Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 101 574
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Pallete Deluxe 100
Води се много светло рус със син прах изрусител.Вижда се ясно разликата между новобоядисани корени,жълтеней си пак,а надолу всъщност е истинския цвят на боята(реално съм боядисвала цялата коса с този номер боя).

# 46
Момичета, аз пак за съвет при вас.
Може ли да ми кажете коя от двете бои е по-светла:
01 Lightest Natural Blonde
или
9 Oslo Natural Blonde

и ако може да са в сравнение с този цвят, който ползвам последните месеци:
3 Lightest Ash Blonde

# 47
  • в 1001-та нощ
първата и третата са т.нар суперизсветляващи, първата е най-светла - към златисто, последната е силна колкото първата, но прави по-сиво-пепелно; втората е по-слаба от първата и третата

за мен първата е най-добрата непроф. боя за светло русо- млечно-златисто (като на Гала) - последните години ползвах нея - преди да започна с професионалните и ако трябва да ползвам непроф. ще ползвам пак нея  Peace

# 48
  • SA
Момичета, моля за съвет! Има ли някой впечатления от тази боя:
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0%B1%D0%BE%D0%B8-%D0%B7%D0%B0 … professional.html
Иска ми се да постигна светло златисто рус на моята светло кестенява коса. Видях че боята е с намалено съдържание на амоняк и се чудя дали е достатъчно изсветляваща. От друга страна косата ми е много дълга, в добро състояние и не ми се иска да я увреждам с твърде агресивни бои.

# 49
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0%B1%D0%BE%D0%B8-%D0%B7%D0%B0 … professional.html
Иска ми се да постигна светло златисто рус на моята светло кестенява коса. Видях че боята е с намалено съдържание на амоняк и се чудя дали е достатъчно изсветляваща. От друга страна косата ми е много дълга, в добро състояние и не ми се иска да я увреждам с твърде агресивни бои.

Аз съм я ползвала съвсем в началото, когато започнах да се изрусявам. Жалко, че не пазя снимки, даже и каталог с цветовете имах. Смених я, за да пробвам нови и нови бои...  Crazy  Ех, неразумни блондински мераци.  Crazy

Та, за това, което те интересува - да, изсветлява достатъчно, дори с 9% окислител( а аз тогава исках да съм от светла - по-светла).
И не, не е прекалено агресивна към косата.
  Peace  Тя е уж с някакви билки.  newsm78  Доволна бях от нея, трайна е, оставяше ми косата мека и лъскава.
Проблемите с косата дойдоха, когато започнах много да експериментирам с различни бои.
   Tired

# 50
Камелот, не мисля, че с Фармаколор косата от първия път ще стане светло руса, особено по дължините и краищата. Ще стане тъмно русо-рижо.

# 51
първата и третата са т.нар суперизсветляващи, първата е най-светла - към златисто, последната е силна колкото първата, но прави по-сиво-пепелно; втората е по-слаба от първата и третата

за мен първата е най-добрата непроф. боя за светло русо- млечно-златисто (като на Гала) - последните години ползвах нея - преди да започна с професионалните и ако трябва да ползвам непроф. ще ползвам пак нея  Peace
Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Ей това се казва отговор, много, много ти благодаря, Алена, значи смело да купувам първата боя...а аз си мислих, че стои жълта  Blush  ooooh!

# 52
anny_ , доколкото си спомням, от първата имаше и недоволни.
Аз не бих купила смело тази боя.  Peace

# 53
професионална боя на разумна цена е това! и аз съм доволна. и аз като тебе съм със светло кестенява коса и си бях решила да я купувам точно тази боя! Ако искаш да съгласуваме оксиданта - аз още се чудя за корените 6%, 9% или 12%  Laughing кое е най-подходящо за мен – казаха ми да пробвам, но някакси не искам да рискувам

# 54
Blondie_ , ти нали беше с руса коса?  newsm78
12% ще ти е ужасно много.
Пробвай с 6%, ако не стане с 6%, ще си вземеш 9%, а 6% след това можеш да го ползваш за дължините.

# 55
Пробвай с 6%, ако не стане с 6%, ще си вземеш 9%, а 6% след това можеш да го ползваш за дължините.
Естествената ми коса сега останала само в корените е светло кестеняво към русо преливащо се - идеално за кичури  Laughing ама не, почнахме боите  Wink Иначе дължините съм изрусена и не ги пипам. Да ще пробвам с 6 % - нали връзката е, че колкото повече пигмент за борене има, толкова по-силен % трябва?

# 56
Естествената ми коса сега останала само в корените е светло кестеняво към русо преливащо се - идеално за кичури  Laughing ама не, почнахме боите  Wink Иначе дължините съм изрусена и не ги пипам. Да ще пробвам с 6 % - нали връзката е, че колкото повече пигмент за борене има, толкова по-силен % трябва?

Зависи. Ти колко светло русо(изрусено) си?  newsm78 

# 57

Много изрусено русо  Laughing Това по повод на евентуална разлика корени-дължини ли ме питаш? Не е такъв проблем за мен, важното е да си намеря подходящите боя и %. Мисля с 6% да пробвам и боята в такъв случай може ли да е суперизсветляваща или тя се съчетава само с 12% и 2х12%  Thinking

# 58
Да, Blondie_, ако дължините ти са бели, то с 6% нищо няма да направиш.
Хубаво е да се види цялата коса + корените.

Аз съм се боядисвала със супер изсветляваща с 9%. 

# 59
Наистина, снимай най-добре, ако искаш и имаш възможност. Мисълта ми всъщност беше, че ако не искаш бяло русо, то няма смисъл да си гориш скалпа с толкова силен оксидант. Пък и си светлокоса.  Hug

П.С.  В & С  е дала добър съвет - суперизсветляваща боя + по-нисък оксидант.   Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 17:11 от Feeling

Общи условия

Активация на акаунт