Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 101 579
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Зависи. Ти колко светло русо(изрусено) си?  newsm78 
Да, Blondie_, ако дължините ти са бели, то с 6% нищо няма да направиш.
Хубаво е да се види цялата коса + корените.

Аз съм се боядисвала със супер изсветляваща с 9%. 
добре може с 9% да пробвам или с 9+12% ако не ме удовлетвори първият вариант  Sunglasses

# 61
Blondie_ , ако искаш много светло русо (~бяло), пробвай  с 9% и не купувай 12%.
12% винаги можеш да си купиш, но според мен е напълно излишно, при положение, че си със светла коса.

# 62
Blondie_ , ако искаш много светло русо (~бяло), пробвай  с 9% и не купувай 12%.
12% винаги можеш да си купиш, но според мен е напълно излишно, при положение, че си със светла коса.
ок мерси за помощта  Hug

# 63
  • София
Здравейте:) и аз да се включа най-накрая, че от 2 седмици се опитвам да изчета всички теми назад..
И аз в момента преминавам през тежката драма от черно(с къна) - русо, но не платинено(по-скоро към 8-9) и съвсем в реда на нещата сега съм рижава..но утре ми предстои боядисване на фризьор и още не мога да реша какъв цвят искам, та въпроса ми е може ли някой да ме насочи към някоя по-елементарна програма от фотошопа, където да мога да си кача снимка и да се видя с различни нюанси на русото?

Кожата ми е матова, но не мн тъмна и се колебая между 921 на мажиблонд и 9.2, 8.31 на Иноа..след обезцветяване преди 3 седмици, фризьорката ме боядиса с Иноа,комбинация на 7.43 и 9.1(тогава исках да съм с медни нюанси,но като се видях смятам,че не ми отива).

Сигурно ви обърках и казуса ми е сложен Laughing като се прибера от работа ще взема да кача снимки.

И още един въпрос към използващите Иноа - има ли коректори тази боя(примерно син за да убия рижавото или лилав)?

# 64
  • София
http://www.taaz.com/ това е онлайн сайт за гримиране, но има възможност да се видиш както с различна прическа, така и само да смениш цвета на косата си  Peace аз чрез него разбрах че ми утива русо Laughing

# 65
Здравейте:) и аз да се включа най-накрая, че от 2 седмици се опитвам да изчета всички теми назад..
И аз в момента преминавам през тежката драма от черно(с къна) - русо, но не платинено(по-скоро към 8-9) и съвсем в реда на нещата сега съм рижава..но утре ми предстои боядисване на фризьор и още не мога да реша какъв цвят искам, та въпроса ми е може ли някой да ме насочи към някоя по-елементарна програма от фотошопа, където да мога да си кача снимка и да се видя с различни нюанси на русото?

Кожата ми е матова, но не мн тъмна и се колебая между 921 на мажиблонд и 9.2, 8.31 на Иноа..след обезцветяване преди 3 седмици, фризьорката ме боядиса с Иноа,комбинация на 7.43 и 9.1(тогава исках да съм с медни нюанси,но като се видях смятам,че не ми отива).

Сигурно ви обърках и казуса ми е сложен Laughing като се прибера от работа ще взема да кача снимки.

И още един въпрос към използващите Иноа - има ли коректори тази боя(примерно син за да убия рижавото или лилав)?

Ако решиш да се боядисаш с Мажиблонд 921 ще ми е много интересно да видя резултата ти, тъй като и аз ползвам тази боя и номер.  Peace

# 66
Тъкмо щях да пиша за TAAZ, но elasmen ме е изпреварила.

Иноа няма коректори каквито имат другите бои.

# 67
  • София
Мн мерси за бързия отговор newsm53 веднага се регистрирах,като се прибера ще направя няколко варианта и ще ги кача за мнения,че до утре трябва да взема решение..

# 68
  • София
ето обещаните от мен снимки, да не кажете, че не си изпълнявам обещанията  Mr. Green
дължини без светкавица
корени без светкавица извинявам се за качеството, не съм много добър фотограф  Crazy Hug

# 69
  • София
Качих снимкитук http://www.album.bg/vasi8888/?upload_done=6
Тази е последната както съм в момента 28052011108, а червената е от преди 3 години..не бих повторила.

Пробвах различни варианти в taaz, но нещо не мога да ги запазя newsm78 разбрах,че със сигурност не ми отива мн светло и пепелявите тоново, защото кожата ми е една жълтеникаво-сива и се обезличавам..

Та ако може мнения и идеи..smile3555

# 70
vasi8888, според мен смело към русото отивай, и то към топъл златист естествен нюанс като за начало. Според мен ще ти седи много добре. пепелявите и бяло русото седи зле според мен на блед човек , тоест много светъл, и то когато е  без грим, но това не е твоят случай и можеш да пробваш. Аз лично съм пробвала всякакви нюанси като започнах именно от златистото за да преценя за себе си - и се върнах на него  GrinningНоо руса коса ии обезличаване - и дума не може да става точно обратното Laughing

Също така съм забелязала че на жени, на които им отива русо им отива и червено като в твоя случай, ама е много необичаен за мен цвят и русото за мен си е класиката. В момента си май с преходен цвят докато ти стане русото - та не се колебай - заложи на естесвено златисто без никакви нюанси После ако искаш да се видиш с пепелява коса, има шампоани за матиране, и след 2-3 измивания се маха.   Peace

# 71
  • София
И аз до този извод стигнах search от 5 часа само се гледам в тааз..http://www.taaz.com/home.html#view=makeovers , горе в дясно "логин", user: vasi88888, парола: 1234, снимки могат да се видят в секцията MY TAAZ, my makeovers

Утре ще пробвам с 8.3 на Иноа, пък каквото стане

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 23:11 от vasi8888

# 72
vasi8888, аз бих пробвала с 8.1  Thinking
С 8.3 има доста голяма вероятност да станеш червена, а ти нали искаш да си руса.
Най-добре е фризьорката да си разбира от работата и да я оставиш тя да прецени.

# 73
  • София
Ами тя уж си разбира,но е трудно като сама не знам какво искам..пък и при обезцветяването изрично казах,че не искам да съм оранжева и с 5 цвята,като бях готова на всякакви варианти - кичури,тъмно русо и т.н., но накрая си трагнах рижава и с шарена

Харесвам си фризьорката,но все пак имам и някои опасения..

Та ще се рядвам на всякакви мнения и коментари

# 74
След обезцветяване доста често косата става рижа и точно понеже се получава този риж цвят, е най-добре да се използва пепелна боя след това.
Според мен ако си сложиш пепелна боя ще е по-добре. Първо се отърви от рижото и после мисли за оттенъци.
Златистите цветове изглеждат по-тъмни от пепелните, а златистото ще засили рижото в косата ти.

Общи условия

Активация на акаунт