера ме изненада приятно фризьорката, при която ходих,като ми я показа.

Та....някой да се е правил с нея?

Елфи, аз вече много време търся къде работят със селектив?
можеш ли да ми кажеш в кой район е салонът и как се казва?  Hug

# 700
  • в 1001-та нощ

Но на всяка една супра, смесена с оксидант, ако се сложи обикновен балсам се получава нещо като "изрусяваща" боя, но без оттенъка, т.е. смъква се силата на изрусяването. Ако сложиш силно лилав балсам вътре си става русо с пепелен оттенък. Каквр ли не експерименти съм правила  Laughing

и аз много съм се замисляла по темата

но и тонерите са лилави, а нямат супра  newsm78  newsm78 лилавото дали не е коректор  newsm78 Hug  bouquet  bouquet

# 701
  • София
а сместа освен с този ярък цвят беше и някак шуплеста, ако мога така да се изразя, а не с консистенцията на другата боя.Извинявам се ако звуча невежо, но никога не съм се правила сама и не съм наясно.
Щом е била шуплеста, най-вероятно е било блондор според мен. Боите винаги стават гъсти и 'мазни' като крем, дори и в тях да има добавено кремче. Шуплеста и лека е сместта, когато е само с прахче (блондор) и окислител.

# 702
Аня, точно такава беше сместа PeaceСлед като е само на корена дали ще имам поражения по косата, на пипане сега е доста жива, но аз блондор не искам Crossing Arms

# 703
  • София
Мисля, че само корен и то веднъж няма да има поражения.

# 704
LilMissSunshine, да ти кажа честно не бих искала да давам много идеи. Толкова много експерименти съм правила, с такава лекота се боядисвах, но косата ми беше много зле в следствие на всичко това.

Общи условия

Активация на акаунт